IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2127 2128 2129 2130 2131 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Jul 30 2008, 03:15 PM
Post #21281

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Teo, fix asta am facut inainte sa vad ce ai scris tu. Acum fierb doua rinduri de ardei umpluti... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 30 2008, 03:22 PM
Post #21282

Musafir

happy, zau ca o sa te mai lase stresul, cu cat vin mai des ai tai sa te vada. Prima data era normal, vroiai sa arati ca-ti e bine, ca ti-e casa casa, barbatul barbat, mancarea mancare si tot asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu zic ca-i mai buna varianta asta. Mai ales pentru ai tai.

+Quote Post
Fanny
post Jul 30 2008, 03:23 PM
Post #21283

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Diana, salivez la ardeii tai. Nu faci si a treia tura de ardei? Unii conformi? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Happy, de ce te-ai stresat? Numai gandul revederii familiei si al sarbatorilor ar trebui sa te binedispuna. Daca e mai simplu, de ce nu alegeti o zona neutra, nici la voi, nici la ei?

Chinte, ma bucur pentru tine.

+Quote Post
happyCat
post Jul 30 2008, 03:39 PM
Post #21284

Musafir

Kalua si Fanny...zona neutra e cea mai buna idee, ceea ce ii surade si sotului meu. Ne-am propus sa inchiriem o cabana la munte undeva (Sinaia, Brasov...or samsing) si sa se intalneasca toata lumea acolo. Cred ca asta va fi varianta finala.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 30 2008, 04:05 PM
Post #21285

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Moaaa, ce pofta de ardei umpluti am acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-e foameeee! Azi am mancat o merdenea de dimineata, ca a impartit o colega. Si doua nectarine toata ziua.

Fetelor, in august plecam la team building in Delta, dupa ce ma intorc eu din concediu, ca a zis Directorul ca fara mine nu se face nici un team building (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si a zis ca va face niste anunturi importante atunci, deci probabil atunci va anunta ce face cu mine.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 30 2008, 05:41 PM
Post #21286

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo da gagii misto n-am mai visat demult, tre' sa mai bag un film cu Keanu Reeves .
Albinuto negrul mititel ce mai face? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cre' ca fac si eu azi o prajii cu pepene galben.
Mie derivatie de la ardei (ardeii umpluti nu-mi plac), mi s-a facut pofta de sarmale da' cand ma gandesc la impachetat imi scade toata pofta.
Chinte bine ca s-a finita cu bine povestea si poti sa-i dai pretenei cu praf de sa nu te mai vad, ca asa pretene mai bine lipsa. Si eu aveam o prietena care numa' faze mi-a facut pana intr-o zi cand i-am zis end forever, a venit ea dupa cateva luni apoi eram a kind of friend de nu-mi lipsea, anul asta am fost la nunta la ea mai bine stateam acasa si atunci chiar ca am zis end of story, thanks to Good ca s-a carat in State, cand o mai venii in tara I don't care.

+Quote Post
angeldust
post Jul 30 2008, 06:08 PM
Post #21287

Musafir

Hello girlies!

Ma bucur ca sunteti toate relativ bine si nu s-a mai abatut nici un nor negru pe aici azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 30 2008, 06:10 PM
Post #21288

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ba da. Io am picioarele umflate iar.

+Quote Post
Fanny
post Jul 30 2008, 06:32 PM
Post #21289

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ia, stai tu aici (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/sezlong.jpg)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) M-ai inspirat sa fac ardei umpluti.

+Quote Post
angeldust
post Jul 30 2008, 06:36 PM
Post #21290

Musafir

Picioare umflate? Se rezolva...hai la Piranda sa hati descante (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am descoperit o noua vocatie (e mai veche ca sa fiu sincera (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si asa ca mi-am schimbat si titulatura din dreptul avatarului sa se match-uie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Propun ca de acum inainte sa fie responsabilitatea mea sa raspund la topicul ala cu "sunt sau nu gravida?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si o sa am 4 variante standard de raspuns
- Da
- Nu
- Ai vrea tu
- Data viitoare incearca sa faci si sex

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2127 2128 2129 2130 2131 > » 
Closed TopicStart new topic
10 User(s) are reading this topic (10 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th August 2025 - 10:50 AM