![]() ![]() |
| kalua |
Jul 19 2008, 05:35 PM
|
|
Musafir |
Si eu am cumparat azi trei lulele, trei surcele la capitolul mancare. Bine macar ca salatele sunt mai voluminoase, ca-n rest nu umpleam nicio punga macar cu niste creveti, frisca lichida, o conserva rosii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am mai avut o punga cu sutienul, care-i ambalat in ditamai cutia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A! Am gasit si-un cozonac crapat pe care nu l-am putut lasa acolo.
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 19 2008, 05:47 PM
|
|
Musafir |
Fanny, ce pacat. Pai nu se gaseste de multa vreme vigneta asta....si noi am cautat-o pe la benzinarii si tot asa n-am gasit-o. Nici la posta nu prea e. Noi ne-am incumetat sa circulam fara, ca n-aveam ce face, dar am fost asa numai pirn localitati apropiate Bucurestiului.
Io n-am iesit la nici o cumparatura, ca mi-a umplut mami frigiderul. De cand cu poftele mele, ma rasfata in toate felurile. Kalua, mie mi s-a parut Bulgaria sub noi, ca nivel de trai; aici nu compar confortul care exista in hoteluri, ci cum se prezinta oamenii si orasul Ruse. Am trecut pe langa niste ghetouri de mi s-a zbarlit pielea pe mine. Vecino, si io stau la 10, dar nu-l consider un handicap. Ce-i drept multa vreme am avut probleme cu terasa, dar acum s-au rezolvat. Si am avantajul ca nu-mi bocane nimeni in cap, cum patesc vecinii de la 5. |
|
|
|
| kalua |
Jul 19 2008, 06:33 PM
|
|
Musafir |
Rox, mie mi se pare ca tipul asta, un actor neamt, seamana cu cel pe care l-ai luat tu cu acte
(IMG:http://heinrichschmieder.de/bilder/Bilder_auswahl/Heinrich6a.jpg) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 19 2008, 06:38 PM
|
|
Musafir |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa-i, seamana. Inclusiv si cearcanele sunt la fel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . A vazut si el poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si zice: vrei sa-l faci actor?
|
|
|
|
Jul 19 2008, 06:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
daaa sa stii ca seamana. si eu nu l-am vazut f bine in poze! i'm ready to go out now!
am facut poze la niste pantaloni si la un tricou, da le pun mai incolo! acum chipurileplec la cumpraturi! see i later aligator!1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 19 2008, 06:53 PM
|
|
Musafir |
Pai daca trebuie, il facem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu se stie niciodata la ce-o fi bun.
Mai bine-l facem clown (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , cred ca mititelul/mititica voastra ar avea mai mult de castigat de pe urma asta. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 19 2008, 07:31 PM
|
|
Musafir |
Abia astept sa-l vad in postura de tata, ca el e cam copil asa. Oricum, n-am nimic sa-i reprosez, de cand am ramas insarcinata e ff protector si grijuliu cu mine.
Albi, pai in Italia sunt deschise magazinele pana tarziu? |
|
|
|
Jul 19 2008, 07:54 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor. Am intrat sa arunc si eu un ochi pe aici si sa va salut. Sunt daramata de oboseala, m-am trezit de dimineata si am fost la socrii la tara sa facem curat pe acolo. M-am intors fara nici un pic de vlaga, mi-am facut o baie si am zacut in pat pana acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sper sa imi revin pana maine, ca vreau la plaja.
|
|
|
|
Jul 19 2008, 08:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
nu, se inchid la 7 juma. iote si motivul pt care m-am intors deja.
am facut cumparaturi, am facut si poze, acu pun poze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 19 2008, 09:53 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
la noi buticurile si mallurile se inchid la 5 in w-end (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) altfel de luni pana miercuri la 6 joi si vineri pana la 9.
in state sint si magazine deschise non stop, acum nici asta nu gasesc normal dar pesemne au si cumparatori. Roxi asa si trebuie, sa se poarte cu tine ca virgule cu-n bibelou de portelan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 10th November 2025 - 01:03 AM |
|
|