![]() ![]() |
Jul 21 2008, 10:06 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
`Neata!
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 21 2008, 10:17 AM
|
|
Musafir |
Rozy posibil sa fi dezvoltat ceva la ficat. Sau poate o gastrita ceva (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oricum nasol, ca si io sunt cam in aceeasi situatie si de ceva luni ma indop cu pastile zilnic. Si parca de cand am probleme tot pe mancaruri care imi fac rau mi se lasa...o pofta de aia de zici ca daca nu mananc acu mor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Creierul meu e ca o maimuta beata, mereu ma saboteaza cand mi-i lumea mai draga (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 21 2008, 10:33 AM
|
|
Musafir |
Neata!
Teo, imi pare tare rau. Nu-mi place chestia aia cu ti-ai pierdut cea mai buna prietena. Daca ai pierdut-o, inseamna ca nu ti-era prietena. Io tocmai a aflat ca ne-a ridicat masina si-o sa ne coste distractia asta vreo 700 de lei. Tocmai luase roxanica prima, nici n-aveam ce face cu banii in ajun de concediu. Imi vine sa-l strang de gat pe barbata-miu ca nu-i atent unde parcheaza. Sper sa fie invatare de minte. Nimphe, aniversare fericita! Va pup! |
|
|
|
| LostWhispers |
Jul 21 2008, 10:43 AM
|
|
Musafir |
ola fetelor
700 lei e multttt roxi teo nu e bine sa stai in depresia asta , uneori prietenii ne parasesc cand avem nevoie mai mare si de multe ori doar credeam ca sunt prieteni si eu am avut probleme cu stomacul chiar vomitam, si mai ales la carne am inteles ca trebuie o detoxifiere a corpului, eu am luat catinofort vreo 2 luni si parca m a mai lasat zilele trecute am aflat de la o tipa ca cica cosurile si starile de voma se fac din cauza ca nu e detoxifiat corpu , a luat tablete pt colon ? ca de acolo vine buba uneori cu cosurile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 21 2008, 10:58 AM
|
|
Musafir |
Se pare ca scapa cu 650 de lei doar. Of, si-a fost chestie de cateva minute, cat a durat sa-si faca o radiografie la dinti. Asta e...duca-se.
|
|
|
|
| happyCat |
Jul 21 2008, 12:26 PM
|
|
Musafir |
Hello,
Am venit la birou de 2 ore si n-am lucrat nimic. Am aflat in schimb ca nu indeplinesc toate conditiile pentru cetatenia britanica, asa ca mai am de asteptat cativa ani cred, nici nu stiu, sunt in ceata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Kalua, nu am vazut intrebarea ta despre vreme aseara, asa ca raspund azi. Azi e soare si destul de cald, vreme de tricou, max 20 de grade. Fix asa se nimereste, in weekend cand am face si noi cate ceva - ploua, apoi, cum ne intoarcem la munca - soare!! By the way, copila ta merge inca la scoala? Nimphe: aniversare fericita si sa fiti happy impreuna si in continuare!! Roxi, 650 de lei!!! E mult rau pentru o amenda de parcare! Teo... Big HUG. Poate ca esti asa un pic deprimata si din cauza ca a fost luna plina, stiu ca unii oameni sunt afectati de asta. |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 21 2008, 12:45 PM
|
|
Musafir |
Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am 1,57 m, la 45/47 kg sunt bine/slabuta.....la 50 sunt normala dar deja la peste 50 incep a arata ca o mingiuca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa ca nu'mi sariti in cap... Azi dimineata mi'am luat si eu primul mic dejun dupa nu stiu cat timp indelungat.....un iaurt si un biscuite (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La ultimele inghitituri simteam ca vomit dar nu m'am lasat pana nu am terminat tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mult timp mic'dejunul meu consta intr'o cana de cafea si tigari!!! Iar eu ma iubesc si vreau sa am grija de sanatatea mea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sweet trebuie sa ai si vointa pentru ca organismul cere in functie de cum l'ai obisnuit iar la inceput cand incerci sa'i schimbi ritmul face nazuri si s'ar putea sa ceara si mai mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dragostea face bine in toate privintele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Un umar virtual oricand pentru tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Plangi daca simti nevoia, tipa, descarca'te dar incearca sa nu te stresezi prea mult pentru ca iti vei face si mai mult rau. Gandeste'te la raza ta de soare(fetita ta), la bucuriile care ti le ofera ea... Nimphe (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) , multi multi ani fericiti si de acum incolo. |
|
|
|
| kalua |
Jul 21 2008, 01:09 PM
|
|
Musafir |
Nimphe, la cat mai multi! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Noi trebuia sa mergem la Berlin la we-ul urmator, sa ne tragem cu Raisin bomber-ul. Nu mai mergem din motive organizatorice ale organizatorilor. Ne-am scobit si-am zis sa dam o fuga la Praga, nu mai erau locuri la hotelul la care vroia Mr. kalua, pana la urma mergem la Salzburg (bun asa, oricum mi s-a cam terminat stocul la unele chestii de mancare care nu se gasesc aici, dar acolo da). Si acum am aflat ca taman sambata incepe festivalul de muzica si drama si au un program mai mult decat incarcat pentru ziua respectiva, peste tot, pe fiecare straduta are loc ceva. De-abia astept! Sper sa avem noroc de vreme buna. |
|
|
|
| happyCat |
Jul 21 2008, 01:20 PM
|
|
Musafir |
Ce fain ca va plimbati, Kalua! Mergeti cu masina sau avionul?
Companiile astea de zbor, chiar si cele low cost s-au ticnit, au niste preturi pe perioada verii de nu te poti apropia!! |
|
|
|
Jul 21 2008, 01:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna ziua! fara timp azi!
am alergat un pic de dimineata si cred ca mi-a crescut tensiunea ca mi.e rau acum. Nimphe la cat mai multi ani fericiti impreuna! Teo, imi pare rau ca esti asa, dar dupa cum te stiu eu pe tine, o sa.ti revii repede! pentru ca poti! am o presiune intracraniana extraordinara! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) have a nice day my girls! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 06:44 PM |
|
|