IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2104 2105 2106 2107 2108 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Lexie
post Jul 25 2008, 03:37 PM
Post #21051

Musafir

Hopppaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esti tu sigura ca testele alea sunt cat de cat aproape de adevar? Eu tot nu m-am prins cum se fac (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Se pot face numai cand esti insarcinata sau si inainte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jul 25 2008, 03:52 PM
Post #21052

Musafir

Lexie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , logic ca doar atunci cand esti insarcinata le poti face. Si la ala cu verigheta, le-am dat verigheta mea.
Dar eu nu stiu ce sa mai cred: c-am visat de 2 ori c-am o fetita, iar dupa nu stiu ce calendar chinezesc imi iesea ca-i baiat....asa ca astept cumintica ecografia. Dar inainte de 16 sapt nu se vede, au abia sunt in 13.

+Quote Post
Cleo
post Jul 25 2008, 04:21 PM
Post #21053

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Roxana_ @ Jul 25 2008, 09:18 AM) *
Si la mine a fost o zi relaxanta azi. Tocmai am tras un pui de somn, cu capu' pe birou.
Kalua, ma bucur c-ai dat peste un om istet. Vorba lui Cleo, bine ca functioneaza, ce conteaza unde-i 'montata'.
Nu le am cu scrasnitul din dinti, dar cu vorbitul in somn va iau pe toate.
Mi-au facut fetele 2 teste: cu acul si verigheta cu ata si se pare ca-i fetita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

deci tu dormi cu leucoplastu' pe gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

am fost in liceu intr-o tabara la Costinesti, eram vreo 10 fete in camera si una dintre ele vorbea in somn. Se ridica brusc in fund si bolborosea mult mult si repede apoi se culca la loc. Si la siesta de dupa-masa o facea. Culmea e ca dupa tabara cateva dintre noi ne-am molipsit. Tot frate-meu saracu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... mi-a zis ca ma leaga de gura. "Go for it! " ce era sa-i zic?

Roxi tu ce simti c-ar fi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
prin luna a 6-a aveam o burta ascutita si toata lumea imi prezicea baietel, de-atunci a facut fii-mea vreo 200 de flicuri pana mi-a lasat burta mica si rotunda si-a conlcuzionat toata lumea "fetita e"

Si eu votez impotriva margarinei

+Quote Post
Roxana_
post Jul 25 2008, 04:53 PM
Post #21054

Musafir

Uite ca nu mi-a venit ideea cu leocoplastu'. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cleo, eu simt ca-i baiat, dar poate ma insel. Si mai am o problema daca-i fetita, va fi f grea alegerea prenumelor. Am atatea pe lista. Dar sa dea Dzeu sa fie sanatos/oasa, ca asta-i cel mai important.

+Quote Post
Cleo
post Jul 25 2008, 04:58 PM
Post #21055

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi cand o sa-i vezi mutrita te decizi brusc si asupra numelui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jul 25 2008, 05:51 PM
Post #21056

Musafir

Ce draguuuut (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mutrita de bebel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vorba ta, Roxi, ce-o fi sa fie sanatos si cuminte, dar nu foarte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 25 2008, 05:54 PM
Post #21057

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna ziua cu respect:D
io sunt acasa deja, pentru ca am plecat de la munca la ora 4. pur si simplu nu mai aveam ce sa fac, si ma simteam vinovata, asa ca am cerut voie sa plec acasa. si am mai tras 4 dupa mine, care-mi vor fi vesnic recuomscatori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si acum o sa mor de plictiseala acasa. o sa mai bag o sesiune de filme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 25 2008, 08:44 PM
Post #21058

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Happy se mai gasesc bombonele d-alea la punguta sunt acum, i-amluat fica-mii si am mancat si eu din ele.Si mie imi placeau tare.
N-am inteles faza cu pompita Kalua.
Mie toata lumea imi zicea ca fac fetita,eu asta si imi doream, mie mi se umflasera buzele ziceai ca mi-am infiltrat ser din ala. Eu eram in luna a saptea si imi zicea mama unei prietene era asistenta ca mi s-a lasat copilul in jos si ca nu mai am mult si nasc,povesti ca am nascut la termen.La mine nu s-a vazut decat in luna a 9-a de fiecare data cand mergeam la control imi zicea ca nu se vede si doppel d-ala nu mi-am facut daca nu mi-a zis doctorul ca trebuie. Si eu ziceam ce o fii sa fie sanatos.
Odihneste-te cat cuprinde Roxi si fii cat mai calma. Daca simti nevoia mai baga si un medical, eu am fost intr-o viteza toata sarcina am lucrat pana aproape de luna a 9-a si fetita mea e speedy gonzales cateodata mi-as dori sa fie un pic mai calma. Cand nu mai poti nu te forta, n-ai chef nu fa si gata.
Wee fain, ladies.
Diana cat trebuie sa tii regim?

This post has been edited by Master of Norules: Jul 25 2008, 08:45 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 25 2008, 08:51 PM
Post #21059

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna seara.

Kalua, imi pare rau sa aud ca ai probleme. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iti doresc sa fie bine si sa te insanatosesti

Maat, ce ai gatit pana la urma? Sper ca nu ai trecut strada la McDonald's!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Fetelor, pentru mine asta a fost o zi plina de evenimente:

- m-a chemat Procterul pentru test saptamana viitoare.
- sefa mea a fost bagata in sedinta la sfarsitul programului, unde i s-a adus la cunostinta ca vreau sa plec si de ce. Deci, a explodat bomba. Eu am aflat asta dupa ce am ajuns acasa, m-a sunat chiar Directorul General sa ma informeze si sa imi spuna ca era foarte surprinsa, ca ea credea ca ne intelegem de minune. Si a zis ca sunt 4 variante pentru mine, o sa se gandeasca unde sa ma mute. Ramane el cu dilema cu face cu departamentul, ca daca vine altul in locul meu, problema oricum ramane. Mie mi-e frica de moarte de ziua de luni, cand voi da ochii cu ea, desi el i-a interzis sa aobrdeze subiectul asta cu mine sau sa ma certe, etc...

Dilema nr 1: sa ma duc la interviu la P&G? Dupa cum am zis, e un job de teren, care este extenuant desi beneficiile sunt imense. Apoi, dupa ce am pus firma asta pe jar cu mutatul meu, ar fi culmea ca ei sa se lupte sa imi faca loc in alt departament, iar eu sa ii anunt ca vreau sa plec. Si in plus, in firma asta am sanse sa cresc, am fost cu ei de la inceput si se dezvolta exponential de la an la an. Si sunt sigura ca am un viitor aici. Mai ales daca Directorul cel mare isi consuma timpul si nervii cu mine. Mi-a si zis ca el nu sta de vorba cu oricine, dar pentru mine are un "feeling" ca merita sa lupte. Una din optiunile la care se gandeste este sa ma faca asistenta lui personala. Ai mei zic toti ca nu ma cred in stare sa conduc sute de kilometri in fiecare zi. Ufffff.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O sa innebunesc! Cine a zis ca atunci cand se intampla una, se intampla toate, mare dreptate a avut.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 25 2008, 09:03 PM
Post #21060

Musafir

Buna seara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Szi dupa parerea mea umila as spune sa ramai aici unde esti. Te-ai obisnuit, cunosti stilul de lucru, colegii, sefii si acum stii si ca poti avansa si ai sprijinul sefilor. Nu este obligatoriu ca dincolo sa fie rau dar din start chiar tu ai spus ca va fi foarte obositor.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2104 2105 2106 2107 2108 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th November 2025 - 11:35 PM