![]() ![]() |
Jul 22 2008, 11:18 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Dragele mele, it feels good 2 have u around...Am citit tot ce ati scris, de mai multe ori chiar, si va multumesc. Mi-a placut cum a pus problema Angelu', dar nu m-am simtit cu musca pe caciula. Sa vii dintr-un local de fite si sa ajungi intr-o spelunca...pt mine...nush, a fost ca si cum as fi picat din rai in iad! Asa am simtit. Nu ca ar fi fost cine stie ce aniversare...Nu mi-e atat de asta, ca doar avem atatea aniversari: cununia civila, ziua in care ne-am cunoscut, ziua nuntii etc. Nici nu tineam mortis sa ies.
Pt mine a fost o chestie de respect. Ce sa zic, poate sunt cu pretentii, poate am great expectations de la omul meu...de la toti din jur. Pt ca cred ca daca ofer, merit sa si primesc. Macar cat dau, daca nu in plus. Asa e fair...Sunt sagetatoare, da? Nascuta sub semnul lui Jupiter, god damn it! Am incercat sa nu dau amploare acestui subiect, de-aia am si tacut. Dar cand el vine cu cuvinte urate, apoi nu se poate! Dupa ce i-am pus in vedere ca asta e un butoi cu pulbere el da foc la fitil...asta e un coportament autodistructiv. Si daca te distrugi pe tine, ii distrugi si pe ceilalti...ma gandesc... Nu am ajuns la nik, nu am vbit azi. Nu a plecat, asa cum a spus, iar acum stam in camere separate. Azi nu a gasit de cuviinta decat sa-mi spuna ca s-a gandit el bine: plecam impreuna in concediu. Pai stai putin, asta e tot? Nush ce sa spun, regret ca am pus pe tapet povestea mea. Am obs ca mai toate sunteti f discrete cand vine vb de viata personala. Si asa e ok. Pur si simplu nu am putut sa mint, sa spun ca a fost frumos sau ca n-am mai mers. Dupa ce scapi de jugul mastilor sociale, nu mai poti fi decat autentic. Iar eu imi asum acest castig, de a fi autentica, chiar cu pretul de a fi judecata sau barfita. Nu am vrut sa mint, sa ma mint, ma intelegeti? Da, e tare tarziu pt filosofii la firul ierbii, nu am somn, ce sa fac? |
|
|
|
| LostWhispers |
Jul 22 2008, 11:31 PM
|
|
Musafir |
nimphe eu te inteleg, avem nevoia sa fim autentinci si sa lasam la o parte masca pe care o purtam in societate, eu am noroc ca vb cu my sister dar cateodata nici ea nu ma intelege si am obs de la un timp ca pur si simplu pe cat ne asemanam pe atat ne diferentiem (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
e normal sa nu avem pareri comune noi oamenii, eu ma gandesc totusi ca poate nici el nu se astepta sa fie asa, si de multe ori nu putem trece peste un gest care nu e pe masura asteptarilor noastre din cauza ca ne gandim "doar atat merit din partea lui/ a ei" eu sunt altfel daca pers respectiva nu ma rasplateste pe cat am facut eu, ma comport ca si cameleonul, atata primesc atata dau , am ajuns sa iau deciziile astea pt sanatatea psihiciului meu |
|
|
|
Jul 23 2008, 06:27 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
|
|
|
|
Jul 23 2008, 07:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Neata!
Nimphe, sa nu crezi ca te condamna cineva pentru ca ai avut curajul sa spui ce ti se intampla. Cunosc durerea ta, prea bine chiar si asta cred ca ai vazut in postarile anterioare (pe cand eram noua pe forum- chiar o situatie mai rea m-a adus aici). Un singur lucru mai spun si apoi, din respect pentru intimitatea ta, nu mai intervin: Da-ti timp! Nu lua hotarari drastice in momentele de furie. Pune in balanta tot, atat rele cat si bune. Doar tu poti hotara ce e mai bine pentru tine. Concediul ar putea fi o idee buna. Poate timpul petrecut impreuna va va ajuta sa vedeti incotro se indreapta relatia voastra. |
|
|
|
Jul 23 2008, 07:44 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata!
Nimphe, sper sa noaptea a fost un sfetnic bun pentru tine si sot. Deja vad ca lucrurile au evoluat putin in bine. Sa-ti spuna de concediul impreuna mi se pare echivalent cu: "hai sa rezvolvam problema". Nu mai stati in camere separate, fiecare cu gandurile lui ... negre! Cu intentia de a-l face pe celalat sa sufere, sa inteleaga ca a gresit, sa-si ceara iertare, sa planga sau mai stiu eu ce, va chinuiti de fapt pe voi insine. Ganduri precum "daca m-ar iubi, ar face primul pas'' sunt iscate de orgoliu, iar un cuplu e format din el si ea nu din el, orgoliul lui, orgoliul ei si ea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 23 2008, 07:51 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
azi nu! somnic la fata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 23 2008, 08:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Nimphe, daca a zis el asta...si nici nu a plecat de acasa, ei bine, atunci sa fi sigura ca si-a dat seama ca a gresit. Numai ca barbatii nu pot sa recunoasca asta, sunt prea orgoliosi. Asa ca, prin ce face acum, incearca sa iti spuna asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa fie bine, o sa vezi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 23 2008, 09:21 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata
Eu cred ca ar fii bine sa faci ce iti spune feeling-ul interior Nimphe asta nu se inseala. Uneori e mai bine sa te opresti, decat un timp sa fie Ok si apoi iar faze care nu le poti suporta. Un (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) pentru tine. |
|
|
|
| rozy |
Jul 23 2008, 09:49 AM
|
|
Musafir |
neata!
eu mor de draci.mi s-a stricat mouse-ul optic,si acum folosesc unul cu bila de-l aveam prin casa.nu numai ca abia se misca,dar mai si scoate niste scartaieturi....exact ca un soarec! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Jul 23 2008, 11:26 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mangaie-l. poate tace!
am o senzatie de frbra musculara, da jur ca nu m-am miscat mai repede decat o fac de obicei, ca obosesc.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 08:12 AM |
|
|