IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2120 2121 2122 2123 2124 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Jul 28 2008, 06:42 PM
Post #21211

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu la faza cu telefonul inchis, nu il pot acuza, ca si mie mi se intampla frecvent. Mai ales ca vorbesc mult la telefon, ascult muzica, deci mi se descarca foarte repede telefonul. Nu mai spun ca uneori nu am chef sa raspund la telefon, si pur si simplu nu o fac, fara nici un motiv anume. :| Si apoi sun eu, inventand un pretext. Bine nu fac asta in situatii importante (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu sunt neserioasa, dar vreau sa spun ca exista circumstante, si in cazul lui.

Ce discutii de pe mess ai? Cat de compromitatoare sunt?
Pe de alta parte, cat despre ceea ce spun ei, evident ca nu poti sa ai incredere, nu sunt fraieri sa recunoasca. Daca nu as sti cum sunt barbatii care insala..
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 28 2008, 06:54 PM
Post #21212

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

saru'mana mult de sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
ideea e ca el nu mi-a dat niciodata vreun motiv sa cred ca m-ar trisa, ba din contra, e totul din ce in ce mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum ma simt un pic aiurea ca mi-am facut atatea griji si nu i-am acordat prezumtia de nevinovatie din prima. si am mai stat si ca fraiera si am bocit vreo 4 ore in nestire de n-a indraznit seful meu sa ma streseze cu nimic cand a vazut cu ce fata m-am dus la munca. ba chiar m-a intrebat de atatea ori daca sunt ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am discutat cu el, am ajuns la un numitor comun, acum incerc sa ma calmez ca am ramas cu un gust amar dupa toata tarasenia asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si ma doare capul de simt ca innebunesc.
nu cred ca vreau sa il vad vreo cateva zile pentru ca sunt prea varza si nu am chef sa ma vada in starea asta. plus ca ma enervez cand ma dau de gol si imi arat slabiciunile, eu mereu am facut pe batman, batman (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 28 2008, 08:29 PM
Post #21213

Musafir

QUOTE(angeldust @ Jul 28 2008, 06:16 PM) *
Sau maine o sa te puna toata ziua sa o insotesti la cumparaturi si sa ii cari poseta pentru chestia asta.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Pe germana exista urmatoarele expresii pentru un tolomac fara personalitate:
- dusant cald (care face dus numai cu apa calda)
- uitator al pungii de sport (care-si uita punga cu treningul si adidasii acasa)
- purtator de poseta de dama (a partenerei)

+Quote Post
angeldust
post Jul 28 2008, 09:35 PM
Post #21214

Musafir

deci eu clar sunt o tolomaca fara personalitate pe germana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu fac dus cu apa rece nici sa ma impusti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jul 29 2008, 07:19 AM
Post #21215

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Azi sunt verde. Liniste si pace!

+Quote Post
Fanny
post Jul 29 2008, 07:26 AM
Post #21216

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata.
Teo, iti urez la multi ani si aici si sa fii fericita alaturi de familie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 29 2008, 08:56 AM
Post #21217

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
io parca is ... nu stiu cum sunt. cert este ca nu pot sa gandesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
la draq si astia ma platesc ca sa gandesc... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 29 2008, 08:56 AM
Post #21218

Musafir

Neata

Io m-am trezit cu stresul ala in glanda generat de facturi neplatite si chestii amanate :| Am constatat ca m-am luat cu una si alta si am uitat sa imi platesc gazul (fabuloasa suma de 20 Ron :|), in plus nu am mai fost nici acu sa imi scot cardul de la ING, plus inca vreo cateva maruntisuri care pus si simplu imi stau pe creier. In mod cert am nevoie de niste post-its sa imi lipesc chestiile astea in frunte sa nu mai uit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La lucru totusi sunt f organizata, am 2 agende si un sistem de impartit mailurile in Outlook de sta matza in coada. Cu toate astea sunt in urma de tot si acolo....datorita unor "factori externi" (a se citi indieni care mi-au trimis 3 zile la rand niste baze busite (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )

Teo, a plecat soacra? Sau a ramas sa sufle ea in lumanari? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (bad joke I know)

+Quote Post
kary_pink
post Jul 29 2008, 09:20 AM
Post #21219

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu sunt un pachet de nervi si imi vin sa ucid tot ce misca (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Maine ar trebui sa plec la Milano cu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si eu m-am trezit de dimineata cu un frumos herpes la gura.( nu am mai avut herpes din 1900 toamna, se gandesc sa apara cand ti-e lumea mai draga) Spuneti-mi si mie ce sa fac sa treaca cat mai rapid. Am pus propolis si sper sa-l opreasca sa creasca dar eu as vrea sa treaca definitiv (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Lexie
post Jul 29 2008, 09:21 AM
Post #21220

Musafir

'Mornin!

Eu am facut ochi la 8 ( (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) pentru ca l-am auzit pe tata zbierand pe geam "Nuuuu mai aruncati cu pietre in gradinaaa!" Am sarit din pat de atata galagie. Inca n-au terminat cu reparatia la terasa si berbecii de muncitori spargeau pe acolo niste bucati de ciment si in loc sa le adune in saci, le aruncau de pe bloc in gradina blocului (la care oamenii chiar muncesc sa arate frumos). Pana la urma au priceput si n-au mai aruncat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Angel, exista post-it-uri pentru computer, poate te ajuta la ceva. Cu indienii aia n-ai cum sa rezolvi? Sa faci o cerere sa fie concediati, ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (jokin')

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2120 2121 2122 2123 2124 > » 
Closed TopicStart new topic
8 User(s) are reading this topic (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2025 - 04:20 AM