![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am avut operatie de amigdale si nu tin minte sa mi fi zis ceva doctorul de unele medicamente, stiu doar ca mi a dat niste analize au fost ok si la cutit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi au zis dimineata sa nu mananc sau sa beau lichide aveam o sete in mine era vara si am baut o cana cu apa ca n am rezistat. M au externat a 2 zi ca a fost ok, o alta colega de camera abia dupa 2 sapt nu stiu ce complicatii a facut.
dupa insa durere crunta , doar inghetata sa mananc 2 zile, comprese reci si nu puteam vb doar prin scris si semne. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu ma plictisesc foarte tare! cred ca in seara asta o sa ies la o plimbare intr-un parc de aici. e mic dar frumusel. de fapt as putea sa ma plimb pana la parc, pentru ca sunt vreo 4 km (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si parca sunt in pana de idei asa,orice fel de idei. u-mi trece nimic prin cap (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca-ti dau eu fo doo idei, vrei? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La noi a inceput o ploaie cu tunete si fulgere. Dar n-o baga nimeni in seama, vremea ramane calda. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mai pot sa ma uit la tv, mi au dat lacrimile sunt niste imagini de cosmar , apa le a luat tot la oamenii
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am stat trei sferturi din zi cu nasul in jocul ala, n-am avut chef sa fac nimic altceva. Molipsitor, nu va recomand!
Astept sa inceapa CSI:NY, i'm a big fan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna seara! m-am varat in pat. am fost un pic pe afara. tare cald domnule! cei de deasupra mea fac sex (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu nu, si probabil nici nu voiface prea curand, dat fiind faptul ca nu mai am ub (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
o my gooood!!! se aude cum gafaie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) that's not good for me (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) fac nani acum! noapte buna iubitele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) au schimbat pozitia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am mincat porumb fiert cu sare dietetica. Si parca a fost amar...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor! A iesit bine intalnirea. Am fost la terasa cu sefa si cu cealalta colega si sunt mandra de mine ca m-am tinut tare, desi am fost cat pe-aci sa cedez si sa spun ca e ok, ca a fost greu, dar ne vom desacurca de acum inainte. Am zis ca nimic nu se mai poate remedia si ca eu plec din departament oricum. I-am zis si cu exemple de ce plec. A fost o discutie deschisa si pentru prima oara m-am simtit libera sa ii spun ce ma deranja la ea.
Sper sa fie ok. Am ramas si cu multumiri, dar si cu ganduri amare dupa aceasta intalnire. Va spun noapte buna, vorbim maine! |
|
|
![]()
|
|
Szi, o sa fie bine; sa nu te indoiesti nici o secunda de acest lucru. Ai trecut tu prin altele mai grele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 08:32 PM |
|