![]() ![]() |
| scorpirescu |
Jul 23 2008, 08:18 PM
|
|
Musafir |
Eu cu matizica suntem prieteni foarte buni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In Bucuresti sau spre Bucuresti nu cred ca m-oi aventura curand. Si nici inafara tarii.
Insa inafara de matizica nu stiu sa conduc alta masina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, ba sparky de la servici, dar ala ii cam la fel. Am mutat o data opelu lu sefa dintr-ul loc de parcare in altul la vreo 30 de m mai incolo si era sa intru in 4 masini, iar vreo 2 m-au claxonat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa matizica ii un dragutz. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ba, frate, ce le toarna la Cluj...ne umplem de apa. |
|
|
|
Jul 23 2008, 08:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
am avut si io un matizica in perioada cand munceam la braila. era masina de la firma, da am legat o prietenie f stransa. imi place tare mult de matizica. si acum imi fug ochii dupa matizei pe aici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
eu am fost cu ea si in bucuresti! edescurcaret, ca emic si intra oriunde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma bag la un film. nush la care (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Jul 24 2008, 07:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
|
|
|
|
Jul 24 2008, 07:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
La noi in continuare ploua. Sunt in culmea fericirii! Ieri a fost ziua olandezului (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) mance mama pe el de baiat mumos. |
|
|
|
Jul 24 2008, 07:10 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
hiello! Ploua iar! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jul 24 2008, 07:21 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata, Da locuiesc in Ro Happy in Brasov, ziceam la noi pt.ca traficul cel mai nasol e in Bucuresti dar si la noi incepe sa semene cu cel din Bucuresti sunt multe masini care mai de care se grabeste mai tare si incalca regulile de circulatie dupa bunul lui plac, ca sa-l amendeze oricum nu e nimeni. La multi ani sotului tau Teo. La noi da sa iasa soarele. Tre' sa ma apuc de invatat si mi-e o lene, nu-mi cereti detalii zic eu dupa aia, daca-o fii ceva de bine. |
|
|
|
Jul 24 2008, 07:24 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
oopsie! Teo, am scris in acelasi timp.
La multi ani sotului si sa stie sa te pastreze fericita toata viata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 24 2008, 07:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De azi trec la o cura de dezintoxicare, am mancat numai tampenii in ultima vreme si organismul meu se resimte. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Teo, la multi ani sotului tau! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
|
Jul 24 2008, 08:06 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Multumesc de urari!
Lasa ca stie el ce are la usa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 24 2008, 08:48 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Sa-ti traiasca Teo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
mneata!! it's a big shit in here, so I have no time! averything is wrong!! ma doare stomacul, piesele sunt gresite, ubu vrea sa se insoare .... maine!! si nu-mi place de sapt asta deloc!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by albinuza: Jul 24 2008, 08:48 AM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 05:48 AM |
|
|