![]() ![]() |
Jul 22 2008, 07:56 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Da, asa e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am atata de lucru (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) si nu mai prididesc cu treba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Jul 22 2008, 07:57 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Si eu prefer sa ajung mai devreme la serviciu, ca sa am si eu o clipa de liniste, imi verific mailurile, mai intru pe forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ieri a fost o zi foarte frumoasa, nu am avut timp sa intru sa va povestesc. Am implinit un an de la casatorie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si la birou a fost frumos, a venit directorul cel mare din concediu si m-a bagat in sedinta. A fost o discutie foarte frumoasa si relaxata si mi-a promis ca se va rezolva, pana ma intorc din concediu se va hotari cum face sa iasa bine pentru toti. |
|
|
|
Jul 22 2008, 08:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Szi, la multi ani fericiti impreuna cu alesul tau!
Nimphe, si tie la multi ani! Ce de aniversari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 22 2008, 08:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!
ioteee Sz si Nimphe s-au maritacit in aceeasi zi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mult inainte gagici!!! azi e cald. ma simt fetita azi! m-am imbracat in culori deschise si ma simt plina de energie pozitiva. nu am idee de unde am facut rost de ea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o zi buna va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 22 2008, 08:10 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ce frumos! Sa fiti fericiti si mereu indragostiti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Noi implinim 5 anisori peste 3 saptamani, dar inca n-avem plan. Aniversarea pica intr-o vineri si ma gandesc ca macar o fuga putem sa dam afara din oras. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Abia astept sa povestiti cum ati petrecut, poate fur si eu o idee. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jul 22 2008, 08:28 AM
|
|
Musafir |
La multi ani aniversatelor intr-ale maritisului! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ptiii ce repede trece timpul, parca mai ieri alaltaieri ne arata Szi rochia de mireasa si eu ii photoshopam pozele sa o transform in dark bride (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 22 2008, 09:45 AM
|
|
Musafir |
Da mai Szi, asa e...ca ieri a fost 21 iulie si anul trecut stiam de 3 nunti in aceasta zi: a ta, a lui Nimphe si a sefei mele. Multi, multi ani fericiti impreuna!
Scorpi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu mai vin, ca-s data peste cap cu bugetele. Imi pare tare rau. Teo, se pare ca astazi esti mai bine un pic. Ma bucur. Capul sus si lasa optimismul sa te invadeze. Kary, am fost si eu agent de asigurari, ca extra-job o perioada, dar nu m-a testat nimeni la angajare. Ce idiot si directorul ala. Fanny, ce bine suna 5 ani. La mine vor fi 3, dar in toamna. Va pup gagici si spor la treburi! |
|
|
|
| lxn |
Jul 22 2008, 10:01 AM
|
|
Musafir |
La multi ani, Szi! Multi ani plini de bucurii sa aveti!
Teo, sper sa te simti din ce in ce mai bine (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) La mine refac terasa blocului, o curata, o izoleaza si toarna apoi, si e o galagieee, mama-mama. Bine ca-i mai racoare azi si nu s-au strans toate relele de-o data. |
|
|
|
| kalua |
Jul 22 2008, 10:18 AM
|
|
Musafir |
Szi, la cat mai multi si buuuuuni tare! Sa ramaneti indragostiti unul de altul!
Eu sunt azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , zici c-am tras baute aseara. Cred ca-i de la vreme, s-a racit la vreo 14 grade, daca nu mai putin! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ce-as mai motai pe canapeaua mea, acoperita cu o patura, cu o carte-n mana sau uitandu-ma la tv... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jul 22 2008, 10:37 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Multumesc fetelor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Fanny, la mine nu a fost romantic, cel putin pana ne-am suit in pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am sarbatorit cu nasii pana tarziu in noapte. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deci, nu te pot ajuta cu idei... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 01:10 PM |
|
|