IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2102 2103 2104 2105 2106 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Jul 25 2008, 01:18 PM
Post #21031

Musafir

Diana ai grija la margarina, eu stim ca este chiar cancerigena. Acum poate depinde si de tipul margarinei, nu cunosc detalii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Albi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) vezi ca relatia asta a ta sa nu fie ca o boala pentru tine. Te-ai obisnuit si nu vrei sa scapi de ea.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 01:21 PM
Post #21032

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, Happy! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O perioada macar. As minca o friptura si cu ochii! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Numai vegetale. Si total fara sare.

Kary, de-aia zic ca o urasc. Nu ma dadeam in vint dupa margarina nici inainte de a afla ce "proprietati miraculoase" are, daramite acum. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 25 2008, 01:27 PM
Post #21033

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Diana, nu poti sa incerci un pate de soia de la Inedit? Sau niste crenvusti de la ei. Din cate stiu eu toate produsele lor sunt naturiste. Apoi niste ciuperci umplute cu coditele tocate, cu putina ceapa si marar? Un pilaf cu legume? Niste vinete si ardei gratinati. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) salivez de mor!

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 01:31 PM
Post #21034

Fondator eLady.ro

Produsele de la Inedit au sare. Nu am voie nimic cu sare.
Azi fac varza. Nu mai stiu ce sa maninc, m-am saturat de cartofi, fasole, linte, mazare, spanac, samd...

+Quote Post
Roxana_
post Jul 25 2008, 01:34 PM
Post #21035

Musafir

Mama Di, urata treaba cu margarina. Vezi ca faceau astia la tv reclama la una care nu contine decat uleiuri naturale.

Kary, atata timp cat tu mananci sanatos, nu prea ai de ce sa te simti vinovata ca slabesti. Sigur sunt toate analizele bune? Stateam mai adineauri de vorba cu o colega care a slabit cam mult in ultimul timp si i-a spus medicul in urma analizelor ca ori e suspecta de diabet sau de anorexie. Ea pur si simplu n-are pofta de mancare si mananca f putin.

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 01:40 PM
Post #21036

Fondator eLady.ro

Becel? De-aia am luat ca era cea mai scumpa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... scrie pe ea ca nu contine grasimi hidrogenate sau partial hidrogenate. De marca asta zici?

+Quote Post
kalua
post Jul 25 2008, 01:47 PM
Post #21037

Musafir

Am venit de la cardiolog, se pare ca pompita e ok. Binenteles ca e pozitionata altfel decat la majoritatea oamenilor, eu am mai multe "defecte" de-astea ascunse. Doctorul m-a impresionat pozitiv cum n-a mai facut niciunul in Germania. Si mi-a zis in treacat si el sa ma las de fumat, normal.
N-am timp sa spun acum mai multe.

+Quote Post
Roxana_
post Jul 25 2008, 01:47 PM
Post #21038

Musafir

Da, aia e. Pai iti dai seama daca-i singura fara grasimi hidrogenate, trebuie sa aiba pretul umflat, nu?

+Quote Post
kalua
post Jul 25 2008, 01:50 PM
Post #21039

Musafir

Diana, lasa naibii margarina aia. Mai bine mananci paine cu stuchit, esti mai castigata.

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 25 2008, 01:56 PM
Post #21040

Musafir

Diana inlocuieste margarina cu uleiul de masline, e asa de buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si mult mai sanatos

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2102 2103 2104 2105 2106 > » 
Closed TopicStart new topic
9 User(s) are reading this topic (9 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th November 2025 - 12:54 AM