![]() ![]() |
May 5 2007, 09:16 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ciucalata pentru fete... si beuturica... ca meritam la sfirsit de saptamina!
(IMG:http://www.tsukuba-h.ed.jp/kaihou/choco-cake.jpg) (IMG:http://www.ericamulherin.com/Currently/uploaded_images/3_choco_cake-769163.jpg) (IMG:http://www.sito.org/id/qur/rq_vodka.jpg) Mps (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi! |
|
|
|
May 6 2007, 05:54 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Dia iar ma bagi in boala!!!!Si air nu stiu ce emoticon sa bag..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
May 6 2007, 06:12 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
fanta, mie nu mi se pare ok sa lucrezi asa mult.E doar o perioada, sau acesta va fi programul tau de acum incolo?
Eu recunosc, in prima luna si jumatate dupa ce m-am angajat, am muncit foarte mult(desi seful imi spunea stop, trebuie sa dormi), si am dormit cam 5-6 ore pe noapte, insa dupa, cand am intrat in ritm si am luat cunostinta cu toate detaliile firmei m-am relaxat. Acum ma bucur de weekenduri, facand smotru prin casa si alte chestii domestice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kalua, am dat cautare pe google, si am gasit mic-dejunuri.O aprob pe Roxi. |
|
|
|
May 6 2007, 06:15 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Bre, google nu e indreptar, nu va luati dupa el, ca el da rezultate si daca cauti "frezuri si cuafuri pentru par". Am vazut ca se cauta... ceva de speriat!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
May 6 2007, 06:46 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Lotte cam asta e programul meu...6 luni pe an..incepand cu aprilie pana in septembrie,in full sezon.
Tare imi e ca la vara o sa ajung acasa la 12 noaptea nu la 10! |
|
|
|
May 6 2007, 07:06 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
si crezi ca se merita?Sfatul meu:schimba-ti jobul!
Te duci de placere la munca? Sa stii ca un om nu poate da randament fara odihna si ceva entertainment din cand in cand.Nu-ti lasa balta viata personala, pentru ca vei regreta mai tarziu. |
|
|
|
May 6 2007, 07:16 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
buna seara!
fetele va anunt cu mandrie ca astazi am gatit pentru prima oara in viata mea! supa de galusti si pilaf de orez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru cine are curaj.va invit la o portie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
May 6 2007, 10:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Pokemon, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E mancabila?
Fantasy, daca nu esti multumita, cauta-ti altceva. Nu merita sa te consumi pentru ceva ce nu iti aduce nici o satisfactie. |
|
|
|
| divi2007 |
May 6 2007, 10:16 PM
|
|
Musafir |
eu am avut o zi naspa rau ma, m a durut si ma doare capul ingrozitor n am avut chef de nimic cred ca din cauza ca am mancat f mult dulce, nu mai vreau baclava un an de zile, iau un metoclopramid si ma bag in pat
|
|
|
|
| angeldust |
May 6 2007, 10:37 PM
|
|
Musafir |
Fanta si eu zic tot asa...hai ca inteleg sa muncesti ca orbu atunci cand muncesti pentru firma ta, dar 6 luni pe an in ritmul asta...nu prea te vad bine.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 03:59 PM |
|
|