![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata!!
Kary,eu cand fac herpes bag in mine citrice la greu....grepfruit,portocale.se usuca mai repede...3-4 zile,fata de mai bine de o saptamana,daca folosesc numai crema. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Hey , Lexie! Exista in farmacii un plasture anti-herpes...E transparent, micut...,aproape ca nu se vede...Iti ia din durere si iti usuca mai repede bubu... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista o crema pt herpes...eu faceam frecvent in liceu...acu vad ca nu am mai facut de ani buni. Nu mai stiu cum ii zice ..ceva cu herpetostop (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cu indienii nu am ce sa rezolv, m-am plans pe la sefi, mi-au dat dreptate...si cam in stadiul asta a ramas toata treaba. Nu au luat nici o actiune. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Kari, herpesstop sau zovirax. Cel mai bine e sa intrebi la farmacie totusi. Azi n-am chef de serviciu, dar trebuie sa-mi fac. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Oops, ziceam de plasture pentru kary....ei...,sunt adormita rau de vad in picatele,scuze.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ladies multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In trecut aveam si eu probleme si cunosc diferite solutii dar vroiam ceva ''minune'' care sa-l faca sa dispara intr-o zi. Deja mi-a mai iesit unul, sunt un dezastru dar asta este (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Stiu de creme, ajuta dar nu contratimp, oricum folosesc pentru a scapa de microb. Cu plasturele nu ma inteleg pentru ca nu ajuta la uscare si cand il dezlipesti risti sa ramai cu rana. In plus cum naiba sa ma sarut cu plasture (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ehhh voi avea o zi platonica in Milano, ma voi bucura macar de atmosfera (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Faza este ca am mancat ieri ceva care nu mi-a priit si sunt sigura ca asta a fost cauza. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hello, gagics! Eu nu am o zi buna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, pupa-te linistita cu al tau ca nu se ia herpesul (iti spun din surse sigure (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce ai patit?
Vrei ceva de baut? Azi fac cinste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Comanda numai si se rezolva imediat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ceva taaaare, dar tare sa fie! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Am patit ca...ma enerveaza barbatii...si femeile...nu-i mai suport! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La multi ani si pe aceasta cale, btw (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st August 2025 - 12:35 AM |
|