IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2071 2072 2073 2074 2075 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Jul 19 2008, 01:51 PM
Post #20721

Musafir

Cleo, pai la noi piata bancara e f instabila. Am o colega care si-a cumparat teren cu credit si in jumatate de an i-a crescut rata cu 100 de euro, fara sa fi fost anuntata de acest risc la contractarea creditului.
Angelu' tu ai 'a sharp mind', numai ca la noi sa stii ca jocurile le cam fac si marii giganti imobiliari, adica supraevalueaza niste apartamente vechi si incurajeaza proprietarul sa creasca pretul.
Lxn, apartametnul tau (dat fiind ca stiu zona) valoreaza cu brio mai mult de 80.000, intrucat acum nu mai gasesti decat niste amarate de garsoniere cu 70.000, in zone mai slab cotate.
Si-ai mei parinti au fost inspirati in 2003, la inceputul anului si mi-au luat un apt cu 2 camere, mobilat cu 12250 de usd. Sora-mea si-a luat cu 2 ani mai tarziu, tot 2 camere si mobilat partial si-a dat 36000 de euro. Noi intentionam, poate pana spre sfarsitul anului, sa ne luam un teren in afara Bucurestiului, dar m-am gandit la un buget de max 40.000 de euro si in timp sa demaram constructia unei casute. Inca nu ne-am apucat de cautari.
Boom-ul asta imobiliar s-a intamplat si in State. Socrela si-a luat prin 2003 casa cu vreo 60000 si acum valoreaza cam 110000, in conditiile in care preturile au scazut.

Fanny, n-ai plecat la mare?
Va pup si-un weekend fain! Io-s bagata in contabilitati.
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 19 2008, 01:59 PM
Post #20722

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mey, sa stiti ca inca se mai gasesc apartamente la preturi ok. apartamentul in care am stat eu si care e intr-o zona foarte frumoasa (Rox stie ca mi-era vecina) a fost scos la vanzare cu 90.000 si pana la urma au mai lasat la pret pt ca nu gaseau cumparatori. toti se speriau de etajul 10, dar in pana mea, cine are bani de o casa are bani si de aer conditionat. parerea mea :| si era foarte ok ca si suprafata, destul de bine compartimentat (chit ca era semidecomandat), imi pare rau doar ca nu am eu bani sa il cumpar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 19 2008, 02:46 PM
Post #20723

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi pai in conditiile astea numai cineva cu venituri foarte stabile si insemnate isi poate cumpara o casa fara emotii in ceea ce priveste viitorul. Altfel eu, una, nu mi-as asuma riscul asta

+Quote Post
Philia
post Jul 19 2008, 02:57 PM
Post #20724

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Nici io nu as baga zeci de mii de euro in niste betoane! Dar stiu ca voi fi nevoita sa o fac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pentru ca vreau sa am confort si sa fie casa asa cum imi place mie. Sinu as putea sa investesc in apartamentul altcuiva.
E drept ca as putea gasi ceva pe gustul meu, dar atunci ar interveni cealalta problema: si anume ca majoritatea proprietarilor nu fac contracte mai mari de 2-3 ani. Si atunci m-as intitula "tigan care se muta cu cortul"
E trist ca la noi in tara ca sa ai un loc unde sa TRAIESTI, tre sa alegi intre a te indatora pe viata sau a astepta sa iti moara inaintasii !

In alta ordine de idei, in seara asta o sa ies la suc cu cea care mi-a fost antrenoare doi ani de zile! O persoana deosebita (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) care acum traieste in Olanda.

+Quote Post
albinuza
post Jul 19 2008, 03:46 PM
Post #20725

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

am fost la cumparaturi. am ajuns acasa cu pulpe bere si oregano si ciocolata. am vrut sa ma tund si evident ca nu era loc si pt mine. mai tarziu o sa ies afara si daca gasesc alt coafor poate ma bag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
acu tre sa-mi fac unghiile....

+Quote Post
kalua
post Jul 19 2008, 04:24 PM
Post #20726

Musafir

Am fost si eu la cumparaturi si mi-am luat un sutien de-ala fara cusaturi, care aproape-i invizibil pe sub haine.

Am uitat sa va spun: cica bulgarii zic mai in fiecare zi la tv sau in marile ziare ca ia uite romanii cate fac si dreg, trebuie sa punem si noi osul la lucru ca ei ca sa nu ramanem de caruta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 19 2008, 04:44 PM
Post #20727

V.I.P.

aaa am uitat sa va spun ca ieri, s-a scapat sefu intr-un oarecare fel si a zis ca ma apreciaza.

azi vine inca un inginer din Romania. si l-am intrebat pe sefu ce o sa faca, si a zis ca o sa stea prin hala. si ii zic... da in birou nu mai aduci pe nimeni? ca 2 persoane nu faca fata aici. si el face...mm daca ai nevoie iti aduc pe cineva..(a se remarca ITI aduc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) da' sa vedem. os a aduc un italian cred, pentru ca e foarte greu de bagat cineva in birou. noi am schimbat o groaza de oameni pentru ca nu fac fata. si aici vine faza: cu tine am avut noroc, dar nu gasim asa oameni foarte usor! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
ahaaa porcilor.... deci va place de mine, da faceti scandaluri de rasuna firma....
si i-am zis sa aduca pe cine vrea, pentru ca acum suntem deja 2 in birou, si putem forma o persoana mult mai usor..
a zis ca o sa vada dupa concediu...
mi-am taiat pielitele si acu tre sa zapacesc si unghiile.
sa porti sanatoasa sutienul Kalua!

eu tot caut pe net si nu gasesc nimic actualizat despre cartierul Siret sau Dimitrie cantemir de la Gl. ma enerveaza.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 19 2008, 05:05 PM
Post #20728

Musafir

albino, cred ca asa-i modelul la majoritatea firmelor italienesti: sa racneasca sefii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce povesti horror am auzit si eu despre atmosfera de la biroul nostru din Milano din cauza fostului sef de acolo! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 19 2008, 05:18 PM
Post #20729

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu Roxi, n-am mai plecat ca n-am reusit sa gasim vinieta pe nicaieri. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Dau si eu o fuga la cumparaturi de mancare... Sper sa ma intorc cu prada mai multa decat Albi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ah, si mai trebuie sa-mi recuperez pisicul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 19 2008, 05:24 PM
Post #20730

V.I.P.

eee da mai aveam ceva mancare acasa. io oricum din pulpele astea, care sunt vreo 6 da imense. astia sunt pui hraniti cu seringa. is mari mai si au o grasime pe ei de zici ca-s porci.sau sunt hraniti cu porci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma duc sa fac o pasta integrala si sa pap cu un sos cumparat de-a gata ca.s prea putoare ca sa fac io unu... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de unde sa recuperezi pisicul Fanny?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2071 2072 2073 2074 2075 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 02:16 AM