IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2080 2081 2082 2083 2084 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Nimphetamin
post Jul 21 2008, 01:28 PM
Post #20811

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Multumesc, dragele mele, pt urari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Abia astept seara, sa vad unde ma duce. Desi imi doresc surprize, mi-e cam teama de ele...Sunt un control freak (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Kalua, ce fain suna acel festival (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mie imi plac f m chestiile de genul asta...
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jul 21 2008, 01:59 PM
Post #20812

Musafir

Kalua, ce fain!
Da Happycat, s-au ticnit de tot astia cu low-costul. Pana la Cluj ne costa dus-intors 368 lei si-am renuntat sa mergem la nunta amicilor alui meu, ca la asta se adaugau si costuri de cazare (94 euro) + dar de nunta + haine de nunta si noi eram exact dupa concediu. Prefer sa le dam niste bani in plic si gata.
Si-a recuperat si omu' meu masina. Nu mai sunt suparata, da-i naiba de bani.
Kary, ia sa vezi tu c-o sa vina vremea cand nu poti sa mai iesi din casa daca nu mananci ceva. Tigarile alea si cafeaua, nu prea-s bune pe burta goala, dar asta stii deja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Mai Sweet, cand eu citesc despre pofta ta de mancare, parca nu-mi vine sa cred. Multumeste-i Celui de Sus c-ai un metabolism bun; oricum trebuie sa te apuci de pe acum sa lupti cu tine.

+Quote Post
lxn
post Jul 21 2008, 02:00 PM
Post #20813

Musafir

Teo, multa putere sa treci pestre problemele care te framanta (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Nimphe, distractie placuta deseara si lasa-te surprinsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi multi ani fericiti impreuna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Pe mine ma incearca o lene azi... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 21 2008, 02:07 PM
Post #20814

Musafir

Roxana, chiar asa, da-i incolo de bani!
La Salzburg mergem cu masina, e la 120 km de noi, ar dura mai mult cu avionul (pana te duci la aeroport, bla, bla). Si nici hotel nu ne trebuie, soacra-mea locuieste la 15 minute de orasul asta, pe partea nemteasca.
Copilu' are vacanta abia de pe 4 august, asa ca merge inca voioasa la scoala.

+Quote Post
lxn
post Jul 21 2008, 06:15 PM
Post #20815

Musafir

Fanny, tocmai am auzit la stiri ca pana la 1 august se poate circula fara rovigneta pentru ca inca nu au apucat autoritatile sa distribuie noile rovignete in toate punctele. Asa ca fuga la mare sau unde vroiai sa mergi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 21 2008, 07:06 PM
Post #20816

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

hello din nou! am ajuns acasa, si pe drum am fost surprinsa de stupizenia colegului cu care m-am certat. stiti ca v-am zis eu de colega aia a mea care dupa ce ne-am certat a facut curat in juma de camera? de ras sau de plans? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ee acum colegul de apartament si-a cumparat sare si servetele pt masa singurel. nu le mai imparte cu noi. si-a luat jucariile si a plecat... smart... what can i say? (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
acu ma pun sa ma epilez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu mi.e foame asa ca sar peste partea asta
pup u girls!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 21 2008, 07:32 PM
Post #20817

Musafir

Astazi e o zi istorica pentru mine. :|

E prima zi de multa multa vreme incoa cand incerc cu toata bunavointa sa comunic cu cineva si esuez lamentabil. :| Sincer m-a demoralizat complet. Ca aveam impresia ca pot sa interactionez cu orice fel de oameni, fie ei cat de nebuni si sa ma fac inteleasa pana la urma.
Asta pana azi...cand am avut o conversatie de o ora pe skype cu un indian dus cu pluta la propriu care a reusit sa ma scoata din sarite cu toata bunavointa mea fara margini de care eram dispusa sa dau dovada. Fara sa intru prea mult in detalii....dupa juma de ora de raspunsuri impertinente din partea lui care ar fi scos din sarite pe oricine, i-am spus ca atitudinea lui mi se pare lipsita de respect...fapt ce l-a intaratat si mai tare si conversatia s-a terminat cu fraze telenovelistice din partea lui de genul "e ultima oara cand iti mai scriu ceva....goodbye forever" si din alea :| (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Am scris mail fostei lui sefe (pt ca el s-a mutat f recent de pe alt proiect pe proiectul meu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si din ce am aflat toata lumea stia ca e cu probleme si mi l-au aruncat mie in carca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ). I-am cerut aleia f cinstit un sfat, sa imi spuna cum a reusit ea sa comunice cu el ca eu nu am reusit. :| Sunt f curioasa ce imi raspunde. Cum draku o sa reusesc eu sa il manageuiesc vreodata pe cretinul asta....only god knows (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 21 2008, 08:47 PM
Post #20818

Musafir

Angel, sunt oameni ciudati peste tot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si eu m-am enervat cu una asta - suna telefonul
Ea:- Buna ziua, suntem de la firma X (numele spus foarte repede, nu s-a inteles) si ati aplicat la noi un cv si v-am sunat sa va programam la interviu, alea alea.
Eu: - Sigur, dar eu nu am aplicat nici un cv in ultimul timp.
Ea: Nu, nu, v-am gasit in baza de date a yjobs si am vazut ca va intereseaza domeniile marketing, vanzari si distributie si sunteti potrivita pentru ceea ce cautam noi.
Eu: - Sigur, dar ce posturi anume aveti valabile, sa stiu in principiu?
Ea: - Dar ce v-ar interesa?
Eu: - Am experienta in Asistent comunicare si pr si as vrea ceva asemanator.
Ea: - Maine la ora 17:30 puteti veni la adresa X?
Eu: - Pot, dar as imi puteti repeta numele firmei, sa vad si eu despre ce firma e vorba?
Ea: - @^@%#&@.
Eu: - Nu am inteles, puteti repeta?
Ea: - @^@%#. Dar de ce vreti sa stiti? Va spun eu ce va intereseaza.
Eu: Pai vreau sa stiu profilul firmei, si ce posturi aveti disponibile.
Ea: Nu inteleg ce atatea intrebari, nu aveti incredere? Tocmai de aia va chemam la interviu
Eu: - Nu e normal sa stiu si eu unde urmeaza sa ma prezint, pentru ce post, poate e nevoie sa vin cu o adeverinta, o diploma, ceva.
Ea: - O sa vedem la fata locului daca sunteti potrivita.
Eu: - Am inteles, dar pentru ce? (deja aveam o mie de draci pentru ca nu-mi spusese nimic: nu tu nume firma, nu tu post, nada)
Ea: - Vad ca nu ne intelegem, nu pot sa va iau interviu prin telefon si oricum vad ca nu sunteti persoana potrivita pentru noi.
Eu: Bine, merci, la revedere.

Asa m-a stresat, discutia a fost mai lunga, insa nu-mi raspundea la absolut nici o intrebare, nu stiam pentru ce post sunt aleasa, ce firma este si nici nu aveam voie sa stiu, pentru ce mi-ar fi trebuit oare? Ca de ce am scris vanzari daca nu vreau vanzari. I-am explicat ca posturile in vanzari sunt vaste, poti delega oameni pe teren sau poti merge tu pe teren, de exemplu. Si in plus, mi-am setat sa-mi vina joburi din ce domeniu vreau eu, daca am scris vanzari nu inseamna musai ca vreau sa si lucrez in vanzari. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Cat mister pentru un job!

+Quote Post
albinuza
post Jul 21 2008, 08:53 PM
Post #20819

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

mare ti-e gradina Doamne... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

io ma duc sa fac baita. iar ma pliictisesc... o sa mai bag un film in seara asta evident... o sa studiez ce ati mai vzut voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pupicei....
am asa o stare de indragosteala da' nu-s. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
crek vreau acasa la ubuloi nebun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 21 2008, 09:03 PM
Post #20820

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lexie, cine stie de "fantomatici" erau de preferau sa te convinga la fata locului. Saptamanile trecute am primit la Romana un fluturas pe care intamplator am vazut ca-l ofereau doar selectiv. N-am avut timp atunci sa vad despre ce e vorba si acasa am ramas (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Era oferta pentru chat erotic! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Despre rovignete stiu si eu. Au anuntat azi, dupa ce le-a sarit toata lumea in cap ca nu s-au gasit cupoanele pe nicaieri. raspunsul lor: "mda ar trebui sa dam un comunicat si eventual sa anuntam si politia sa nu dea amenzi ca n-avem viniete la vanzare" (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Nu puteau sa anunte inainte de WE ca se bulucea toata lumea la plimbare si nu mai puteau sta ei la bere linistiti. (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2080 2081 2082 2083 2084 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 03:57 PM