IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2098 2099 2100 2101 2102 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Jul 24 2008, 07:03 PM
Post #20991

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

E an electoral, ce te asteptai? bancutele pentru sahisti erau, iar fantana functioneaza mai tot timpul vara. In schimb, au mai creat locuri de joaca pentru copii si le-au modernizat pe cele vechi. Eu de obicei ma plimb prin jurul lui, nu prin el, caci seara e atat de aglomerat ca tre sa faci slalom printre batranei, parinti cu copii si tineri iesiti la aer. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 24 2008, 07:44 PM
Post #20992

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

am ajuns acasa intr-un final (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
papacesc niste pepene galben, si ma intreb daca se poate face prajitura cu pepene galben (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
poate o comit in weekend.
eu iar sunt plictisita si nu am nici o idee pentru seara asta... nu ca ar fi foarte lunga..

+Quote Post
Lexie
post Jul 24 2008, 08:30 PM
Post #20993

Musafir

Fanny, erau intr-adevar locuri pentru sahisti, dar acelea vechi. Acum au pus mese noi si bancute si acoperis din plexiglas, nu tabla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum, arata mai bine, era placut pe acolo. Am vazut ca au bagat si hidrobiciclete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jul 24 2008, 08:51 PM
Post #20994

Musafir

Eu am fost in parcul Moghioros pe vremea lui Ceau, aveam vreo 11 ani, cred. m-am dat cu hidrobicicleta si am baut pepsi si mi s-a parut cel mai bun de pe lume. Eu imi amintesc cand baga pepsi la alimentara pe vremurile alea si stateam la coada si cumparam cateva sticle, mama ce bun era! Oare numai mi se parea mie?

+Quote Post
kalua
post Jul 24 2008, 09:36 PM
Post #20995

Musafir

Heya! N-am niciun punct obiectiv in legatura cu boala asta urata. Chestia e ca nu se descopera la analize normale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In orice caz, mi-a facut bine sa va spun chestia asta si binenteles ca ma caut. Sa dea Domnul sa am parte de doctori mai buni decat pana acum.
Si gata acum cu astea, va tin la curent cu ce mai aflu de la doftorasi.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 24 2008, 09:39 PM
Post #20996

Musafir

Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Pepsi normal ca era bun ca doar pe langa citronada si el nu aveai si alta optiune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu eram innebunita dupa inghetata aia la pachet de spuneai ca este unt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu ma uit la The Tudors, foarte interesant serialul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 24 2008, 09:53 PM
Post #20997

Musafir

Kalua ma gandesc ca ai motive serioase de te-ai gandit la o asemenea chestie groaznica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tusesti mult? Scuipi chestii? In orice caz du-te ASAP la un medic bun, fa research pe net, fa toate analizele care sunt necesare. Nu e de glumit, stii si tu asta.
Bunicul meu a murit destul de tanar de cancer la plamani, dar asta doar pt ca a ajuns foarte foarte tarziu la medic, cand deja nu mai puteau face mare lucru pentru el. In orice caz, primul pas - ADIO tigari! Lasa-le draku, asa cold turkey. Ai fumat destui ani.

+Quote Post
albinuza
post Jul 24 2008, 09:55 PM
Post #20998

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Kalua ai grija de tine iubita!
si imi cer scuze si de la tine pt postul ala, dar nu am vvrut sa sune asa. imi pare rau!

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 24 2008, 09:55 PM
Post #20999

Musafir

kalua ma rog sa fie totul bine si va fi, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
abia acum imi dau seama ca eu chiar am ajuns sa tin la voi si orice veste nu mi e indifereanta chiar daca nu va stiu in real life

pe mine m a luat o depresie ca in vremurile mele "bune' asta si din cauza vremii nasoale care nu mai trece
maine incepe weekendu abia astept

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 24 2008, 10:04 PM
Post #21000

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie imi placea inghetata de fistic imbrcata in ciocolata trei sferturi era facuta de Prodlacta,acu' Prodlacta mai exista da' numai face de fistic. Si acum sunt fan inghetata de fistic tot ma apuc o data sa fac. Si pepsi mi se parea the coolest drink numa'ca-l prindeam rar. Mai erau pe vremea luiCeasca niste prajituri cu frisca pe Cetate bune bune.
Am prestat/mancat galusti cu prune mai inainte.
Albinuto eu am facut prajii cu ananas prima data si a iesit superba s-a imprastiat aroma aia in toata prajitura a fost o gustosenie, cre'ca poti incerca si cu pepene galben.
Kalua, eu zic sa vezi ce zic doctorii du-te la vreun centru d-asta de cercetare aia au mai multe metode de facut analize si sa nu-ti pui tu asa de la tine putere un diagnostic care sper ca nu e.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2098 2099 2100 2101 2102 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 03:21 AM