![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 22 2008, 02:16 PM
|
|
Musafir |
Nimphe imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Din cate tin minte ati mai avut o aniversare sau ceva de genul care s-a lasat cu neintelegeri parca. Daca nu vi-ati spus cuvinte grele si de la care nu exista cale de intoarcere prea usoara, zis si eu sa discutati dupa ce va calmati si sa vedeti daca va puteti intelege. Dar tu stii mai bine, noi judecam numai dupa ce se vede din afara you know (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Jul 22 2008, 02:16 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Multam de suport si imi cer scuze ca am acaparat discutiile.
Mai nasol e ca vineri ar fi trebuit sa plecam in concediu. Acum nu stiu ce voi face maine, daramite vineri! Si e aiurea sa anulez tot in ultimul moment. |
|
|
|
Jul 22 2008, 02:20 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Din punctul meu de vedere e mai bine sa lamuriti lucrurile mai devreme decat mai tarziu. De linistit oricum nu puteti, in situatia de fata. Cel mai bine e sa luati taurul de coarne si sa va spuneti fiecare ce aveti pe suflet.
Oricat de grave sunt lucrurile, o solutie tot trebuie sa existe. |
|
|
|
Jul 22 2008, 02:22 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Ei, auzi, ai acaparat discutiile. Doar de aia suntem aici, nu numai la hlizeala! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
|
Jul 22 2008, 02:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
pleaca singura in concediu. asa o sa ai timp sa te gandesti bine ce vrei sa faci.
imi pare sincer rau, si stii ca suntem aici pentru tine, nu ai acaparat nici odiscutie. cand te simti pregatita sa vb, suntem aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 22 2008, 02:28 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nu cred ca lui Nimphe ii mai arde de plecat in concediu acum. Sunt sigura ca nu i-ar prii deloc, s-ar gandi mereu la problemele lasate acasa.
Parerea mea este sa lasi o zi doua sa treaca tensiunea, apoi discutati ca doi adulti. |
|
|
|
Jul 22 2008, 02:47 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Si eu zic la fel. E pacat de voi. Cuvintele zboara, desi e drept ca uneori ne lovesc in suflet. Incercati sa gasiti o solutie. Multa bafta!
|
|
|
|
Jul 22 2008, 02:57 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
De plecat as vrea sa plec undeva, dar nu singura. Eu nu-s genul de om fericit cand e singur. Am nevoie de putina singuratate, dar gandul unei singuratati cvasi-permanente ma sperie cumplit. Mai bine mor decat sa stau singura.
Si la ce bun sa-mi iau un concediu pe care sa-l petrec singura doar cu gandurile mele negre? Daca ati sti ce e in mintea mea, dar mai ales cat de rau ma doare sufletul. Chiar doare, stiti, nu? |
|
|
|
Jul 22 2008, 03:01 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Da, stim. Stim ca doare rau, ca ti-s lacrimile in git, ca te simti pustiita si parca orizontul e intunecat. Daca esti o persoana credincioasa, ti-as zice sa mergi la biserica, sa dai un acatist pentru el, sa ii lumineze Dumnezeu mintea... Si ti-as zice sa te rogi . Insa nu pentru tine, ci tot pentru el.
Cind ai sa iesi din biserica ai sa te simti alt om. Cu sufletul mai usor. ... Cel putin mie asa mi s-a intimplat. |
|
|
|
Jul 22 2008, 03:09 PM
|
|
|
Maat, nu cred in Dzeu care iti da. Dzeu e in mine si viata mi-o fac eu, nu cel de sus.
Uneori ma gandesc ca era mai usor cand credeam, nu ma simteam atat de singura si fara sprijin. Dar mi-am asumat asta si incerc sa traiesc asa. Nu ma pot intoarce doar cand am nevoie de el, nu? Nu e corect. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 11:12 AM |
|
|