![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu zic ca s-ar putea face ceva in legatura cu indundatiile astea:niste diguri,niste baraje ceva.dar de!! daca banii tarii se fura,vom astepta an de an sa vina iaaar viitura (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt din Roman, insa ai mei cum spuneam stau in oras, nu e pericol, dar na .. ii ciudat sa ma uit la tv si sa aud mentionat numele orasului si reportajele cu inundatiile. Pentru ca e acasa.
Iar de comuna Lespezi am numai amintiri frumoase, un nume drag legat de copilarie. Tata copilaria pe acolo am fost la bunici. Sunt locurile de ... acasa. Cat despre rudele din Lespezi, din cate stim deocamdata sunt ok. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ange, m-a invatat pe mine cineva ca orice jucator de table braveaza. trebuie sa iti faci praf concurenta inainte sa inceapa meciul. d'aia o tin mereu sus si tare ca sunt cea mai smechera la table (nu ca n-as fi meseriasa la asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). nu consider ca e neaparat nevoie sa le si demonstrez asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum, pe amigo l-am cam facut praf weekendul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chinte si pe ce jucati? pe bani? pe pedepse? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pe dezbracate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu ca m-as lauda, eu participam la tot felul de campionate de table in liceu, organizate in barul de peste drum cand chiuleam de la ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar de atunci cam pauza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Degeaba, ca cea mai tare la table sunt eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, cea mai tare la table e o prietena de-a mea, care are un bulan nenorocit de nu iti vine sa crezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tot obisnuita ea sa castige mereu no matter what se face ca odata a batut-o un ex de-al meu la table (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ofticata n-am mai vazut-o niciodata, imi tot zicea apoi ca nu ii place tipul si ca nu il suporta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nuu cel mai mare bulan nenorocit la table, il are colegul de ap. cu care sunt certata acum. maiii nu puteam sa ma descopar neam. cum ma descoperam oleaca cum ma nimerea. da de fiecare data.
eu nu va zic daca-s buna sau nu la table. astept sa facem o partida sa va bat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vai de mine ce de poze!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, imi pare rau. Eu n-am rezistat sa ma uit prea mult la jurnalele de stiri. Am vazut o singura data si mi-a fost de-ajuns.
Table, n-am mai jucat din tinerete. Happycat, in cartile pe care le-am citit despre sarcina (adica vreo 2 la nr), se spune ca e recomandat sa mergi pe jos 30 de min. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
n-am jucat pe pedepse, desi acum regret (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am aflat niste magarii si imi vine sa sparg toti peretii de nervi, dar mai ales capul lui (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ce magarii? capul cui? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:23 AM |
|