IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2105 2106 2107 2108 2109 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jul 25 2008, 09:04 PM
Post #21061

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Stiu, daca e sa gandesc cu mintea, asa zic si eu, tot ca tine! Insa cand gandesc cu inima...Procterul e iubirea vietii mele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 09:20 PM
Post #21062

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

PGul o sa iti puna in schimb chelea pe bat. Stii ca am vorbit de asta si ti-am zis parerea mea .

+Quote Post
kary_pink
post Jul 25 2008, 09:25 PM
Post #21063

Musafir

Alegi cu inima si ajungi sa-ti macini nervii. E nasol cand esti intre ciocan si nicovala...Stii ce e si mai nasol? Ca probabil de nu merge bine la Procter aici nu te mai poti intoarce. Poate pana la urma vei avea si aici satisfactii pe masura iubirii vietii tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 25 2008, 09:25 PM
Post #21064

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Stiu...asa cum stiu in sinea mea ca voi renunta la PG...de data asta definitiv. E o ironie a sortii insa in situatia asta...Nu m-as fi gandit vreodata ca voi avea iar de ales intre aceste doua firme si mai ales, ca voi sta pe ganduri si ca in final voi renunta din nou, la PG

O sa raman aici unde sunt. Sper numai sa ma mute mai repede, ca nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi de acum incolo cu sefa, daca stie ce si cum...Si nici nu-mi vine sa cred ca se va putea abtine sa nu-mi zica nimic.

Deci, pana la urma ce ai mancat?

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 25 2008, 09:47 PM
Post #21065

Musafir

Szi, si eu cred ca ar fi mai buna firma unde esti deja. In primul rand pentru ca nu e munca de teren si vad ca iti place ce faci.
Insa eu as merge si la testul de la PG. De backup. Si vezi ce-ti ofera, daca iti ofera. Avand deja o oferta noua buna poate poti sa primesti si o pozitie mai buna si un salar mai bun de la firma unde esti acum. Ca sa te pastreze. Asa vor si mai motivati sa te mute cat mai repede.
Il apreciez pe seful asta al tau de acum ca e unul dintre sefii din ziua de azi care au inteles cat e de greu sa gasesti acum personal bun si cat de important e sa incerci sa pastrezi un om bun creandu-i un climat placut si recompensandu-l pe masura.
Oricum, mult succes! Si bravo!!!
Ce ma bucur cand lucruri bune se intampla la oameni cumsecade. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jul 25 2008, 10:00 PM
Post #21066

Musafir

Din cate povestesti, si eu as spune sa ramai la firma la care esti. E ceva sa dea seful din coate pentru tine si sa te mute la un alt departament. Asta dovedeste ca stiu ce om au si nu vor sa-l piarda, si mai dovedeste ca daca se zbate atat sa nu te piarda, cu siguranta se va ocupa de tine si in viitor, in ideea ca nu te va lasa sa imbatranesti (vorba vine), pe postul in care te afli. Sunt sigura ca ai sanse de avansare aici. La P&G ar trebui sa o iei de la capat cu totul, sa te lupti sa urci... si poate ai si tu in plan un bebel, cred ca la firma la care te afli o sa fii mai bine inteleasa decat la o firma la care nu ai vechime... Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 10:18 PM
Post #21067

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Fructe. Si o salata .Goala.

+Quote Post
albinuza
post Jul 25 2008, 11:29 PM
Post #21068

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

ma uit la filme ca o dementa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
scary movie 4. nici nu stiam ca exista (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 26 2008, 08:33 AM
Post #21069

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ma leg de ce-a spus Scorpi, pentru ca si eu am o parere asemanatoare. Intr-adevar multe firme n-au nici politici de recrutare periodice, dar nici intentii clare de a-si pastra actualii angajati pe care-i bate gandul de plecare. In conditiile in care n-ai solutii de rezerva si vezi ca "meseriasii" din domeniu sunt putini, sa n-ai politici de fidelizare a salariatilor e ca si cum ti-ai pune streangul de gat ca angajator. Se intampla in constructii, in vanzari, in domeniul hotelier, in telecomunicatii s.a.
In cartier am ajuns sa ocolesc Billa pentru ca intotdeauna stau cel putin jumatate de ora la coada, deoarece casierii sunt putini si neexperimentati. Din lipsa de personal, nu-si permit casa speciala pentru persoane cu situatii speciale sau cumparaturi putine, motiv pentru care gravidele sau familiile cu copii in carut sau cei care vin doar pentru paine sau o sticla cu apa stau la cozi imense pana le vine randul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 26 2008, 08:38 AM
Post #21070

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata iubitelor!
Azi e zi de facut bagaje si de maine:D la muuunte!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2105 2106 2107 2108 2109 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th November 2025 - 10:15 PM