![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va salut si eu fetelor!
Chinte, cred c-ai decis f bine. O pauza va limpezi treburile. Lexie, si daca o sa apara ulcior, nu dispera. Trimite pe cineva la farmacie, vorba fetelor. Astazi avem la birou o prichindea de 8 anisori si cine credeti ca se ocupa indeosebi de ea? I-am pus jocuri cu Barbie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E tare simpatica. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
uite unde erau instinctele de mamica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chinte, si mie mi se pare detasarea o metoda buna. eu am o stare de tot rahatul. si nu gasesc motivele. asa m-am trezit. aseara eram bine! am treaba, si nici un chef sa o fac... o zi buna gagice!:kiss: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Chinte, lumea e rea tare.
Nu crede ce auzi, nu crede ce vezi. Comunicarea e raspunsul pe care il cauti. Vorba aia" pana la proba contrara, nu este vinovat" e adevarata. Acorda-i prezumptia de nevinovatie, mai ales ca nu ai avut motive sa te indoiesti de el pana acum. Roxy, sunt si ceva "pagini de colorat online". Fiica mea a stat cuminte o jumatate intreaga de ora cu ajutorul lor (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , cand am adus-o cu mine la serviciu. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, da-mi te rog pe PM, linkul de colorat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . E cumintica totusi sa stii. Pana acum n-a pus probleme. S-a uitat la un film cu 'Cartea Junglei', a colorat (i-am dat toate markerele mele) si acum le imbraca pe papusile Barbie.
Albi, asa stare naspa aveam eu ieri, dar azi a pierit pur si simplu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . LE: am gasit Teo, nu mai e nevoie. Mersi de idee. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor, sigur nu scriu la topicul care trebuie, dar vreau sa va intreb despre durerile de spate. Atata de tare ma doare dupa cap, gatul cum stau la calculator de innebunesc, si spatele ma doare. Aveti ceva solutii? simt ca este si umflat gatul.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
hai ca mi-ati dat de treaba cu site-urile astea de colorat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tre sa fug la sala.byeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
strumfito, pai durerile de spate sunt de mii si mii de feluri, trebuie sa dai cateodata de-un doctor bun al naibii sa-ti gaseasca cauza si remediul unei chestii mai ascunse de spate, si tu ne-ntrebi pe noi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am mai vrut sa zic ceva, dar am uitat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
strumfi gaseste o maseusa buna si pune-o sa-ti desfaca toata galmitele de-a lungul muschilor.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E de la statul la calc gheboasa. cu capul inainte. si mie mi se intampla, si cand simt durerea la gat, redresez pozitia. si trece.
incearca.. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi fetelor...da, intradevar cand stau cu capul in fata la calculator ma doare tare.
Gata cu munca pe azi la birou ca acum fug la cealalta munca...am o petrecere cu copii....va pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 05:52 AM |
|