![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Szi, mi-ai adus aminte de plecarea mea de la ultimul meu loc de munca, loc de munca de altfel foarte invidiat (si bine vazut de dinafara) in "arhitectura" orasului de provincie in care-mi duc traiul. Dupa un lung sir de dispute interminabile si conflicte periculoase cu fosta mea sefa, mi-am luat 5 zile de concediu, si intr-a 6-a zi am venit la munca foarte senina, mi-am aranjat actele ca sa las totul in ordine si mi-am facut lichidarea. Ce credeti ? Sefa imi transmitea de zor mesaje ca de ce plec, ca o sa-mi para rau, ca unde mai gasesc eu un serviciu ca asta etc...
Nu regret ONE SINGLE MOMENT ca am plecat de-acolo, desi usor nu mi-a fost, dar cel putin am fost impacata cu mine insami. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! M-am trezit inaintea ceasului si chiar inaintea pisoiului. Pe ceas nu l-am"trezit" dar pe mâţ, da. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E tare lipicios si alintat diminetile cand e somnoros. (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) Nu rezist niciodata tentatiei.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata, la noi se prevede o zi calduroasa. Eu azi trebe sa fac salariile.
O zi usoara la toate. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata!
adica nu prea buna. am visat paianjeni toata noaptea.mari si urati. si isi faceau casa sub patul meu. am plans toata noaptea si am tipat... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu mi.a placut. nu mai vreau paianjeni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o zi buna iubitele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata la toata lumea!
Ia da tu cu niste aghiazma in sa, Albi! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Albi, am cautat pe net ce inseamna daca visezi paianjen si nu-i de rau: 'semn de noi oaspeti'. Am bagat ieri somn la greu si azi ma simt odihnita. Strumfita succes cu salariile. Vezi ca a scazut contributia salariatului la asigurarile de sanatate cu 1% din luna iulie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nu cred ca e vb de aghiasma! e vb de arahnofobia mea. si ieri am vazut un paianjen mare in niste boscheti. si ma lucreaza subconstientul. is mai bine acum! muncesc cu drag si spor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna ziua.eu sunt mandra posesoare a unui lichid cu Bha de la Paula's choice,asta datorita lui Geo,care mi l-a cam facut cadou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
tre sa ma duc sa platesc RDS (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am fost sa dau un test pt. un job si am cam sfeclit-o la unele subiecte cre' ca salutare umbra veche intr-un vechi castel. Tre' sa ma apuc mai in detaliu de studiat.
Luni am dat test psihologic si ne-au zis niste procente la ce am facut si am vrut sa cer si eu o copie la rezultat ca scriau acolo si divese chestii la fiecare parte de test, da' n-am avut tupeu acu' ma gandesc ca puteam incerca. Sunt cam obosita si n-am chef de nimic, vreau la mare. Eu am visat un cuib de viespi la geam in casa si vroiam sa pun spuma poliuretanica. OOOOOOOO ce vis aiurea. Albinuta poate esti tare obosita d-aia nu-ti vin idei. Relax si odihna cat poti. Silvia cand conditiile de munca sunt de nesuportat atunci poa' sa fie job-ul job-ului decat sa ajungi sa fii cu nervii mai bine pleci as fast as u can. This post has been edited by Master of Norules: Jul 30 2008, 01:17 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th August 2025 - 03:33 PM |
|