![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
gagics, eu va pupacesc. am mai vazut un film (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ci vediamo domani (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) noapte buna si vise placute (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, am auzit si eu bubuieli multe, dar de aici nu s-a vazut nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Io's pozitionata astfel incat vad din balcon artificii din Ghencea si de la Palatul Parlamentului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar din dormitor, cele din Moghioros si Leu. Mai mereu prind spetacole pe cer, dar nu toate-s asa faine Cele mai misto se vad tot pe Steaua si in centru. Neata tuturor. I-am dat lui matz gratar de pui aseara si de la 9 dimineata pazeste bolul pentru o noua portie. Nici nu se atinge de bobite, (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) vrea "trufandale" |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineataaa!! m-am trezit si eu intr.un final.
acum ma apuc de facut curat la mine in camera, pentru ca nu mai am pe unde sa merg... si dupa os a gatesc ceva. planuiesc ca fac piureul ala de naut. ca am cumparat naut. si salata de vinete, si niste peste si o prajitura. stim cu toatele ca sunt doar vise nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) o zi buna iubitele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit eu undeva pe-aci ca boabele de naut se pot si numa coace si rontai numa asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Asa tin minte ca am citit, mi-am luat si amu nu mai stiu unde am citit. Sau daca am citit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu sunt lesinata de oboseala de cateva zile. Nu stiu daca e PMS sau altceva, dar abia tin ochii deschisi. Insa in acelasi timp nu pot sa dorm de ganduri cand ma pun in pat. Si mai iau si pastile Anti-stres. Anti-stres my ass! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Maat, nici peste nu ai voie? Eu stiu ca se pot coace boabele, se sareaza si se mancanca asa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am pus nautul la fiert. se umfla ca fasolea? i-am urat noroc la fiert. sper sa mearga. daca nu imi place arunc tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eee foarte cald aici... mi s-a facut rau de 2 ori de azi dimineata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se vede ca-i duminca, liniste mare!
Eu am fost la o plimbarica de o ora pe afara si acum lenevesc in fata computerului. Si desi m-am trezit tarziu, iar mi-i somn. Nu-i a buna (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O duminca faina sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am robotit pana acum. Facut piata, aspirat in toata casa, desprafuit si aranjat un pic in sifonier, calcat 7 camasi, iar acum am pus niste papuci de dovlecei la cuptor, inspirata din retetele voastre (cu vinete). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ah, si e prima data cand vad ceasul de cand m-am apucat de treaba.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dupa masa, citit/film + plimbarica. Cam asta-i planul! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
'neata fetele
albinuzo de ce nu cumperi nautul gata fiert in conserva? e foarte bun. Se mai umfla la fiert insa iti ocupa din timp procedeul. asa in 2 timpi si 3 miscari esti gata cu mancarea. ar merge si facut batut asa ca fasolea batuta DACA e conforma. scorpi n-am mai auzit de naut copt. Il gasesc si-asa foarte dur ma gandesc ca daca il coci asa pe uscat se face piatra. la noi e o vara ploioasa, IAR (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asta dupa ce-am avut cea mai ingrozitoare iarna posibila |
|
|
![]()
|
|
La noi in Moldova ploua si-s inundatii iar, dupa modelul de acum 2-3 ani. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In schimb, in sud te ia cu lesinul de la caldura. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-e dor de toamna. sincer!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 01:35 PM |
|