![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jul 20 2008, 07:46 PM
|
|
Musafir |
Kary, micul dejun este f important si-ar fi bine sa nu-l sari. Chit ca mananci un fruct, tot mic-dejun se numeste.
Da Happycat si eu sunt mare amatoare de chiloti fara cusaturi si in care sa nu transpiri. Nu prea le am eu cu dantelele. Astia din nu stiu ce fibra sau din bumbac mi se par f practici si nu ma strang. Ma gandeam azi la tine c-am urmarit pe TV5 o emisiune despre aranjatul gradinilor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A dat Dumnezeu si-am reusit abia acum sa termin contabilitatea sora-mii. Merge tare greu lucrul, cand n-am chef de el. |
|
|
|
Jul 20 2008, 08:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Io am meditat azi, dar am meditat degeaba, ca nu am ajuns la nicio hotarare... sau, ma rog, nimic nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am fost la matusa-mea sa pun la punct ultimele detalii in legatura cu plecarea la Poiana Bv. Se pare ca de duminca viitoare, o saptamana, program de voie acolo (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 20 2008, 08:42 PM
|
|
Musafir |
Oau..super Poke in Poiana. Pe caldurile astea as alege muntele, in loc de mare.
Asta cu meditatia e prea profunda pentru mine in aceste vremuri. Prefer sa ma gandesc la altii, decat sa ma analizez. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fanny, mai bine ca n-ai ajuns pe litoral in weekend; am vazut la tv o invazie de alge destul de urata. Mai ca nu-ti venea sa-ti bagi piciorul in apa. |
|
|
|
| happyCat |
Jul 20 2008, 08:46 PM
|
|
Musafir |
Roxi, spor la contabilitati! Tocmai am vorbit si eu cu sora-mea si mi-a zis ca urma sa se apuce impreuna cu mama de balante/bilanturi. Multa hartogarie.
Kari, ce slabuta esti!! Eu cand va citesc pe voi incep sa ma simt obeza la cele 57 de kile, desi oamenii pe aici imi zic ca sunt skinny. (am 1.68). UK este prima tara dupa US in ceea ce priveste obezitatea, in special in randul tinerilor. Philia, ai meditat de alea cu ochii inchisi si oaam oaaammm sau asa, sau cu ochii dupa pasarele? |
|
|
|
Jul 20 2008, 08:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Dap, la Poiana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ea are garsoniera acolo si pot sa ma duc oricand e libera (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Anul asta nu am mai vrut la mare, pentru ca m-am scarbit de preturile astora... Am meditat cu ochii dupa pasrele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am gandit la ce sa aleg mai departe, cum sa fac, imi doresc sa ma angajez din toamna si nu stiu cum sa fac sa intru "pe piata", ca vreau neaparat sa profesez in doemniu. Stiu ca ma grabesc, ca mai e timp destul pana in toamna, dar nu ma pot abtine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
|
|
Musafir |
Happycat, pai e sfarsitul de semestru si trebuie sa depunem bilant etc.
Dar io ce sa mai zic la cele 68 de kile ale mele si-am 1.70m. Bine acum ceva kg in plus, dar greutatea mea normala-i 63-64. Credeam ca Australia secondeaza US-ul si nu GB. Ma retrag gagici ca mi-a ajuns cat am stat la calculator. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si noapte buna! |
|
|
|
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Doamne ce plictiseala azi (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
si cand ma gandesc ca maine ma asteapta o noua zi de munca, ma apuca pandaliil! si filmul pe care il vad acum se incarca tare greu si-l vad pe bucatele... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am mancat ca o vaca! ma doare burta, si de cateva zile bag in mine dulciuri cu nemiluita. nu stiu ce-i cu mine, da am simtit nevoia sa bag dulce in mine... ma mai uit la o bucatica de film acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 20 2008, 09:00 PM
|
|
Musafir |
Kary, tu ai un corp destept: e normal sa-ti ceara vara salate si chestii usoare. Ar fi intr-adevar bine sa iei un mic dejun, chiar frugal (un pahar de suc de portocale, o fructa, doua, mere rase cu fulgi de ovaz (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si nitica scortisoara , asa ceva). Io vorbesc, care inafara de cand inoptez in hoteluri cu un mic dejun foarte bogat, nu bag nimic in mine dimineata. Ca nu pot.
Am vazut si eu la tv algele din Marea Neagra. |
|
|
|
| angeldust |
Jul 20 2008, 09:01 PM
|
|
Musafir |
Philia nici meditatul meu nu a dat prea multe roade. Am pus asa cap la cap niste idei, dar socoteala finala tot nu a iesit ca de obicei. Tot mai astept sa ma pocneasca vreo sclipire de geniu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Jul 20 2008, 09:02 PM
|
|
Musafir |
In legatura cu documentarul, numele lui este The Da Vinci Detective, insa eu nu am gasit pe nicaieri detalii ca ar fi aparut la noi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am fost sa-mi vad nepotelul azi, radeeeee, se uita cu ochisorii curiosi si vorbeste el pe limba lui acolo, e haiosel foc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si are si perisor mai mult acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cand vezi copilasi asa de dulci, mai ca-ti vine sa faci si tu unul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Happy, eu am 60kg si 1,65 ... suntem oarecum pe aproape (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kary e intr-adevar slabuta foc, am avut si eu 49 de kg... insa in clasa a 8-a (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Daca as mai slabi 5 kg, m-as simti asa de bine, insa nu se poate dom'le si pace! Acum sunt multumita, totusi, acum vrei 2 ani am avut 65 kg si nu ma simteam prea bine in pielea mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 09:13 PM |
|
|