IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2073 2074 2075 2076 2077 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
lxn
post Jul 19 2008, 10:18 PM
Post #20741

Musafir

Seara buna!

Eu am fost jumate de zi in Baneasa Shopping City, Dooooamne cat e de mare! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mi se pare ca e de doua ori cat Plaza, si are multe magazine de care nu stiam. Am primit de la tata o pereche de pantaloni negri, lungi, un pic evazati, de toamna (mi-am dorit asa ceva ca nu prea aveam) si o curea, tot neagra. Pun maine poze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ne-am rasfatat cu bunatati pe acolo, am colindat o groaza de magazine, la 10 am ajuns acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (si tot n-am apucat sa le vedem pe toate (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) )

In rest, toate bune si frumoase (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fanny, tata a luat rovigneta din Dr. Taberei (din cate stiu acolo stai tu), de la posta aceea de la capatul lui 41, cea de la care se ridica si coletele din strainatate. In luna mai a cumparat, e posibil sa aiba, poti incerca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jul 20 2008, 07:13 AM
Post #20742

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata. Lexie, multumesc pentru info. La viitoarea iesire o sa ma ocup eu sa cumpar din vreme. Binenteles ca prietena mea a ras de s-a prapadit, spunandu-mi ca ea circula cu o vinieta veche de 2 ani in geam. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Intr-un fel am bucur ca n-am mai ajuns. Ieri a fost nebunie pe Autostrada Soarelui, iar azi o sa fie si mai si. Riscam sa ne intoarcem mai obositi decat am plecat + multi nervi in dotare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Mi-am recuperat pisoiul de la socri... dar cred ca nu-i asa incantat. E mai cald decat la ei. Poate da Sf Ilie o ploicica mai incolo. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 20 2008, 10:15 AM
Post #20743

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 20 2008, 11:50 AM
Post #20744

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
Eu m-am trezit la 10 si am facut o grmada de treaba : epilat, curatenie, masca pe fata si papat masa de pranz!
Acum stau si ma gandesc ce o sa fac de aci incolo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si ma mai gandesc la niste treburi...azi cred ca o sa intru in legetura cu "eul meu interior" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 20 2008, 11:54 AM
Post #20745

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Salut! Eu m-am trezit la 11 si ceva si nu am nicio idee pt azi. Ieri am facut curat si gatit, pt ca peste o sapt plecam in concediu si vrem sa lasam curat.
Si am zis ca azi ne odihnim, dar cum suntem amandoi niste plimbareti, parca nu avem stare...Am fi dat o fuga la Campulung, ca se duc si ai mei acolo, dar deja e tarziu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asa ca azi o sa fie zi de leneveala.
Dar maine facem 1 an de la nunta si iesim in oras sa sarbatorim. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 20 2008, 11:57 AM
Post #20746

Musafir

Philia si eu tot planul cu "eul interior" il am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mie nu mi se pare ca seamana actorul ala cu barbatul lui Rox. Barbatul lui Rox imi pare ca are o figura asa de om bland , pe cand actorul din poza nu mi-l imaginez decat in roluri de villan.

+Quote Post
lxn
post Jul 20 2008, 12:23 PM
Post #20747

Musafir

Angel, idem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nici mie nu mi se pare ca seama...

Fanny, nici noi n-ave rovigneta si vrem sa plecam peste vreo saptamana, o sa ma asigur ca iau din timp sa nu ne amanam calatoria din cauza asta.

Eu ma duc sa fac o baie si poate dam o fuga pana in metro, vreau o camasuta alba pentru pantalonii luati ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 20 2008, 12:31 PM
Post #20748

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ehh, bine! Mie mi se pare ca actorul seamana cu Mr. Roxana, dar doar la fizic!
E adevarat ca asta din poza pare un dur, iar sotul Roxanei nu mi-a lasat nici pe departe parerea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum va las, ma duc sa meditez!
O dupa-amiaza faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 20 2008, 12:45 PM
Post #20749

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

am purces la pregatirea ciulamalei:D
nush ce o sa iasa
e prima oara cand fac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post Jul 20 2008, 01:16 PM
Post #20750

Musafir

'na ziua. si eu lenevesc azi.poate mai pe seara iesim pe undeva.pana una..alta,imi citesc cartea.
eu nu vreau sa intru in legatura cu eul interior,ca ma deprim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ma apuc de "ojat" (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2073 2074 2075 2076 2077 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th November 2025 - 12:48 AM