![]() ![]() |
Jul 18 2008, 12:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau si io intr-un sfarsit! nu, de data asta nu am fost foarte ocupata, doar ca nu am avut ce sa fac la calc asta, si nu am avut cum sa salut..
si io m-am trezit bine dispusa azi, ciudat si la mine fiind vineri si deci nema chef de munca. bine ca cheful de munca e tot inexistent, dar mas imt bine! am chef de o nunta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 18 2008, 12:40 PM
|
|
Musafir |
Noi avem azi meeting mare, tot MM-ul. De la 2 la 6. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand programul e pana la 3 sau la 4. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jul 18 2008, 12:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
V-au aranjat, Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Jul 18 2008, 01:10 PM
|
|
Musafir |
Neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aici ploua........deja ma gandesc ca iar nu merg duminica la mare, vara asta a fost si este foarte capricioasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) As fi vrut si eu sa ma tarasc de cald, sa tip ca vreau racoare.....sa fac sauna in propria camera.....Dar nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Week end iubit oricum si maine merg la shopping (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , e nebunie aici cu reducerile, sunt nopti in care gasesti magazinele deschise. Sunt magazine unde sunt cozi de un km (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
Jul 18 2008, 01:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eee in oraselul meu nu e nici o coada nicaieri, da e plin de reduceri! la mine aici e frumoasa vremea. a plouat dimineata da acum e soare! sper maine sa nu muncesc si sa ies si eu un pic la cumparaturi. e nasol ca nu am cu cine, dar o sa o fac singura pana la urma ca na...
is vesela si plina de viata(si de mancare) in continuare, sper sa-mi pastrez starea de spirit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 18 2008, 01:32 PM
|
|
Musafir |
Ziua buna! Abia ce-am reusit sa citesc ce-ati scris de ieri.
Si eu sper totusi intr-o diminuare a pretului apartamentelor in urmatorul an (n-am timp sa argumentez). Va pup, ma duc la munci! |
|
|
|
| rozy |
Jul 18 2008, 01:34 PM
|
|
Musafir |
'na ziua.eu ma pregatesc sa plec la sala,manaca-m-ar mama de sportiva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ieri mi-am luat o carte A 5-A FIOLA....era cadou la Saptamana financiara.........am 3 carti incepute (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 18 2008, 01:46 PM
|
|
Musafir |
Ia uitati aici papusi. Eu am cam ramas cu gura cascata.
|
|
|
|
| rozy |
Jul 18 2008, 01:58 PM
|
|
Musafir |
creepy (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
Jul 18 2008, 02:37 PM
|
|
|
Da asa ma gandeam si eu! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 05:22 AM |
|
|