![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Buna seara
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa, Afobia la orizont! Pe unde umblasi?
Maat, nu apucai sa vad ce si cum cu madam unghiidetigru, care nuuu venise pentru reclama (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Ei e mai dejtepti, dom'le, iar noi, niste nesimtite care este! Scorpi, imi pare rau ca sunt amenintate de furia naturii si locurile copilariei tale. Si asa mi se rupe sufletul cand vad saracii oameni ca au ramas fara nimic in cateva clipe, e tragic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am mai vazut si cum au fost inmormantate cele doua fete ucise de bestia aia nenorocita, m-am abtinut sa plang... De asta nu-mi place sa ma uit la stiri. Cat despre table, nu cred ca o intrece cineva pe mama la table, carti, scrabble, remi etc. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Are un noroc chior, ma enervez mereu cand joc cu ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chiar ma intrebam acum citeva zile pe unde o fi Afobia noastra...
Lexie, am dat un wild card pe IP fara sa ma gindesc ca pierdem vizitatori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Special pentru doamna unghiidetigru care ne ia de prosti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wild card inseamna banare de IP? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cu anumiti termeni nu's foarte familiarizata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lasa ca acum avem alt motiv de "distractie"... nu mai scapam o data de neghina (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, insa nu unul singur, ci o clasa intreaga de IP-uri.
Si pe mine ma dispera falfabetele. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu sunt gata sa ma bag la somn. nu mi.e somn de nici o culoare, dar o sa incerc. am o stare de agitatie inexplicabila (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
cred ca din cauza ca am mancat ca vaca. Maat, de vizitatori crezi ca o sa ducem noi lipsa? suntem prea tari ca sa disapara. noapte buna my eldaies!! ne auzim maine:kiss: |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna si de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
moa, deci mor de nervi. nu-mi place sa imi expun viata pe forum, dar de data asta simt ca innebunesc daca nu ma descarc. cred ca right in this moment evazionistul meu calca stramb. tel inchis, informatii de la sursa sigura, plus o minciuna ca se duce la maica-sa.... my ass se duce la maica-sa la 9 seara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de 4 ore n-am stare, sun in disperare si nimic, nu pot sa dorm, o iau razna :|
si pana in seara asta nu aveam nici cel mai mic motiv sa il banuiesc de ceva. acum am numai scenarii in cap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/detective.gif) Beibi, nu te stresa. Mai bine gindeste-te la razbunare. (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca nu ti-a dat nici un alt motiv sa crezi asta atunci da-i the benefit of the doubt inainte sa treci la razbunare.
Ar putea fi 1000 de motive pt care are tel inchis nu neaparat ca isi face de cap. Dar nah...maine investigheaza totul cu calm si stai chill ca adevarul iese mereu la iveala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) La ce te referi cand zici "informatii de la sursa sigura?" |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 08:24 AM |
|