![]() ![]() |
Jul 21 2008, 07:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Timpul limitat si depresia in care ma innec.
Acum nu pot vorbi(scrie)...Poate mai incolo. Acum ma ia plansu si trebuie sa ma abtin caci sunt la birou si nu da bine la clienti. Stiu ca ma pot plange la voi. Sunteti dragute si va iubesc. Acum insa as avea mai mare nevoie de un umar real ... Vizita soacrei s-a prelungit pana pe 15 august, asa ca AMR 25 zile |
|
|
|
| angeldust |
Jul 21 2008, 08:04 AM
|
|
Musafir |
Valeuuu teo ce nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi imaginez ca ai intrat in depresie cu soacra pe cap de atata amar de vreme. Singurul care te poate ajuta in privinta asta e sotul tau, ai incercat sa il folosesti pe el drept "umar real" pe care sa poti plange?
|
|
|
|
Jul 21 2008, 08:30 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Da... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 21 2008, 08:40 AM
|
|
Musafir |
Si sa inteleg ca ..pauza. Acu e najpa si pt el, probabil e intre ciocan si nicovala, dar totusi vreo abordare tot tre sa il inmoaie si pe el, tu il cunosti mai bine.
|
|
|
|
Jul 21 2008, 09:08 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
I have a sweet tooth= imi plac dulciurile (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Me too. Cateodata dimineata mananc dulce si cafea in loc de micul dejun. Eu ce sa ma mai plang cu greutatea nici nu m-am mai cantarit de ceva vreme, cand ajung la 67 sunt Ok si am 1,73. Teo inceraca sa faci chestii care iti fac placere si mai da-o incolo de soacra, ea nu se mai schimba, dar tu poti s-o ignori cat cuprinde. |
|
|
|
Jul 21 2008, 09:09 AM
|
|
|
Pur si simplu se detasaza de mine, de situatie, de tot.
Acum s-au gasit sa se adune toate. Soacra e cea ma mica problema acum (apropo azi e ziua ei).Altele sunt mai grave |
|
|
|
Jul 21 2008, 09:23 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata! Mie mi-ar trebui vreo 12 kg in minus ca sa arata asa cum vreau. Numai ca nu mai pot...sau pot...mai incerc dupa vancanta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Azi e ziua presedintelui firmei mele, dar si a mea si a sotiorului (1 an). Asa ca de la 3 voi petrece: atunci plecam la masa pt sef, si de acolo ma ia Liviu si ma duce intr-un loc aranjat de el...Sa vedem ce surpriza imi face (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Teo, cheer up, toate trec! Sa tii minte asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 21 2008, 09:26 AM
|
|
Musafir |
Huhu! Neata! M-am sculat aproape o ora mai tarziu decat de obicei, dar dupa ce am trimis copilu' la scoala mi le-am facut pe toate in cea mai mare tihna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
teo, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cum stai cu hormonii/tiroida? Si de-aici ti s-ar putea trage... Ca doar tu esti o optimista de fapt. |
|
|
|
Jul 21 2008, 09:57 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Nimphe, La multi ani ! Sa fiti fericiti, sa va bucurati unul de celalalt. Si...sa ne spui si noua ce surpriza ti-a pregatit sotiorul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Teo, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jul 21 2008, 10:02 AM
|
|
Musafir |
neata. (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
eu astept sa se faca ora de sala,ca nu prea am ce face acasa.as putea sa incerc curatenie...dar..neaaaah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aseara mi s-a facut rau de la ciorba de pui (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) in ultimul timp,cam ma apuca greata dupa ce mananc. nush ce e cu mine.nu,nu sunt pregnant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 06:44 PM |
|
|