IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2065 2066 2067 2068 2069 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Jul 17 2008, 10:10 PM
Post #20661

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am fost productiva la desenat ma iau de mana cu indienii tai Angel, doar ca asta e un desen pt. fiica-mea. Mai am inca da' nu asa mult, o sa pun Roxi o poza numa' sa ma mai apuce elanul si sa am timp. Azi a fost fiica-mea cateva ore la bunica si asa am avut timp si de asta.Anw imi place sa desenez pe pereti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc si eu la somn ca sunt obosita.
Sa-ti fie si mai bine Kari, dupa nor era clar ca ceva se intampla la feeligs.
Noapte buna, ladies.
Kalua te alegi cu o aventura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by Master of Norules: Jul 17 2008, 10:11 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2008, 10:41 PM
Post #20662

Musafir

QUOTE(angeldust @ Jul 17 2008, 10:03 PM) *
Si Mr.Kalua ce zice de treaba asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Iaca amuitat sa-i zic, dar recuperez io.
Fiti linistite, am avut dama de companie cu noi, un coleg de-al meu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si Andy, tipul de la magazie, e mai mititel decat mine, ii scuip seminte-n cap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu vreau sa vad la cinema Mamma mia si Happy Goes Lucky si amaratii astia din apropierea mea au numai alte tampenii. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Acum ma uit la Juno.

+Quote Post
Cindy
post Jul 17 2008, 11:12 PM
Post #20663

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai mie mi-ar placea sa stau langa un parc, cu multa verdeata, de preferinta o zona centrala. Cam multe vreau, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De-asta ma gandisem la Cismigiu. Imi place mult si Tineretului, dar au preturi cam SF, ajunge si peste 100.000 euro o garsoniera. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Aveti dreptate cu blocurile vechi.. Dar nu stiu ce inseamna asta exact? Ca nici astea noi nu stii cat de bine sunt construite si cat de solide sunt. Am sunat la un anunt pt Cismigiu si mi-a spus ca e din 1950 blocul! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cat de rau e asta? De-asta sunt cat de cat mai accesibile la pret fata de altele din zona centrala? Sunt complet pe din afara. Sper sa ma dau destul de viteaza cand m-oi duce sa le vad, sa nu isi dea seama aia cat de in ceata sunt cu tot ce inseamna imobiliarele si sa incearca sa ma pacaleasca sa ma rupa!! Sa ma risc sa le cer o oferta speciala pt ziua mea?!? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Lxn, eu am tot citit anunturi pe net cu zona rezidentiala, cum se tot fac acum, undeva intre Splaiul Unirii, Autovit- Vitan Barzesti, habar nu am unde ar veni asta exact, ei spuneau ca este spre iesirea sau in afara Buc, desi din cunostintele mele Splaiul Unirii-Vitan nu inseamna asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si cica fac acolo si mall si de toate. Ca preturi nu sunt chiar mari 45.000 minim, am vazut si cu 58 si 60, astea pt garsoniere. Nu stiu de ce nu imi inspira foarte mare incredere proiectele astea rezidentiale.

Kalua mai, ne-ai stricat toate scenariile pe care ni le facusem! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpi, cred ca as fi ramas marcata...ce groaznic!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jul 17 2008, 11:20 PM

+Quote Post
angeldust
post Jul 17 2008, 11:22 PM
Post #20664

Musafir

sweet tu vrei sa iti iei apt musai acum? Ca toti preconizeaza ca vor scadea preturile in viitorul apropiat.

+Quote Post
Cindy
post Jul 17 2008, 11:33 PM
Post #20665

V.I.P.

Pai m-am cam saturat sa platesc chirie, mai bine mai adaugi cativa si platesti rata la banca. Am auzit si eu despre scaderea preturilor la apartamente, ar fi bine daca ar fi asa, dar eu vad ca se maresc continuu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 17 2008, 11:37 PM
Post #20666

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Sweet, daca te duci sa vezi blocuri din 1900 toamna, ai grija sa verifici daca au subsol. Pe bune, nu-i de glumit.
Si-a luat o prietena de-a mea apartament intr-un bloc dintr-asta, a investit in el pe putin suta de milioane, centrala, termopane, modiificari etc., ca sa afle too late ca blocul n-are subsol si sunt sanse mare sa se surpe intr-un viitor nu prea indepartat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , Doamne feri. Blocurile respective au fost construite pe un teren cam nisipos, si cu panza freatica cam aproape de sol.

+Quote Post
angeldust
post Jul 17 2008, 11:40 PM
Post #20667

Musafir

nu e adevarat, valoarea medie a unui apartament vechi a scazut cu 11% in luna iunie. In plus Isarescu a hotarat marirea dobanzii cheie, ceea ce inseamna inasprirea conditiilor de creditare. Asta se traduce in - mai putini oameni care vor avea acces la credite pt locuinte sau consum => mai putine cereri de apartamente. De construit se construieste in continuare si in plus cei care au apartamente pe post de investitie isi vor scoate acum apartamentele la vanzare, anticipand scaderea ce urmeaza. Toate astea inseamna un dezechilibru puternic intre cerere si oferta care nu are cum sa nu traga preturile in jos. Parerea mea TM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2008, 11:42 PM
Post #20668

Musafir

Am facut fasole in seara asta. Si vorbeam cu Mr. kalua despre mancare, pe germana le spune la fasolici Bohnen, eu, mai smechera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , bag cuvantul austriac - Fisolen. El stie ce-i aia, ca bavarezii inteleg si majoritatea cuvintelor neose austriece. Si dupa aceea il intreb cum le-o zice pe romaneste, lacare el repede: Fisolul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ii place-a naibii articolul hotarat masculin si orice cuvant romanesc tre' sa se termine in "ul" pentru el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 17 2008, 11:52 PM
Post #20669

V.I.P.

Serios Angel? Eu ma luam dupa preturile pe care le vad in anunturi, care mi se par tot mai mari si mai aberante. Unde s-au facut statisticile astea, de eu nu le vad deloc rezultatele practic? Si eu am tot auzit de ele.
Ar fi culmea..sa imi cumpar eu, ma chinui cu creditul cu tot si apoi sa ii scada valoarea!! (IMG:style_emoticons/default/fool.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 17 2008, 11:55 PM
Post #20670

Musafir

Iote iti dau copy/paste din "studiu"

Analiza preturilor si volumului/numarului de oferte este realizata pe intreaga oferta imobiliara din Bucuresti, provenita direct de la proprietari si se bazeaza exclusiv pe preturile solicitate de proprietari. Reprezentantii "numelesite-ului.ro" sustin ca preturile nu reprezinta neaparat preturile finale, de tranzactionare, iar in realizarea acestei analize sunt utilizate ofertele aparute in primele doua trimestre ale fiecarui an (perioada ianuarie-martie si perioada aprilie-iunie). Categoriile de imobile analizate au fost: garsonierele, apartamentele cu 2 camere si apartamentele cu 3 camere, fiind excluse din analiza imobilele confort 3.

Oricum....eu zic sa mai astepti, macar pana in iarna. Unii analisti au utilizat cuvinte gen "prabusirea pietei imobiliarelor" ceea ce eu zic ca e nitel exagerat. Dar simplul "zvon" ca vor scadea preturile ii face pe multi sa nu mai cumpere si pe altii sa incerce sa vanda. E un intreg shmen aci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Kalua funny faza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2065 2066 2067 2068 2069 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 06:41 AM