![]() ![]() |
May 4 2007, 03:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nu stiu, dar vreau sa fiu si eu fratuzoaica luni si marti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am pofta de ceva dulce de moarte. Si cum nu am la mine decat Orbit, am bagat vreo 3 pastile in gura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
May 4 2007, 03:36 PM
|
|
Musafir |
Am intrebat-o pe frantuzoaica mea si a zis ca-i ceva cu istorie..sfarsitul unui razboi...nu stiu care.
|
|
|
|
May 4 2007, 08:54 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
M-am saturattttttttttt!De tot si toate!Vreau macar o zi in care sa pot sta linistita fara nici o problema la munca si altele acasa!!!
M-am saturat sa fac pe sclava pentru nimic si rept recompensa sa primesc urlete... Are cineva un remediu pentru starea asta de kko in care ma aflu? |
|
|
|
| kalua |
May 4 2007, 09:05 PM
|
|
Musafir |
fanta, hai aici la o smotoceala prima data. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Citeste, daca gasesti cartea, "Confesiunile (destainuirile?) unui bucatar sef" de Anthony Bourdain. Eu am zis ca sa fiu in patru labe de la munca la stapan si tot nu voi zice mac dupa ce-am citit cartea asta. Vorbeste tipul de 17 ore de lucru pe zi, sase zile pe saptamana, fara sa-ti zica cineva mersi, ba mai induri si urlete si alte magarii, bani putini. Cateodata si la taieturi serioase n-aveau timp sa se duca la spital, se coseau intre ei, bandajau bine si-i dadeau inainte la tigaie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
May 4 2007, 09:49 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Fanta, ia si de la mine o pupaceala... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Si mie-mi vine sa ma spinzur! Ata ete, o sa vina si zile mai frumoase... |
|
|
|
May 4 2007, 10:12 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Kalua adevarul e ca nici nu mai am mult pana sa ajung la 17 ore pe zi..acu lucrez 12-13... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,am zis ca ne luam perne dupa noi sa ne culcam pe birou..dar asta e viata,trebuie sa inghiti orice ca alta alternativa nu ai...A da..si lucrez si maine si poimaine..si toata saptamana viitoare...si n-am voie sa-mi iau concediu vara(am mai zis pe aici si scuze ca ma repet dar chiar sufar pe tema asta)..
Mersi de zmotoceli fetele! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
|
May 5 2007, 08:13 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 |
Neatza!
deci eu sunt la serviciu, da???.....si e sambata, daaa??? SI EU TREBUIE SA RECUPEREZ!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
May 5 2007, 08:30 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce dimineata frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si eu sunt la munca, dar nu ma plang. Decat acasa, pe santier, mai bine la munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fanta, imi pare rau sa aud ca nu iti merge bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macar te platesc bine acolo? |
|
|
|
May 5 2007, 11:58 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
May 5 2007, 12:21 PM
|
|
Musafir |
Offf, rau imi pare sa aud ca aveti probleme.
Eu m-am trezit asa happy si bine dispusa cu toate ca am dormit doar vreo 4 ore si alea prost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E fericirea aia tampita cand stii ca ai facut ceva ce nu trebuia sa faci dar cu toate astea (sau tocmai de aia) a fost foarte bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cum stiu ca o sa dureze maxim o zi starea asta am de gand sa o trag in piept adanc si sa imi tin respiratia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 06:20 PM |
|
|