![]() ![]() |
Jul 17 2008, 02:30 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hmm..ce nasol! Si cum afli despre asta la sigur? Eu i-am intrebat cand am dat telefoane, dar nah nu poti sa mergi doar pe cuvantul omului. Care mai vrea si sa vanda.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 17 2008, 02:32 PM
|
|
Musafir |
Exista o lista, sa vad daca te pot ajuta cu ceva.
|
|
|
|
| kary_pink |
Jul 17 2008, 02:49 PM
|
|
Musafir |
Karii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ia, hai zi-ne, de cine te-ai indragostit? Si nu mai imi spune tot ca a rasarit soarele pe strada ta, ca asta stiu deja, noi vrem detalii concrete! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu zic nimic deocamdata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu ma lasa inima pentru ca abia experimentez terenul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar frumusetea este ca terenul este foarte fertil. Si apoi Sweet tocmai tu ceri raspunsuri care esti o secretoasa, nici macar o poza cu tine nu am vazut (ah ba da de la gat in jos) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce semnificatie are ''bulina'' aia? |
|
|
|
Jul 17 2008, 02:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
|
|
|
|
Jul 17 2008, 02:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Ca sta sa cada blocu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tre sa caut aia cu filme sa va zic ce am vazut aseara asi alaltaseara! |
|
|
|
Jul 17 2008, 03:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Exista o lista, sa vad daca te pot ajuta cu ceva. As fi foarte recunoscatoare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar macar eu nu va tin in suspans, nu arunc bomba si o las asa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar in schimb, sunteti destul de familiari cu multe din problemele mele: (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca imi caut locuinta, ca mi s-a stricat laptopul probabil placa video, ceea ce inseamna din cate am inteles ca probabil ar tebui sa imi cumpar altul:|, al lui frate-miu nu stiu ce are cu rezolutia si vad toate lucrurile largite, joburile care mi-au placut mult si unde m-au vrut sunt destul de prost platite si alea care nu mi-au placut, dar m-au vrut sunt chiar bine platite. Si in plus, vine ziua mea si mereu in momentele astea sunt singura! Nu am o problema cu a fi singura dar nah as inchiria un iubit de ziua mea care sa ma rasfete! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai ales ca mereu ma apuca melancolia de ziua mea. |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 17 2008, 03:15 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Jul 17 2008, 03:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mai in Gl sa stii ca nu e chiar asa grava situatia! si la cateva cdin cele care aveau, au facut consolidari!
nu reusesc sa gasesc ala cu filemele ca ma da afara, asa ca va zic aici. am vazut aseara "good luck chuck"- super tare am ras cu lacrimi, si alaltaieri seara am vazut "mamma mia"- o comedie muzical. super tare si asta! sa vad la ce ma mai uit in seara asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jul 17 2008, 04:24 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
|
|
|
|
| rozy |
Jul 17 2008, 04:53 PM
|
|
Musafir |
venit de la sala....feelin' good.am facut si vibromasaj...mi-a inrosit fundu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 07:59 AM |
|
|