![]() ![]() |
Jul 23 2008, 12:51 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mie mi s-au umflat iar foarte tare picooarele...
|
|
|
|
Jul 23 2008, 12:58 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Pia ia asculta mataluta sfatul doctorului si odihneste-ti piciorusele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ia-ti vacanta, ca prea tragi de tine in toate partile.
|
|
|
|
Jul 23 2008, 12:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Mai fetelor! Care asteapta un elefant? E la mine in cap si nu vrea sa mai plece :zapacitul:Imi face creierii snitel.
Maat, Lioton nu ajuta in cazul tau? Eu cu el ma ungeam cand eram gravida si mi se umflau chicerele. |
|
|
|
| kalua |
Jul 23 2008, 12:59 PM
|
|
Musafir |
Ooof, Maat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu observ ca lumea are nevoie de concediu, tembelii sunt sub orice critica, dar si lumea cat de cat normala parca a fost supusa unei spalari colective a creierului. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jul 23 2008, 01:28 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
nu ajuta ca la mine e de la artrita...
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 23 2008, 02:05 PM
|
|
Musafir |
Maat, nu ti-a recomandat degeaba doctoru' repaus la pat. Ai grija de tine.
La mine nu-i nici un elefant, ci doar multa treaba si declaratii pe cap. |
|
|
|
Jul 23 2008, 03:04 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Ce sperietura am tras adineauri! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A traznit atat de aproape de cladire, incat am sarit cu totii din papuci. (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Imi place ca ploua, dar sa fie fara fenomene din astea paranormale. (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 23 2008, 03:07 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fanny
Eu as trage un pui de somn, cuibarita undeva. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jul 23 2008, 03:18 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fanny
acum 2 zile eram in statie la autobuz, pe la 6.3am si a fulgerat una de-aia cu N ramificatii de mi s-a facut parul maciuca. Am avut pt cateva secunde o scena foarte strategica si anume, daca mai fulgera una in halul ala ma arunc in boscheti. simplu! nimphe anjel a sintetizat foarte bine. acum se intelege ca e o picatura care a umplut paharul. mie una nu-mi place, ca atunci cand fac curat, sa ascund gunoiul sub pres. tot acolo e chiar daca nu-l vede oricine. faza cu restaurantul nu e motiv de despartire in fond nu asta va leaga iar certurile cum ti-am spus vor mai fi, acum despre vorbe si uratenia lor ASTA trebuie scos de sub pres si dus la gunoi si tot ce va mai framanta. Nu stiu cat ati trait impreuna inaitne de casatorie insa 1 an e nimic intr-o relatie care se vrea de lunga durata. Trebuie sa va acordati timp sa va acomodati unul cu altul, sa va ajsutati orgoliile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) samd. |
|
|
|
Jul 23 2008, 03:29 PM
|
|
|
Of, eu ca eu, beau putina apa si-mi revin. Sper ca matz doarme undeva cocolos si nu e speriat. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 06:53 AM |
|
|