![]() ![]() |
| Lexie |
Jul 26 2008, 06:29 PM
|
|
Musafir |
Moaaa ce m-am enervat! Un pustiulica in fata blocului vana un catelus mic si dragalas, ba se chinuia sa-l scoata de sub masini cu pietre, ba lua bete si le arunca. Apoi a luat un fier imbracat in izolator cu care a gonit de sub masina catelusul si alerga dupa el sa-l loveasca. Ptiiii, drace, de n-am zbierat la el de m-a auzit tot blocul. Se facea ca ploua! O data sa-l mai vad de nu cobor si-l alerg un pic sa-l sperii, poate-l si ciufulesc un pic (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Jul 26 2008, 06:48 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
|
|
|
|
Jul 26 2008, 07:04 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Cred ca as fi iesit afara si il luam in suturi cum a luat el catelul...
|
|
|
|
Jul 26 2008, 07:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mai, e la moda sa spui acum ca ai un "feeling" ca nu stiu ce si nu stiu cum? Ca eu profesional, l-am auzit de la 2 sefi si in final s-a dovedit altceva. Cand ai spus si ca ar vrea sa ii fii asistenta personala, deja mi-ai produs deja vu-uri. Dar sper sa fie doar experienta mea si atat! Bafta, Szi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Fetele din Buc, cum vi se pare zona Alba Iulia? Albi, observam din fiecare post al tau cat esti de modesta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cine e fericitul responsabil cu fluturasii, Poke? (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 26 2008, 07:29 PM |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 26 2008, 08:07 PM
|
|
Musafir |
Lexie, unii copii n-au minte si chinuie bietele animale.
Sweet, e ok zona Alba Iulia, destul de aproape de zona in care locuiesc. Blocurile sunt noi si par populate cu oameni civilizati. Sunt f fericita c-am reusit sa ma urnesc si sa-l iau pe barbata-miu la o plimbare prin parc. Nu trebuie decat sa traversam strada si intram in parc. A fost minunat, dar m-am plimbat fix 30 de min, c-asa scrie la carte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am vazut atatia copilasi mici scumpi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Di, cum te mai simti? |
|
|
|
Jul 26 2008, 08:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Tu in ce zona stai, Roxi? Parca spuneai ceva de Dristor?
Mie imi place ca e central, foarte aproape de Unirii si arata foarte bine zona. Cam atat pot sa zic ca prime impresii, pentru ca nu am frecventat zona prea mult pana acum. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 26 2008, 08:14 PM
|
|
Musafir |
Stau la parcul IOR.
Sunt multe banci si restaurante in zona Alba Iulia. |
|
|
|
Jul 26 2008, 08:21 PM
|
|
|
Roxa, mi s-au dezumflat gleznele aproape de tot, insa ma dor oasele de la stingul de nu-i adevarat.
|
|
|
|
Jul 26 2008, 08:24 PM
|
|
|
Asta e la Titan? Eu intelesesm ceva de Dristor..
E frumoasa zona aia, parcuri, verdeata, dar eu am ocolit-o putin pentru ca in momentul asta as vrea ceva mai central. Intrebam de Alba Iulia, pentru ca s-ar putea, daca totul merge bine, sa stau acolo ceva timp. M-am saturat sa tot caut, agentii imobiliari ma tot suna si imi baga unii niste vrajeli ieftine de parca m-as fi nascut ieri. Deci, cred ca o sa ma opresc la asta... Btw nu i-am raspuns unuia la telefon si aveam vreo 15 apeluri nepreluate... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asta doar intr-un interval scurt. This post has been edited by sweet_girl: Jul 26 2008, 08:28 PM |
|
|
|
Jul 26 2008, 08:24 PM
|
|
|
Ce mai stiti de berbecutza?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 8th November 2025 - 11:09 PM |
|
|