![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am citit despre Moldova (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
din pacate anotimpurile copilariei au ramas doar amintire. La noi predomina anotimpul rece si cele 2-3 luni de vara daca sint ploioase ne aduc cu un suflu lesinat in iarna |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie nu mi-e dor de toamna! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) No way! Ma deprima cand am vazut in unele magazine ca au aparut ceva haine de toamna.....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba eu vreau sa fie iarna... zapada... Cam asa:
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/IMG_0002-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
vreau si eu in mijlocul pozei alea Maat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
nautul meu fierbe de 3 ore. am auzit ca nautul gata fiert la conserva nu e asa de bun. da daca stiam ca fierbe atat renuntam. asa am fost obligata sa mai vad un filmm.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) pai fac piure de naut. presupun ca e acelasi lucru cu fasolea batuta. la cate grade se pun vinetele in cuptor la copt? le pun pe gratar cu tava dedesub? sau le pun direct pe tava? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) vai cate probleme am azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
vezi c-am scris la trucuri de bucatarie, la cuptorul electric pui pe grill si pui gratarul sus.
Deci numai rezistenta de sus merge si-s 550F . vinetele le tai in 2 pe lungime, pui folie de aluminiu pe tava si le pui cu fata alba in jos. Cam in 20 de minute sint gata. Vezi pozele la topicul cu pricina nautul in conserva e foarte bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mie unul din colegii de apartament mi-a zis ca nu ebun. a luat el si a aruncat juma de cutie. da mi se pare ca el l-a mancat asa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
ma duc la trucuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cleoooo, si daca nu am fosie de aluminiu in casa acum, pot sa le pun direct pe tava? sa intampla ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by albinuza: Jul 27 2008, 04:21 PM |
|
|
![]()
|
|
albi merge, desi se lipesc putin insa murdaresti tava si pe urma stai cam mult s-o cureti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
folia de aluminiu la final o iei si-o pui fain frumos in gunoi nautul, aici e in apa cu sare, cum sint si mazarea si alte legume, deci nu se consuma ca atare desi zau daca boaba n-are gust bun. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am primit o " reclamatie " de la un spammer prin care mi se cerea sa ma pedepsesc.
Iar. Si mai devreme am fost numite de catre un alt spammer... "dobitoci". |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum vine asta, Maat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Albi, ti-a iesit mancarea sau inca te invarti prin bucatarie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am facut sandwich-uri bune acum 10 minute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce nenorociri se intampla in lumea asta. S-a dat natura peste cap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi-e o lene imensa sa imi fac de mancare, am mancat ceva in oras de dimineata si acu creca bag niste oua cu branza cu ceva ca nu mi se arata de gatit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 11:12 AM |
|