IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2092 2093 2094 2095 2096 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 23 2008, 05:07 PM
Post #20931

Musafir

Eu sunt moarta fara masina. La serviciu fac 7-8, max. 10 minute cu masina, cu mijloacele de transport in comun mi-ar trebui 35-40 minute. Cat am facut studii pe-aici si trebuia sa ma duc in centru, unde tragi cu pusca si nu gasesti locuri de parcare, asa ca mergeam cu metroul. Era ok pe de-o parte, invatam cat mergeam, dar nu pot spune ca mi-a placut. Si eu votez cu masina.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 23 2008, 05:14 PM
Post #20932

Musafir

Si io sunt din categoria "no driving for me pls" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie condusul nu imi place , pur si simplu, mi se pare o activitate f stresanta. Am carnet, dar nu am chef sa conduc. Mie se pare mie ca viata mea e muult mai linistita daca nu am masina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In plus nu poluez aerul in mod direct , ii platesc pe altii sa o faca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 23 2008, 05:22 PM
Post #20933

Musafir

eu ador sa conduc dar nu sunt lasata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
noaptea mi se pare mult mai relaxant decta ziua e terapie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 23 2008, 05:24 PM
Post #20934

Musafir

Mie imi place tare sa conduc, dar n-am masina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Carnet am de doi ani si mai parchez si eu masini cand apuc si daca ma lasa cineva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa abia astept masina sa brum-brum prin oras, sa parchez, sa claxonez, yummy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 23 2008, 05:47 PM
Post #20935

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

aici in Italia, daca claxonezi se uita astia la tine ca la strut. astia nu claxoneaza mai! is calmi. nu respecta nici o regula de circulatie, totul e la mica intelegere. si daca se face coada de un km pentru ca e unu cu o bicicleta, si nu poate fi depasit, nu-i nimic. asteptam. ce avem de facut altceva? ca doar nu vin de la munca dupa 12 ore. am timp sa stau in trafic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 23 2008, 06:03 PM
Post #20936

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu ti plange, Albinoi. Mai bine sa fie calmi, decat sa fie smecheri care te depasesc prin dreapta sau iti taie fata, trec pe rosu, te claxoneaza daca n-ai plecat in milisecunda in care s-a schimbat semaforul. Civilizatia se vede si in comportamentul in trafic. Eu am refuzat sa fac scoala de soferi in Bucuresti desi de 3 ani ma bate sotul la cap. De ce sa ma omoare un nesimtit care si-a luat carnetul contracost!?
Apropo de comportamentul soferilor in trafic. Noi avem buba la masina pentru ca ieri dimineata unul cu dacia s-a gandit sa-si repare o busitura veche de cateva zile taind calea lui barbata-meu. Al meu l-a evitat cat a putut, dar a nimerit intr-un sant si s-a bulit sistemul de directie. Vina a fost a aluia, dar culmea nesimtirii a fost ca a recunoscut intr-o discutie la politie ca intentia lui era sa-si repare masina (julitura veche si ce se mai intampla in accidentul asta) pe asigurarea altcuiva. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Deci asta se intampla in traficul din bucuresti. Din punctul meu asteptarea in trafic, de care vorbesti tu Albi, e floare la ureche!

+Quote Post
gloriana
post Jul 23 2008, 06:26 PM
Post #20937

Musafir

Asta numai la romani se intampla: sa iti repari masina cu asigurarea altuia. O stiu de cand eram copil si mai tarziu, dupa ce mi-am luat permisul, imi aduc aminte ca imi zicea tata sa le dau tuturor prioritate chiar si cand am eu, daca se poate, ca se gaseste intotdeauna un dobitoc care vrea sa isi repare masina pe spinarea altuia.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 23 2008, 07:07 PM
Post #20938

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu conduc de nevoie ca sa scurtez din timp da n-as putea spune ca imi place la nebunie, imi place asa si asa si daca sunt obosita nu-mi place deloc.
Nu te teme Roxi ca si la noi se intamplao gramada in trafic iti taie fata fara macar sa semnalizeze si multe faze naspa, e la moda stilul agresiv de condus.
Adevarul e ca la noi la semafoare cand o iei la stanga tine semaforul la unele 25 de secunde daca mai gasesti si un tont care n-a vazut ca s-a facut verde nici dupa 5 secunde dupa ce s-a facut normal ca-l claxonezi.Eu am patit-o ca eram a 3-a masina la stop si ala din fata a trecut si s-a facut rosu ca primul a plecat dupa ceva timp dupa ce s-a facut verde.Sau mai e un specimen care vorbeste la telefon si trece prin intresectie cu 20 si cand ajunge pe banda tot cu 20 merge. Sau iti taie fata de pe o straduta limitrofa cand e clar ca ar trebui sa se asigure intai si apoi merge tot asa vre-un km cu 20-30, ma apuca niste nervi.
Traficul e sax si la noi si au bagat o gramada de sensuri giratoare in care unii nu dau prioritate celor din sens si sa vezi ce haos e. Politia nu prea o vezi pe strazi si uite asa.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 23 2008, 07:08 PM

+Quote Post
happyCat
post Jul 23 2008, 08:01 PM
Post #20939

Musafir

Hello Girlies,

Ce de activitate prin bar!! Eu am avut treaba multa ieri si azi si numai acum am apucat sa intru, am citit asa fuguta ce s-a scris pe aici... Nu imi mai dau si eu cu parerea.

Hai sa zic si eu despre soferie: pentru mine invatatul sa conduc a fost cea mai stresanta activitate din viata mea. Aici sta treaba in felul urmator: daca ai peste 17 ani ai voie sa faci cerere pentru un permis de conducere provizoriu. Cu el ai voie sa conduci pe unde vor mushii tai (mai putin pe autostrada), insa numai insotit de o persoana care are cel putin 3 ani experienta (si care e suficient de nebun sa se urce in masina langa tine, tinand cont ca nu are comanda dubla). Si cand ai invatat suficient de bine, dai examenul. Eventual poti lua cateva lectii de condus de la un instructor, asa, pentru cizelare.
Mie mi-a luat vreo juma' de an pana m-am invatat asa cat de cat, sa fiu safe pe drumurile publice. Cand stiam ca am de mers a doua zi cu masina, ma framantam toata noaptea. Apoi am tot condus eu asa pana cand mi-am dat examenul (si l-am luat din prima! sic!) si dupa aia n-am mai avut probleme.
Imi place sa conduc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) insa in Ro nu m-as aventura. Cand am venit in Bucuresti cu Hubby si eram in taxi-uri el era ingrozit, tot cu mainile la ochi! 'Ce fac astia aici? trei masini pe doua benzi? OMG' (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

MoN: tu locuiesti in Ro?

+Quote Post
lxn
post Jul 23 2008, 08:03 PM
Post #20940

Musafir

Bine, la partea cu claxonatul sper ca n-ati inteles ca's o nebuna din aia de sta cu mana trantita in claxon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu ziceam asa, un bip mic cand dorm oamenii pe ei, cum a zis MoN... si's asa multi din astia, din cauza carora pierzi de vreo 2 ori semaforul, incat iti mai scapa mana in claxon uneori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2092 2093 2094 2095 2096 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 05:48 AM