![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jul 21 2008, 09:20 PM
|
|
Musafir |
Fanny, pai cei mai curajosi cred ca n-au mai tinut cont de rovigneta.
Lxn, f bine ca ai cerut detalii. Unii au impresia ca te pot invalui cu toate prostiile. Firmele care se respecta, iti vor da informatiile pe care le-ai cerut tu la telefon. Angelu', indienii astia iti cam toaca nervii. Io mi-am luat ceva de lucru acasa, sper sa apuc sa si termin. |
|
|
|
| lxn |
Jul 21 2008, 09:22 PM
|
|
Musafir |
Stiu, aia e, n-am fost eu la interviuri pana acum dar nici dusa cu pluta nu's!
Mi se par informatii de bun simt numele firmei si un eventual post pentru care li se pare ca sunt potrivita, din moment ce ei m-au gasit pe mine. In fine, mi-au trecut nervii repede. Mai tare m-am ofticat ca tocmai atipisem si m-am trezit degeaba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mooovie time! |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 21 2008, 09:48 PM
|
|
Musafir |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu ma uit la Venice Music Awards...
Imediat dupa ce am terminat facultatea am spus ca nu ar fi rau sa trec prin experienta interviurilor in domeniu. Am terminat Dreptul si nu visam sa devin avocat dar vroiam sa vad ce si cum mi s-ar putea oferi pe domeniu. Asa ca increzatoare in mine am purces la drum. Printre interviurile la care am fost in acea perioada m-am prezentat si la unul ce avea drept scop un job ca (virgula) consultant juridic in asigurari( Suna ceva mai pompos numele dar nu mi-l amintesc acum) la o mare firma de asigurari in Romania. Am trecut de etapa primei intalniri in care erai selectionat dupa nota de pe diploma, experienta si calitatea purtarii unui dialog si m-am prezentat la a doua etapa care consta intr-un examen de drept civil. Eu care abia luasem Licenta si eram super pregatita am luat 10 la acel examen. Mi se parea mie ciudat acel examen cu atatea intrebari de teorie dar am spus ca nah un nume asa pompos cere si o pregatire pe masura. Dealtfel un consultant juridic tre' sa stie legile dreptului civil! Am fost sunata la vreo doua zile si mi s-a adus la cunostinta ca am fost aleasa pentru marele job si trebuie sa ma prezint la ei pentru a semna un contrct si a incepe perioada de proba de 10 zile lucratore. Eu deja ocupatie aveam dar m-am prezentat visatoare si increzatoare si pentru marele job. Nu va spun ce socata am ramas cand am inceput sa citesc contractul pe care ar fi trebuit sa-l semnez. Era un contract pentru a lucra ca un simplu agent(de teren) de asigurari cu un salariu mizer si niste conditii lipsite de bun simt. (adica nu tu salariu fix daca nu faceai nu stiu ce targhet, nu tu birou, nu tu masina de teren....si etc...) Bineinteles ca am cerut niste explicatii si am ramas si mai socata cand marele sef la acea sucursala imi spune ca : '' Domnisoara noi vrem printre noi oameni de calitate indiferent de postul oferit. Daca am fi scos la interviu postul de agent nu s-ar fi prezentat decat oameni de nimic si noi nu vrem asa ceva.'' Nu i-am spus decat ca asa ceva poate ajunge la tribunal intr-un proces si adio.'' Adica io dupa ce am trecut printr-un examen de spuneai ca dau a doua oara Licenta ar fi trebuit sa fiu foarte magulita ca ei m-au ales sa merg la semafor din masina in masina si sa intreb oamenii daca nu cumva doresc sa-si faca o asigurare.... Asa ca vorba Albinei...mare e Gradina Domnului....si multi nesimtiti zac in ea... |
|
|
|
Jul 21 2008, 10:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
io ma enervez acum la un film care nu se incarca in timp util in asa fel incat sa.l vad fara interruperi.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 21 2008, 11:13 PM
|
|
Musafir |
M-as uita la un film, dar nu exista niciunul care sa ma intereseze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La tv e un film despre Lang Lang, dar nu-i din cale-afara de interesant, n-am aflat nimic nou. Am ramas numai crucita ce bine arata maica-sa, zici ca-i e sora. Si acasa, la o masa intinsa cu de toate celea, de sarbatoare, beau direct din doza sau din pahare de plastic, de-alea de unica folosinta. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
|
|
|
|
| scorpirescu |
Jul 21 2008, 11:30 PM
|
|
Musafir |
Roxy, nu mai vii la Cluj? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Jul 22 2008, 07:05 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Buna dimineata! Pup fetele somnoroase. (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)
|
|
|
|
Jul 22 2008, 07:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
|
|
|
|
Jul 22 2008, 07:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
Azi ploua!!!!!!!!!Parca revin la viata. Imi place cand ploua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Fete frumoase ce sunteti voi, multumesc pentru sustinere, intelegere si imbarbatari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ma iertati ca transform barul intr-un loc de boceala, dar... Cateodata simt ca nu mai pot sa merg inainte si ca alunec fara voia mea, la vale. Eu sunt la birou de la 7.00. Incep programul la 9.00. Pana atunci mai bantui p-aci. Fanny, buna dimineata! |
|
|
|
Jul 22 2008, 07:24 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Cu doua ore inainte? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ar trebui sa te treaca pe lista angajatilor model si totul din "meritul" soacrei!. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 03:57 PM |
|
|