![]() ![]() |
| roxanica10 |
May 5 2007, 12:35 PM
|
|
Musafir |
Hello! Eu astazi am o zi cu adevarat ghinionista...de la ora 8 dimineata caut in saci, in sacose, in agende, in carti ....peste tot...un amarat de pin la cardul in euro. Cel mai naspa e ca m-am trezit abia acum c-am uitat pinul...cand mai am exact o saptamana pana plec din tara si am nevoie de card, ca de aer. O sa merg luni la prima ora, la baca sa vad ce pot rezolva... Am trecut prin niste stari groaznice de dimineata si pana acum. E greu sa accept ca mi se intampla chiar mie, o persoana destul de ordonata si foarte exigenta, mai ales, cu mine. Pana acum m-am gandit la vacanta fara sa-mi dau seama ca mai trebuie anumite aspecte puse la punct.
Tineti-mi pumnii....poate descopar amarata aia de hartie pe undeva. Va pup si weekend placut! |
|
|
|
| kalua |
May 5 2007, 02:10 PM
|
|
Musafir |
Intoarce o cana cu fundu-n sus, roxanica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De stricat nu strica.
|
|
|
|
May 5 2007, 02:12 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
..si roga-l pe Sfantul Mina sa te ajute s-o gasesti. La mine functioneaza intotdeauna! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
May 5 2007, 02:29 PM
|
|
Musafir |
Pentru ca meritam si noi uneori rasfat...o zi frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/cocktails.jpg) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/menuCakes.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 5 2007, 02:40 PM
|
|
Musafir |
trec doar in fuga sa va salut, sunt la mama si e santier. ne-a facut o ditamai surpriza, a renovat camera mea si a lu sor-amea (care nu era planificata) asa ca am hotarat azi noapte sa facem chestii in plus fata de plan si la a ei. dupa fapta si rasplata nuuuuu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 5 2007, 02:41 PM
|
|
Musafir |
Intoarce o cana cu fundu-n sus, roxanica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De stricat nu strica. Am intors kalua...dar vad ca n-are efect. Ideea e ca mai am o incercare de PIN...dar o voi face luni dimineata la banca, dupa ce vorbesc cu tipa de acolo, ca nu vreau sa-mi retina cardul si sa-l restituie dupa o vreme. Cele care sunteti pe afara, cand platiti la hotel cu un Mastercard in euro va cere pinul? Ca la noi mai toate tranzactiile se fac cu cerere de pin...dar ma gandesc ca prin afara sunt mai evoluati. |
|
|
|
| kalua |
May 5 2007, 02:49 PM
|
|
Musafir |
Mastercardul este carte de credit, deci nu-ti trebuie pinul decat daca vrei sa iei bani de la automat. In rest platesti pe semnatura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 5 2007, 02:54 PM
|
|
Musafir |
Oau...ce bine ar fi sa fie asa....pai eu n-am nevoie sa scot bani de pe card, ca achit cu cardul acolo unde trebuie si o sa am si ceva cash la mine. Mi-ai dat o veste minunata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) dar trebuie sa vorbesc si cu fetele de la banca luni ca sa fiu impacata. Oricum eu imi transfer bani din contul de lei in cel de euro pe net...si nici acolo n-am nevoie de pin. Ce m-as bucura sa fie asa....azi dimineata cand m-am urcat pe cantar si-am vazut 68,6 nici n-am avut puterea sa zambesc...
|
|
|
|
| kalua |
May 5 2007, 03:25 PM
|
|
Musafir |
Eu chestia asta cu "bani pe card" n-o prea inteleg oricum. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Exista cardul ec (electronic cash) de pe care se trag bani de pe contul curent la cateva zile dupa ce-ai platit cu cardul respectiv. La cartile de credit nu exista un cont aferent (doar la lumea care e trecuta pe lista neagra), primesti nota de plata de la ei la sfarsitul lunii si trebuie s-o platesti.
68,6 zici? (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
|
May 5 2007, 03:30 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
aha! alta viata! (IMG:http://www.faculty.econ.northwestern.edu/faculty/ely/coffee-art.jpg)
pentu voi, dragutelor! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 05:22 PM |
|
|