![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, incearca sa respecti ce-a spus medicul si sunt sigura ca va fi bine.
Sweet, pana la Titan mai e. Vezi ca piata imobiliara e momentan in declin si agentii incearca sa vanda orice. Fanta ar trebui sa mai stie cate ceva de Berbe. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt in trecere sa va spun buna seara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma duc sa mananc pizza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt fericitaaaaaaaaaa |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hai ca eu am ramas in urma mult....
Sanatate, Di! Pofta buna, Kary! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Seara buna! Vad artificiile lui Gigi de pe balcon. Sunt o nebunie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(explicatie suplimentara: a fost amicalul Steaua-AS Roma, si echipa romaneasca a batut cu 3-0 (IMG:style_emoticons/default/victory.gif) ) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, n-a apucat sa loveasca sarmanul catelus, atat ii trebuia. Am stat cu ochii pe el vreo 5 minute, si cand l-am prins ca intentiona sa atace, am zbierat la el. Nu s-a mai atins de catelusi de cand am tipat. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Zona Alba Iulia e faina, din cate stiu eu. Succes cu mutatul, daca te decizi asupra acestei variante. Fanny, am auzit si eu bubuieli multe, dar de aici nu s-a vazut nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Roxi, plimbarile pe inserat fac asa de bine, mai ales dupa ploaie, parca se mai spala natura un pic si poti respira cum trebuie. Eu lenevesc. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, cum ti-a zis medicul, ca ai voie sa te plimbi numai 30 de minute?
Eu nu am habar de chestiile astea, dar in filmul Sex and the City, Charlotte ramasese insarcinata si alerga in parc in fiecare zi, pana aproape de cand a nascut. Acuma de, ala era film cu americani. Faine plimbarile de seara cand a frumos afara, si noi ne-am plimbat prin padure si am vazut o caprioara. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi-i foame. Azi am mincat cartofi dulci prajiti. Nu m-au dat pe spate. Si ma ia cu lesin la lingurica. Cred ca maninc un compot.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
seara , eu sunt asa obosita si n am facut f multe azi
in America se alearga si inainte de a ramane gravida , corpul e obisnuit cu efortul asta e diferenta intre noi si americani, la noi cu alergatul mai putin nu e asa la "moda". eu zic ca exercitiile speciale pt gravide sunt indicate ajuta mult la nastere , medicii la noi sunt f inapoiati lexie eu coboram la el si l lua naiba (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) This post has been edited by LostWhispers: Jul 26 2008, 10:57 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
oaaaa am terminat de vazut si al 'jpelea film pe ziua de azi. o sa innebunesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
si am fost la baie, si am vazut o insecta ciudata pe jos...si ma uit io asa, ca parea ca nu se misca, si nu am reusit sa.mi dau seama care era capul si care era dosul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) era un fel de miriapod asa.. su antene si in fata si in spate. si cum o studiam io asa ca sa-mi dau seama ce ar putea sa faca rau, a inceput sa se miste. dar nu oricum. cu o viteza impresionanta, elicodal sau ceva de genul. m.am cacacit pe mine. terbuia sa-mi dau seama ca o chestie cu atatea picioare, si mica, merge repede. bine ca nu sarea. direct atac de cord faceam. am omorat-o dupa ce am calcat pe langa de 1o ori (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) is viteaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si modesta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma doare glezna stinga de-mi vine sa ma urc pe pereti.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 01:37 PM |
|