![]() ![]() |
| kary_pink |
Jul 25 2008, 01:18 PM
|
|
Musafir |
Diana ai grija la margarina, eu stim ca este chiar cancerigena. Acum poate depinde si de tipul margarinei, nu cunosc detalii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Albi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) vezi ca relatia asta a ta sa nu fie ca o boala pentru tine. Te-ai obisnuit si nu vrei sa scapi de ea. |
|
|
|
Jul 25 2008, 01:21 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Da, Happy! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O perioada macar. As minca o friptura si cu ochii! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Numai vegetale. Si total fara sare. Kary, de-aia zic ca o urasc. Nu ma dadeam in vint dupa margarina nici inainte de a afla ce "proprietati miraculoase" are, daramite acum. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jul 25 2008, 01:27 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Diana, nu poti sa incerci un pate de soia de la Inedit? Sau niste crenvusti de la ei. Din cate stiu eu toate produsele lor sunt naturiste. Apoi niste ciuperci umplute cu coditele tocate, cu putina ceapa si marar? Un pilaf cu legume? Niste vinete si ardei gratinati. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) salivez de mor!
|
|
|
|
Jul 25 2008, 01:31 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Produsele de la Inedit au sare. Nu am voie nimic cu sare.
Azi fac varza. Nu mai stiu ce sa maninc, m-am saturat de cartofi, fasole, linte, mazare, spanac, samd... |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 25 2008, 01:34 PM
|
|
Musafir |
Mama Di, urata treaba cu margarina. Vezi ca faceau astia la tv reclama la una care nu contine decat uleiuri naturale.
Kary, atata timp cat tu mananci sanatos, nu prea ai de ce sa te simti vinovata ca slabesti. Sigur sunt toate analizele bune? Stateam mai adineauri de vorba cu o colega care a slabit cam mult in ultimul timp si i-a spus medicul in urma analizelor ca ori e suspecta de diabet sau de anorexie. Ea pur si simplu n-are pofta de mancare si mananca f putin. |
|
|
|
Jul 25 2008, 01:40 PM
|
|
|
Becel? De-aia am luat ca era cea mai scumpa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... scrie pe ea ca nu contine grasimi hidrogenate sau partial hidrogenate. De marca asta zici? |
|
|
|
| kalua |
Jul 25 2008, 01:47 PM
|
|
Musafir |
Am venit de la cardiolog, se pare ca pompita e ok. Binenteles ca e pozitionata altfel decat la majoritatea oamenilor, eu am mai multe "defecte" de-astea ascunse. Doctorul m-a impresionat pozitiv cum n-a mai facut niciunul in Germania. Si mi-a zis in treacat si el sa ma las de fumat, normal.
N-am timp sa spun acum mai multe. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 25 2008, 01:47 PM
|
|
Musafir |
Da, aia e. Pai iti dai seama daca-i singura fara grasimi hidrogenate, trebuie sa aiba pretul umflat, nu?
|
|
|
|
| kalua |
Jul 25 2008, 01:50 PM
|
|
Musafir |
Diana, lasa naibii margarina aia. Mai bine mananci paine cu stuchit, esti mai castigata.
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jul 25 2008, 01:56 PM
|
|
Musafir |
Diana inlocuieste margarina cu uleiul de masline, e asa de buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si mult mai sanatos
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th November 2025 - 12:54 AM |
|
|