![]() ![]() |
| kalua |
May 6 2007, 10:51 PM
|
|
Musafir |
Fanta, macar cade pe spate angajatorul urmator cand vede c-ai lucrat la firma la care esti acum? Ce faci de fapt?
pokemon, esti tare daca ti-au iesit galustele din prima! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) divi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu m-apuc de calcat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 6 2007, 10:59 PM
|
|
Musafir |
kalua pacatoaso (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Credeam ca numai pe mine ma apuca spalatul/smotruitul and stuff duminica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kalua |
May 6 2007, 11:04 PM
|
|
Musafir |
Eu sambata stau cu cracii-n sus si duminica trag tare. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Am calcat un tricou si-am zis sa fac o pauza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
roxanico, acum am realizat si eu ca sambata viitoare, dis-de-dimineata, o iau din loc cu fetele la Praga. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
May 7 2007, 12:00 AM
|
|
Musafir |
E valabila si la mine chestia cu cracii-n sus sambata...si duminica nu mai stiu cum sa le scot pe toate la capat.
Ce coincidenta dragutza? O sa ajung si eu pe acolo cu al meu...in anii ce urmeaza. A mea sefa pleaca chiar cand vin eu din concediu ca-i o intalnire a directorilor financiari din multinationala. Fanta, mai cauta si altceva...e inuman sa muncesti atat....o sa ajungi la 30-35 si n-o sa mai poti da randament. Asa fac angajatorii acum, iau un om de pe bancile facultatii si-l pun la munca non-stop, iar omu' ajunge la 30 si se mira ce-i cu el...de nu mai poate. Pokemon, esti tare daca ti-au iesit galustele din prima. Eu de 2 ori le-am ratat..abia a 3 a oara au iesit cum trebuie. Acum le-am invatat trucul. |
|
|
|
May 7 2007, 01:48 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
eu duminica numa' dupa ce termina popa de cantat in biserica, m-apuc de treaba.
la mine, vineri seara e ...untouchable. sambata, nu-mi permit luxul sa huzuresc, mereu se gaseste cate ceva de facut. |
|
|
|
May 7 2007, 06:57 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
neata!
szi supa e super (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de pilaf nu m am atins ca nu mi place de obicei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua asa a zis si maica mea.ca sunt altele care nici intr o viata nu fac galustele ca lumea .deh...norocul incepatorului (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) roxanica tit inainte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
May 7 2007, 08:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Mi-e somn si lene, dar e bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va doresc o saptamana frumoasa!
|
|
|
|
May 7 2007, 08:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
urasc inceputurile de saptamana (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
vreau sa fie vineri (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
May 7 2007, 10:08 AM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 |
buna dimineata! sau mai degraba buna ziua! e careva in zona?
|
|
|
|
| fortelady |
May 7 2007, 10:09 AM
|
|
Musafir |
neatza si de la mine! am o tona de treaba si de bani de recuperat de la clienti si toate sunt urgente (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 03:55 PM |
|
|