IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2101 2102 2103 2104 2105 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
LostWhispers
post Jul 25 2008, 11:22 AM
Post #21021

Musafir

buna fetelor
ma uit pe geam si e asa de gri ziua de azi parca as fi in luna noiembrie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

cleo da amigdalele vroiam sa zic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
albi mana e asa din cauza stresului, eu din cate vad tu esti mult mai matura decat el in gandire
roxana asa e, e mai bine de un , ce repede trece timpul. Ai grija la kg ca acum pe ultima suta de metri se pun,
mi e pofta pe mamaliga si mie dar nu stiam si reteta cu ochi, eu o mananc cu smantana si branza , nici eu dimineata nu pot manca decat cu greu un sandwich.
Go to the top of the page

+Quote Post
mititik
post Jul 25 2008, 11:56 AM
Post #21022

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Neata, fetelor, astazi plec la mare! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Eu nu pot sa ma dezmeticesc dimineata pana nu pun ceva in gura. Ai mei m-au invatat de mica sa nu sar peste micul dejun si acum nici daca as vrea nu mai pot renunta la el.

Kalua, ai grija de tine, sunt sigura ca o sa fie bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Albi, eu de cand citesc aici, voi doi aveti vesnic aceeasi problema. Dar nu am inteles un lucru: tu esti in Italia si el in Romania acum? In orice caz, ai grija ca s-ar putea sa se obisnuiasca si cu situatia asta, tu ii dai papuci pe o perioada limitata cu gandul ca se invata minte, iar el nu invata de fapt decat ca tu oricum o sa te intorci tot la el.

Nimphe, concediu placut! Sa va relaxati!

+Quote Post
Roxana_
post Jul 25 2008, 12:06 PM
Post #21023

Musafir

Concediu placut Nimphe!
Am uitat sa va spun ca si mie-mi placea inghetata aia care semana cu-un pachet de unt. Parca se numea parfait.
Mititik sa ai vreme buna si sa fie apa calda!
Io nu mai am chef de munci.

+Quote Post
Fanny
post Jul 25 2008, 12:20 PM
Post #21024

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu am facut treaba si acum ma relaxez un picut. Dimineata dupa ce m-am intors de la protectia consumatorilor, mi-am luat un croisant ca muream de foame si pedeapsa (de la Monti himself cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) era expirat si mucegait. Nu mai vreau sa vad macare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana diseara postesc! am zis.

Nimphe, concediu placut si plin de iubire! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 25 2008, 12:32 PM
Post #21025

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nimphe, concediu placut!

Mititiko, sper sa ai parte de vreme buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jul 25 2008, 12:56 PM
Post #21026

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Nimphe vacanta placuta si intelegere cu sotul (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Poke hehehe ai vazut cum rasare soarele (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , ma bucur mult pentru tine.

Albi gandeste-te bine la viitorul tau, la cat esti dispusa sa faci compromisuri si la cat este el dispus sa se schimbe. Eu sunt satula de barbati care promit marea cu sarea dar spre final dau din umeri neputinciosi. Daca intre tine si el era nu stiu ce ''big love'' te intelegeam dar in situatia in care tu ai o relatie care dureaza de zece ani si inca plina de neintelegeri....Daca ti'e teama de singuratate sau ca altul mai bun nu vei gasi te inseli! Esti tanara, frumoasa si desteapta si in viata ta cea mai importnta persoana iti esti chiar tu, tine cont de asta si apoi de altceva. Nu esti inca maritata, nu ai copii, nu ai de ce sa faci inca compromisuri pe nervii tai.

Eu am ajuns la 46 de kg de la 51 prin aprilie. Iau vitamine, mananc sanatos (desi putin) si nu stiu ce sa fac sa nu mai slabesc. Mi-e groaza sa nu arat iar ca o anorexica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa de bine ma simteam si asa de mult ma placeam la 50 de kg desi aveam cateva sunculite. Si am fost la doctor si nu sunt anemica. Uffa, sper sa recuperez macar spre toamna/iarna.

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 01:04 PM
Post #21027

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu maninc. Sandvis. Piine fara sare cu margarina si ardei kapia. Si urasc margarina, dar nu am voie deloc proteina animala. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 25 2008, 01:07 PM
Post #21028

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

daaa stiu ca-s o mare tampita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
nu stiu de ce tot incerc sa ma agat de cate ceva ca sa fac realtia asta sa mearga. cand ajung in tara discutia cu el va fi cea definitiva. daca ne mai impacam, va fi ori ca mine, ori ca mine. nu mai are dreptul la nici o abatere. punct.
dar pana la concediu nu va mai auzi de mine, pentru ca voi fi ocupata cu amantul din imaginatia lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

io azi la munca, stau si o bat in cap inceeettt inceet! nu am ce sa fac. nimeni nu are ce sa faca. stam si noi asa. ma simt prost ca ma platesc astia degeaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 01:14 PM
Post #21029

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ma lupt in continuare cu margarina. N-o sufar!

+Quote Post
happyCat
post Jul 25 2008, 01:15 PM
Post #21030

Musafir

Maat, deci o sa fii vegetariana de acum?

Eu tocmai am venit de la dentist (din nou) pentru ca mi-am ciobit un dinte in somn, se pare ca scrasnesc din dinti noaptea si o sa trebuiasca sa port un 'mouth guard' sa imi protejez dintii. Sexy!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2101 2102 2103 2104 2105 > » 
Closed TopicStart new topic
10 User(s) are reading this topic (10 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 12:54 AM