![]() ![]() |
Jul 26 2008, 10:01 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
nu bre a fost din greseala de data asta!
ca nu ma dau cu ruj nici sa ma bati pe caldura asta. de fapt nu ma machiez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gata ladies, am fugit. ma duc sa ma fac si mai frumoasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) see later!! |
|
|
|
Jul 26 2008, 10:03 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Si...se fixeaza rujul, dar nu se usuca buzele?
Azi sunt (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) si am fluturi in stomac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Lexie |
Jul 26 2008, 12:01 PM
|
|
Musafir |
Prinde-i in borcanel si pune-i in inimioara, Philia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mi-ati facut pofta de whist sau renţ, desi n-am jucat decat de vreo 4 ori in toata viata mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 26 2008, 12:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aaa daaa si rent jucam frenetic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am ajuns acasa, fara sa mai ajung la torino, pentru ca, dupa ce am stat la o coada cu vreo 30 pers. ca sa-mi cumpar o bulza un pantalon si papuci, mi s.a facut rau de caldura... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asadar am renuntat la mersul al torino. imediat ce-mi revin, pun poze cu achizitiile |
|
|
|
Jul 26 2008, 01:02 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Preiau stacheta de la Albi si fug si eu la shoppingareala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jul 26 2008, 01:26 PM
|
|
|
spor ca eu nu prea am avut!!
acu incarc poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si m-am si tuns pun poze si cu the new look. i love it! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) da stiu ca sunt modesta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Jul 26 2008, 01:57 PM
|
|
Musafir |
Hellou,
Eu azi mi-s gospodina. Tiii, ce harnicie pe mine. Vin socrii pe la noi mai tarziu, am facut o praji cu crema de lamaie si o sa fac si lasagna. Barbatul meu si-a lustruit masina azi cu o solutie albastruie, apoi pisoii mei s-au urcat pe masina si acum au albastru pe labute! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 26 2008, 02:54 PM
|
|
|
ma duc sa prajesc o chiftea ceva sa mananc. mi-e fomita de nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Maat, fetele care se ocupa cu expulzatul cretinilor de aici, aveti grija de andreutu asta, ca e sub orice critica.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jul 26 2008, 04:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Rentul era mai fain ca whist-ul si noi jucam in fata blocului mult timp si ce ne mai placea.
Si eu fac niste placinta taraneasca cica sa vad ce-o iesi. Moaama ce m-a enervat una azi cu masina, cand sa cotesc dreapta unde sa cotesc ca madama era parcata de bloca strada, claxonez nimic doar cand am claxonat a 2-a oara s-a miscat din loc, apoi la intersectie desteapta se incadreaza pe banda de dreapta si vrea s-o ia inainte, chiar cand se face verde mi se pune asa razant in fata de deschid geamul si ii zic ma femeie da nu te uiti si in spate, am gresit, pai du-te mai in fata nu te baga in mine si nu era nici incepatoare sa aiba vre-o scuza. Imi venea sa o intreb cine a facut greseala de i-a dat carnetul. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 26 2008, 04:16 PM
|
|
Musafir |
Ziua buna gagici! Vezi de ce nu conduc eu MoN, ca m-as stresa un pic. Sfaturile tale vis-a-vis de bebe sunt minunate, dar nu-mi permit sa-mi iau nici macar un medical, dat fiind ca sefa trebuie sa nasca in curand si eu sunt persoana ce-i tine locul. O sa plec in concediu in luna august o saptamana si-asta o sa fie toata distractia. In rest, o sa am destui francezi in vizita si trebuie sa ma ocup de ei.
Happy, ce frumoasa povestea cu pisicutele. Sper ca se ia albastrul ala de pe labute. Szi, si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, adica e mai bine pentru tine sa ramai acolo unde esti. Jobb-urile astea de teren nu mi se par potrivite pentru femei. Eu nu gatesc nimic, ca-s putoare si mi-a umplut mama frigiderul. Mai pe seara poate o sa mergem la film, la mall, ca ma bate al meu la cap. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 09:05 PM |
|
|