IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2117 2118 2119 2120 2121 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
happyCat
post Jul 28 2008, 10:15 AM
Post #21181

Musafir

Neata!

Lexie, solutia ar fi sa iti legi mainile la spate sa nu te scarpini. O sa faci numai rau la ochisorii tai frumosi.

Sa aveti o saptamana frumoasa!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 28 2008, 10:20 AM
Post #21182

Musafir

Neata

chinte pai si ce a zis..de ce avea tel inchis pana la ora aia?

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 28 2008, 10:55 AM
Post #21183

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

moa, deci deja ma simt de parca as umbla goala pusca dupa ce am scris lucrurile astea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
el sustine ca a fost la maica-sa si apoi s-a vazut cu niste prieteni. pe de alta parte tipa aia i-a spus amicei comune ca nu s-au mai vazut pt ca el i-a zis ca se vede cu niste amici. pana acum, eu am picat drept aia paranoica :|
ideea e ca sunt atat de buimaca acum ca nici nu pot gandi logic, habar nu am inca ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jul 28 2008, 11:09 AM
Post #21184

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Lexie incerca sa speli ochiul cu problema cu niste ceai de musetel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Chinte eu spun sa fugi departe de el. Chiar daca nu s-a intalnit cu tipa, pana la urma a discutat cu ea despre o eventuala intalnire. Sa spunem ca nu te-a inselat dar ii cam place sa flirteze cu altele sau cum? Stai macar o perioada detasata de el chiar daca asta ti se pare imposibil. Macar vezi reactiile lui.

Spor la treaba celor care va aflati la ''munci'' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 28 2008, 11:22 AM
Post #21185

Musafir

PAi din cate inteleg eu chinte are doar o conversatie intre "tipa aia" si o prietena de a ei in care aia afirma ca o sa se intalneasca cu el , nu? Poate fi si adevarat dar mai exista si posibilitatea ca tipa aia sa inventeze tot felu de chestii.
O pauza mica ar fi buna, sa iti pui ordine in ganduri, sa mai investighezi una alta si sa vezi cum reactioneaza el.
tu stii mai bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 28 2008, 11:30 AM
Post #21186

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

asa, deci m-am hotarat sa las lucrurile in stand by pana ma dumiresc 100% cum stau lucrurile. pana atunci stau cu ochii in 4. in momentul asta amandoi au aceeasi varianta, ca nu s-au intalnit :| doar ca eu am avut mult prea multi nervi si am bocit prea mult ca sa nu astept un pic pana se limpezesc apele.

+Quote Post
Lexie
post Jul 28 2008, 12:27 PM
Post #21187

Musafir

Sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine, Chinte! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Sunt cu dischete demachiante inmuiate in ceai de musetel pe ochi. Daca imi iese vreun ulcior (n-am avut asa ceva niciodata, i'm scared (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ) fac urat! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Happy, Kary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jul 28 2008, 12:41 PM
Post #21188

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu stiu ca ceaiul de musetel nu face bine la ochi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Picura mai bine ser fiziologic si clateste pupila. Te scapa un pic si de mancarime.

+Quote Post
Diana.
post Jul 28 2008, 12:41 PM
Post #21189

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

LEXIE! Urjent la farmacie: kanamicina unguent oftalmic. Go!

+Quote Post
kary_pink
post Jul 28 2008, 12:44 PM
Post #21190

Musafir

Mea culpa Lexie, Teo are dreptate. Din instinct m-am gandit ca ceaiul de musetel calmeaza mancarimile dar defapt nu si cele la ochi. Imi cer mii de scuze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2117 2118 2119 2120 2121 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 05:56 AM