![]() ![]() |
Jul 25 2008, 02:21 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Kari, mersi de observatie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kalua, ai grija de tine!! Lasa tigarile, vorba lui Angel, atatia ani de fumat sunt arhisuficienti! La un medic neaparat si pana atunci sa nu te mai auzim cu prostii din astea, da?? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
|
Jul 25 2008, 06:42 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Buna dimineata!
Mananc mamaliga cu trei feluri de branza si ou deasupra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am facut aseara si mi-am luat o bucata cu mine la birou. Asa ca acum o savurez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua, sper sa afli vesti bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jul 25 2008, 06:53 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
ce mic dejun consistent, Teo! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-ti fie de bine.
Eu, la ora asta abia sorb din cafea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jul 25 2008, 07:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Eu nu beau cafea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , iar mic dejun iau foarte rar, dar incerc sa-mi fac din asta un obicei.
Eu iau niste pastile dimineata, pe stomacul gol si apoi nu am voie sa mananc cel putin o jumatate de ora. La mine insa jumatatea aia de ora se transforma in cateva ore (de obicei pe la 15 mi se face o foame de lesin).Pur si simplu uit sa mananc. Dar si cand imi aduc aminte...bag in mine tot ce apuc. Apoi mi se face rau, apoi ma plang la toata lumea si in final ma intorc si pe-o parte si pe alta toata noaptea pentru ca nu pot dormi. A doua zi o iau de la capat (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Sa nu incercati asta acasa! |
|
|
|
Jul 25 2008, 07:04 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Ma bucur ca si-a rezolvat Nimphe problema! Eu incep sa ma (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) V-am zis eu ca nu pot sta singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 25 2008, 07:54 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!
am mana stanga amortita. de fapt sunt toata a mortita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) o zi buna va doresc gagici!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 25 2008, 09:07 AM
|
|
Musafir |
Neata gagici!
Kalua, sper sa fie totul bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Poke, ce veste minunata ne dai. E varsta domne pentru (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Albi, eu n-as rezista cu un astfel de partener, dar tu stii mai bine la ce te inhami. Fetelor, trebuie sa iau masuri si sa mananc mai putin, ca greturile incep sa se duca si sa le ia locul o pofta de mancare greu de gestionat. Am inceput sa iau proportii. Desi stiu ca e normal sa iau in greutate, mi-e tare greu sa vad cum se schimba pe cantar. Lost, pai cum sa nu te afecteze toate vestile de pe forum? Ca de mai bine de un an, suntem toate pe aici prezente cu bune, cu rele. Teo, ai grija de tine si respecta cele 3 mese pe zi. Nu e bine ce povestesti acolo, cu mancat abia la orele 15. |
|
|
|
| happyCat |
Jul 25 2008, 10:28 AM
|
|
Musafir |
Neata.
Aici e o ceata de o tai cu cutitul, cica a venit de pe mare, dar marea nu e chiar aproape de noi! Au zis ca maine vor fi peste 20 de grade ceea ce inseamna canicula aici. Sa vedem. Kari, si mie imi placea inghetata aia sub forma de pachet de unt si cu stafide prin ea, mmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si bomboane cip, in cutiuta ca de medicamente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oare se mai gasesc?? |
|
|
|
Jul 25 2008, 11:17 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Dragile mele, ce citesc eu pe aici? E sezon de vesti neplacute? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Kalua, nu mai repet sfaturile date de fete, sunt perfect de acord cu ele. Tigarile sunt otrava, iar tratamentele luate dupa ureche fac mult rau. Sper sa afli ce s eintampla cu tine si sa primesti tratamente adecvate. Walpu, plec in Muntenegru. Stau 2 saptamani. Maine sper sa fiu acolo, plecam de azi, la 14.00. Abia astept sa ajungem , pt ca am auzit ca drumul e cumplit (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Albi, vezi si tu cum gestionezi conflictele astea, vesnic pe aceeasi tema. Cred ca pana plec nu mai intru, asa ca (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de acum si va (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) pe toate. Sa aveti grija de voi. |
|
|
|
| scorpirescu |
Jul 25 2008, 11:21 AM
|
|
Musafir |
Brum bun, Nimphe, si aveti grija. Mult soare, hodina, balaceala si .. chm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 01:59 AM |
|
|