![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Lexie, solutia ar fi sa iti legi mainile la spate sa nu te scarpini. O sa faci numai rau la ochisorii tai frumosi. Sa aveti o saptamana frumoasa! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata
chinte pai si ce a zis..de ce avea tel inchis pana la ora aia? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
moa, deci deja ma simt de parca as umbla goala pusca dupa ce am scris lucrurile astea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
el sustine ca a fost la maica-sa si apoi s-a vazut cu niste prieteni. pe de alta parte tipa aia i-a spus amicei comune ca nu s-au mai vazut pt ca el i-a zis ca se vede cu niste amici. pana acum, eu am picat drept aia paranoica :| ideea e ca sunt atat de buimaca acum ca nici nu pot gandi logic, habar nu am inca ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Lexie incerca sa speli ochiul cu problema cu niste ceai de musetel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Chinte eu spun sa fugi departe de el. Chiar daca nu s-a intalnit cu tipa, pana la urma a discutat cu ea despre o eventuala intalnire. Sa spunem ca nu te-a inselat dar ii cam place sa flirteze cu altele sau cum? Stai macar o perioada detasata de el chiar daca asta ti se pare imposibil. Macar vezi reactiile lui. Spor la treaba celor care va aflati la ''munci'' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi din cate inteleg eu chinte are doar o conversatie intre "tipa aia" si o prietena de a ei in care aia afirma ca o sa se intalneasca cu el , nu? Poate fi si adevarat dar mai exista si posibilitatea ca tipa aia sa inventeze tot felu de chestii.
O pauza mica ar fi buna, sa iti pui ordine in ganduri, sa mai investighezi una alta si sa vezi cum reactioneaza el. tu stii mai bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
asa, deci m-am hotarat sa las lucrurile in stand by pana ma dumiresc 100% cum stau lucrurile. pana atunci stau cu ochii in 4. in momentul asta amandoi au aceeasi varianta, ca nu s-au intalnit :| doar ca eu am avut mult prea multi nervi si am bocit prea mult ca sa nu astept un pic pana se limpezesc apele.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine, Chinte! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Sunt cu dischete demachiante inmuiate in ceai de musetel pe ochi. Daca imi iese vreun ulcior (n-am avut asa ceva niciodata, i'm scared (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) fac urat! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Happy, Kary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu stiu ca ceaiul de musetel nu face bine la ochi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Picura mai bine ser fiziologic si clateste pupila. Te scapa un pic si de mancarime. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
LEXIE! Urjent la farmacie: kanamicina unguent oftalmic. Go!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mea culpa Lexie, Teo are dreptate. Din instinct m-am gandit ca ceaiul de musetel calmeaza mancarimile dar defapt nu si cele la ochi. Imi cer mii de scuze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 05:56 AM |
|