![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pai de sunat nu il mai sun, dar am apucat sa ii trimit un mesaj si i-am zis ca nu vreau sa-i mai vad fata. as putea s-o fac si asta cu bata de baseball ca sta la cateva blocuri distanta, doar ca nu o sa ii ofer lui atata atentie sa ma vada pusa pe scandal pt el. no way, am fost mereu super diplomata cand am avut probleme cu el (mi-a si spus ca sunt cea mai diplomata scorpioanca posibila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), dar nici bullshituri nu inghit.
incerc in pana mea sa ma culc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sar'na de stafuri, revin maine cu noutati. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
well....mie mereu mi se spune ca sunt cea mai badaranca si scandalagioaica balanta....eu la faze din astea nu prea sunt diplomata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) desi vorba ta, chiar nu merita sa strici gloantele pe el daca din astea face (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
sper sa reusesti sa dormi si noaptea sa-ti fie un sfetnic bun |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chinte imi pare rau.
asa mi-e de sila de indivizii astia care merg pe incercate dar nu-s suficient de ***** sa aleaga cand sint singuri. Trebuie musai sa aiba pe cineva si pesemne atunci le e orgoliul magulit. Sint convinsa ca te place insa daca s-a dus cu o tipa nu mai merita atentia ta. Eu nu-s adepta maturatului pe jos cu el, eventual sa-i smulgi parul fir cu fir dar asta musai cu zambetul pe buze. Daca esti 100% convinsa ca e cu alta femeie in scopuri romantice cel mai elegant as spune c-ar fi sa-i intorci spatele pur si simplu. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Chinte, sorry! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Rupe-i capul, daca merita.
Neata tuturor! Sa incepeti saptamana cu dreptul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
neataaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunny day la Galati
chinte,sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am apucat sa vb cu el la 2 si ceva, cand m-am bagat la somn. evident, el neaga ca s-ar fi intalnit cu tipa aia si ca nu ar face niciodata ceva ca sa ma raneasca, juraminte, promisiuni, yada yada :| nush ce pana mea sa zic, pana aseara aveam incredere totala in el si nu mi-a dat nici cel mai mic semn ca ar calca stramb. cu atat mai mult cu cat e vb de o tipa pe care o stim amandoi si de care imi spusese ca nu ii place. sa-mi bag picioarele ca habar nu am ce simt acum si ce o sa fac. sunt chiauna, n-am putut deloc sa dorm, ma mir ca nu m-a intrebat nimeni la munca ce e cu ochii astia umflati :| |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chinte, fii cu ochi-n patru. Pentru orice eventualitate. Si ar fi bine sa te duci si tu sa "dormi la mama". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
o sa fiu cu ochii in patru ca inca nu am ajuns la o concluzie si nu am rezolvat problema. cat despre "dormitul la mama", as putea sa i-o fac si eu, cu atat mai mult cu cat stie ca exista cineva care se cam da la mine, dar speram sa nu ajung la chestii d'astea. plus ca am incercat super mult sa nu fiu o bitch cu el si sa nu aiba deloc parte de tratamentul de care au avut fostii mei. cred ca i s-a urcat la cap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pff, Chinte, ce nasoala situatie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Linisteste-te, calmeaza-te si analizeaza la rece lucrurile. Din cauza emotiilor si a nervilor poate reactionezi diferit decat ar trebui.
Ma mananca ochiul drept de aseara de simt ca o iau razna, nu mai poooooot! Ma papă fix la colt, langa nas, vreo solutie sa nu ajung sa mi-l scot in urmatoarele 10 minute? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! Chinte, imi pare rau sa aud ca ai probleme.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 07:04 AM |
|