IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2099 2100 2101 2102 2103 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 24 2008, 10:25 PM
Post #21001

Musafir

Pai tigarilor le-am cam spus adio, sper sa ma tina, ca vorba ta, angelu, am fumat destul si chiar c-ar fi cazul sa ma las.
Nu tusesc mult, dar dimineata, la spalatul pe dinti, mi se mai intampla sa scuip chestii. Nu intru in detalii, e scarbos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
albi, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) stiu ce-ai vrut sa exprimi acolo.

Nu stiu cum se face, mama ei de treaba, ca tot de cancer aud in ultima vreme. Azi imi povesteste maica-mea de nevasta celui mai bun urolog din München, o doamna foarte bine, de pe o zi pe alta a urinat cu sange, s-a stabilit imediat ca are o tumoare la rinichi (ce chestie, tocmai in domeniul sotului!), barbat-sau cu inca unul au operat-o. Tumoarea era formata pe baza de nicotina si cica si mirosea usor a asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O amica de-a mea e prietena buna cu fiica lor si ea i-a povestit mamei mele beleaua.

Obama a vorbit berlinezilor. Un sfert de milion de euro cheltuiti pentru securitatea lui. Dar bani pentru pensii sau mai multa ingrijire medicala nu-s. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Pepsi...se gasea de obicei numai la mare. La noi venea din an in Pasti la...aprozar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si se dadeau max. nu stiu cate sticle de om, tot stateam la coada sa iau cat mai multe. La noi mai exista Quick, alta bautura inchisa la culoare, dar bleah la gust.
Mie-mi placea inghetata de ciocolata, era una gretoasa facuta cu naut sau cicioare, dar alta era buna. As manca si-acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 24 2008, 10:40 PM
Post #21002

Musafir

Pai si io scuip chestii uneori dimineata sau cand stranut aoleu doamne ce se-aduna , de-ale scarboase de nu vrem sa la povestim aici da? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mama-mea are tuse din aia tabagica dimineata si tot nu vrea sa se lase (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Hai ca sunt sigura ca nu ai nimic, dar paote e mai bine sa te sperii putin, sa le lasi naibii de tigari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 24 2008, 10:56 PM
Post #21003

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Daaa easy to tell!!! si my best friend s-a last de tigari dupa ce a vazut ca are plamanii plini cu fum! credeti ca a tinu-o mult? acu iar fumeaza de sparge!

kalua multam de intelegere!:kiss: si eu sunt sigura ca nu ai nimic

eu tocami am termina.o cu ubu. pe mess. tare nu' nu-mi dau seama cum ma simt... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
gloriana
post Jul 24 2008, 10:56 PM
Post #21004

Musafir

Eu cand am fumat nu aveam nimic. M-am lasat, si dupa 2 zile am inceput sa expectorez diverse (cam ce spuneti voi) cam o data pe ora. Oricum foarte des. Incepusem sa tusesc de parca racisem. M-a tinut toata treaba vreo 2 saptamani. Si mi-am revenit instant. Probabil ca organismul s-au autocuratat ca de atunci nu am mai avut probleme.
Deci fetelor, luati masuri si lasati-le!
Am vazut si eu pachetele de tigari cu pozele alea terifiante si m-am gandit ca sunt bune pentru copiii fumatorilor pentru ca oricum asupra adultilor nu au niciun efect. Tatal meu fumeaza in continuare cu nonsalanta desi are toata ziua sub ochi perspectiva unor boli groaznice ca efect al fumatului.

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 24 2008, 11:04 PM
Post #21005

Musafir

apropo de urinat cu sange, mama mea a patit , din fericire a fost o racire grava si a trecut
iar expectoratii cu de toate chiar si sange se poate datora unei infectii cum ar fi pneumonie dar si aia trece
eu am fumat f putin la viata mea max 2 ani dar si aia cu intrerupere si mai mult pufaiam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , m am lasat de cand mi am scos amigdalitele pt ca doctorita m a cam speriat la ce s ar putea intampla dupa vreo 20 de ani daca as continua sa fumez.

+Quote Post
kalua
post Jul 24 2008, 11:10 PM
Post #21006

Musafir

Cum adica ai terminat-o cu ubu pe mess, albi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 24 2008, 11:17 PM
Post #21007

V.I.P.

adica de aseara a inceput o discutie legata de momentul nuntii noastre, si de conceperea unui bebe.
si i.am zis ca eu nu ma marit acum, pentru ca nu avem unde sta, si de copil nici nu se discuta, pentru ca nu o sa plimb copilul dintr-o casa in alta, pentru ca nu am unde sa-l cresc. nu se pune pb. ca nu sunt bani, se pune pb ca nu avem unde.
el nu pricepe chestia asta.el zice sa facem nunta si mai vedem noi unde stam. daa si ne ducem fiecare la casa lui dupa nunta nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

si in seara asta a inceput cu mesaje. ca de ce nu mai vrei sa te mariti cu mine, ca tu ai pe altul cu bani acolo si de asta nu mai vrei, ca te gandesti numai la bani... si din astea, si acuzatii ca am pe cineva aici.
i-am zis ca nu mai pot si ca nu mai am ce discuta cu el, si ca el cu atat mai putin ar trebui sa discute cu o "######" ca mine.
acum isi cere scuze de juma de ora. dar eu cel putin pana ajung in tara nu mai vb cu el.
nu stiu daca e definitiv, da tre sa.i bag mintile in cap in vreun fel. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 24 2008, 11:21 PM
Post #21008

Musafir

albi, orice-ai face, la el gelozia asta patologica n-o sa dispara niciodata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu de-aia nu te vad bine cu el.
Dar va-mpacati voi cu scantei cand te duci acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 24 2008, 11:28 PM
Post #21009

V.I.P.

mdaa probabil. dar el trebuie sa stie ca sunt in stare sa.l parasesc in orice moment daca nu.mi ofera linistea de care am nevoie.
avem 2 sapt de cand ne certam de fiecare data cand vb. ori isi baga mintile in cap, ori se duce in padure (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 25 2008, 02:14 AM
Post #21010

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(LostWhispers @ Jul 24 2008, 05:04 PM) *
.... m am lasat de cand mi am scos amigdalitele pt ca doctorita ...

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tu vorbesti despre amigdale, inflamarea lor este amigdalita.

Kari o raceala zdravana si netratata iti poate da niste dureri mari de cap. Eu astept vesti maine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa fie bine ai sa vezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

albinita ori e dragoste cu nabadai la voi ori e o problema de luat in seama in mod cat se poate de serios insa clar trebuie apucata matza de coada. Adica furia are si ea un loc intr-o relatie dar daca predomina relatia aia nu-si are rostul. IMHO

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2099 2100 2101 2102 2103 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 01:59 AM