IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2097 2098 2099 2100 2101 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Jul 24 2008, 02:19 PM
Post #20981

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hai ca ma inspaimantati cu bubulitele voastre grave de la varsta asta.
Kari, poate din cauza schimbarilor bruste de temperatura ai vreo inflamatie la plamani. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jul 24 2008, 02:24 PM
Post #20982

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

din pacate varsta nu mai are nici o relevanta cand vine vorba de boala asta

am fost odata foarta racita si m-am cam tratat dupa ureche (cu antibiotice luate fara reteta cum e(ra) moda in Romania) in fien, mi-a trecut foarte greu. Am aflat dupa ceva vreme c-am avut pneumonie cu pleurizie.

Apoi la analizele pt emigrare a trebuit sa repet radiografia pulmonara pt ca aveam puncte de calcefiere care pt canadieni ar putea sugera si TBC, asa ca a trebuit sa merg sa fac analiza sputei.

Kari spune ceva te rog (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 24 2008, 02:28 PM
Post #20983

Musafir

Sa nu zici asta nici in gluma, Kalua! Fereasca Dumnezeu! Mergi la un control, poate ai racit sau ai o sensibilitate, ceva.

Maat, pune niste muzica mai vesela si ia-o pe Ara la joaca, poate ti se mai ridica moralul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 24 2008, 02:41 PM
Post #20984

Musafir

La multi ani la baietu momos a lu Teo!!

Nimphe (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si concediu placuuuuuut! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noi asteptam poze sa ne zgariem pe ochi.

Kalu, ai spus numa asa ... ca sa te lasi de fumat sa nu faci, nu?

Of.

+Quote Post
Cleo
post Jul 24 2008, 02:46 PM
Post #20985

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Nimphetamin @ Jul 24 2008, 03:13 AM) *
Dragelor, mi-am rezolvat problema. Am disuctat, am analizat, am stabilit niste chestii si sa vedem ce va fi. Acum imi pare rau ca am facut din tantar armasar. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Asadar, voi pleca maine in concediu si voi lipsi 2 saptamani incheiate. Abia astept!

asa da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
se cerea o vacanta dupa cum vezi. cat despre tantzarul armasar stai linistita ca nu esti singura. asa macar ai apucat sa vezi cat de subiective ne sint reactiile in anumite imprejurari
distractie placuta si odihniti-va c-aveti nevoie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Jul 24 2008, 04:06 PM
Post #20986

Musafir

apropo de cancer si tigari....am vazut pozele alea de pe pachete...era unu cu o chestie nasoala pe gat....jeez,e creepy (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Kalua...fa niste analize,nu te gandi la ce e mai rau

+Quote Post
happyCat
post Jul 24 2008, 05:29 PM
Post #20987

Musafir

Acum am obsevat-o pe Lexie cu numele nou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie imi place mai mult asta.

Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mai zi ceva plizzzz, nu ne lasa asa.

+Quote Post
scumpic
post Jul 24 2008, 05:30 PM
Post #20988

Incurabil

Member No.: 2,663

Maat am vazut ca zici de artrita, eu am asta de vreo 10 ani (poliartrita) la care s-au adaugat complicatii mai mari, stiu cum sint durerile alea, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Daca pot sa fiu de folos...am trecut prin multe cu asta.
Sper sa intre in remisie din tratament daca e numai intr-un loc, sanatate multa!
Si Kari sper sa fie bine, asta cu bolile e cea mai neplacuta chestie.

+Quote Post
Fanny
post Jul 24 2008, 05:59 PM
Post #20989

Moderator Global

Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cineva s-a botezat!
Lexie,in cinstea ta! (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/sampanie.jpg)

+Quote Post
Lexie
post Jul 24 2008, 06:52 PM
Post #20990

Musafir

Wow, multumesc draguto (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu servesc un paharel ca arata tare gustos si le invit si pe ladies sa guste alaturi de noi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

Happy, ma bucur ca-ti place (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca voi mi-ati tot spus asa, m-am gandit sa fie numele oficial (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (Multumesc, Maat)

Am fost in parcul Moghioros azi, au amenajat pe acolo, am fost placut impresionata. Bancute noi, locuri pentru pasionatii de sah (cu mese din alea cu tabla desenata), fantana mergea, floricele peste tot. Deci se poate si asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Prajiturici in ton cu elady:

(IMG:http://z.about.com/d/shoes/1/5/w/4/shoes_cookies.jpeg)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2097 2098 2099 2100 2101 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 03:19 AM