![]() ![]() |
Jul 20 2008, 01:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
am terminat ciulamaua! omg cat e de buna! cred ca e norocul incepatorului. o sa pun poza. arata groaznic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Jul 20 2008, 01:34 PM
|
|
Musafir |
nu stiu cum se face...ca atunci cand ma dau cu oja, incep sa ma manance toate cele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Jul 20 2008, 01:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
io de asta nu ma mai dau cu oja.
fumez o tigara si ma retrag la mine in camera sa lenevesc si sa ma mai uit la 15 filme. aseara am vazut 2 jumate. nici nu mai tin minte care era ultimul... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 20 2008, 01:48 PM
|
|
Musafir |
'neata. Program administrativ. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asta noapte am stat si m-am uitat la un documentar despre detectivii lui Leonardo da Vinci si cum s-a ajuns sa se vada desenele lui pe tablouri care au fost mazgalite pe deasupra de altii. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Mai interesant decat un thriller. Si s-ar putea ca si Gioconda sa ne astepte cu surprize. Apropo, ma gandesc ca multe au vazut la Louvre tablouasul, ce parere aveti de el? Eu am fost dezamagita rau de el. |
|
|
|
| lxn |
Jul 20 2008, 02:28 PM
|
|
Musafir |
Cum se numeste documentarul, Kalua?
|
|
|
|
| kalua |
Jul 20 2008, 02:40 PM
|
|
Musafir |
Pe germana ii spune "Pierdutul da Vinci". Despre munca lui Maurizio Seracini.
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 20 2008, 02:44 PM
|
|
Musafir |
Mi-ar fi placut si mie sa il vad, daca as sti denumirea in english poate l-as gasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau era un documentar nemtesc?
|
|
|
|
| kalua |
Jul 20 2008, 02:48 PM
|
|
Musafir |
Nu cred ca era nemtesc, dar, iaca, n-am fost atenta la sfarsit sa ma uit de cine si cum e facut si la program nu spune. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Jul 20 2008, 03:03 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
La Luvru inca n-am ajuns insa eu frumusetea absolut speciala a Gicondei n-am vazut-o niciodata. Bunicii mei aveau in camera in care dormeam in vacante un tablou cu poza asta si tare mi-era nesuferita. Pesemne ca frumusetea e in realizare in jocul de lumni si umbre in senzatia de alive data de tablou insa femeia (sau barbatul da Vinci dupa anumite znonuri) din tablou e urata tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 20 2008, 03:16 PM
|
|
Musafir |
Inafara de asta tabloul ala e mic, jdemii de oameni se holbeaza la el ca la circ. Si-i impresioneaza atat de mult ca ochii ei te "urmaresc" indiferent unde te afli. Cred ca oamenii astia n-au vazut vreodata icoane ortodoxe.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 11:18 PM |
|
|