IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2130 2131 2132 2133 2134 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jul 31 2008, 12:25 PM
Post #21311

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Moaa, vreau si eu rude in state sa imi trimita pachete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mai vreau si la Teo la masa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jul 31 2008, 12:34 PM
Post #21312

Musafir

Happy, noi nu l-am primit prin posta, ci ni l-au adus niste prieteni ai socrilor care au fost in vizita la ei in State. Ne-au mai trimis prin posta anii trecuti, dar n-au fost probleme.
Sunt fericita ca tocmai am descoperit o cantina f buna, asa ca s-a rezolvat problema mesei de pranz.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 31 2008, 12:50 PM
Post #21313

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
rox, ce pofta de ciocolata mi-ai facut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar daca mananc doua patratele mi se face rau. de vreo 3 zile nu mai am pofta de mancare aproape deloc. acum 2 zile am mancat o salata, ieri 3 banane si niste chipsuri, azi n-am bagat nimic in gura pan acum si nu mi-e deloc foame :|

+Quote Post
rozy
post Jul 31 2008, 12:50 PM
Post #21314

Musafir

'na ziua!
eu sunt foarte suparata,ca-mi face o masea figuri.a fost plombata mai demult,a picat si s-a cariat peste,si acum vad ca e neagra in lateral,deci probabil pe dinauntru e varza. si nu mai zic ca mi-e groaaaaza de dentist (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

a,si de azi incepe count down-ul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tre sa fac curat.pt azi mi-am programat bucataria,unde piesa de rezistenta e aragazul si gresia din jurul lui. da' mai stau o leaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by rozy: Jul 31 2008, 12:53 PM

+Quote Post
albinuza
post Jul 31 2008, 01:17 PM
Post #21315

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

ma plictiseeeesccc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

am inceput sa lucrez la ceva care trebuia facut in mod normal dupa concediu. da eu nu am ce sa fac....
sunt extrem de curioasa ce o sa mai facem sapt viitoare. de maine nu mai vb... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 31 2008, 04:14 PM
Post #21316

Musafir

Eu m-as duce acum direct acasa. Am facut asa niste scarbosenii azi pe-aici, creierul meu cel mic nu mai poate face mare lucru azi.

Azi m-a salvat (sper sa chiar fie asa) studentica mea: seful cel mare a zis ca n-ar fi rau daca i-as face o chestie in care se vede cat timp le ia furnizorilor pentru o anumita treaba, cat noua. Treaba asta anumita e un proces in care mai zic eu ceva, mai zice furnizorul si tot asa se intinde treaba, sa nu mai spun ca dupa aceea vine si randul magaziei si a departamentului de export, se poate lungi cateva luni de zile. Vin eu si-ncep sa scrijelesc in Excel, dar cum naiba sa bag eu betisoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe unde-mi trebuie mie, nu excat in jurul unui patratel? Si alte multe alte chestii care se pare ca nu-s posibile in Excel. Si a avneit studentica mea si mi-a aratat un referat de-a ei cu MS Project. Si acum astept sa-mi instaleze astia softul.

Intrebare de 10 bile rosii si-o ciocolata de care vreti voi: de ce s-a interzis tinutul de caini si pisici in Arabia Saudita (pe bune)?

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 31 2008, 06:09 PM
Post #21317

Musafir

Bei, au liniat astia parcare pe spatiu carosabil in fata blocului si iaca au facut 10 locuri de parcare pentru vreo 2-3 sute de apartamente. Deja mi s-o spus de oaresce vecin ca s-a facut asta pentru ca din nou as ever nesimtitii de chiriasi ocupau locurile de parcare a vechilor proprietari. In fine, water under the bridge, asta e.
Intrebarea mea este urmatoarea. Fix in dreptul intrarii in bloc nu este semnalizat loc de parcare. Incalc vreo lege daca parchez acolo? Pot sa-mi ridice masina? In fata blocului este trotuar, un mic spatiu verde de 50 cm si apoi strada cu locurile respective de parcare si locul ala liber in dreptul intrarii.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 31 2008, 06:11 PM
Post #21318

Musafir

Buna seara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Eu am trait 24 de ore de vis la Milano, nu mi-a mai pasat nici de herpesul de la gura, nici de soarele arzator sau de ploaia torentiala de dupa. Mi-a pasat doar de emotiile traite (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2008, 06:33 PM
Post #21319

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kariiii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ma bucur mult pentru tine! Empatizez si eu cu tine si simt putin din starea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum, poti sa ne povestesti mai multe? a trecut destul timp? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E cadrul perfect pt povesti de dragoste!

Szi, hmm ce binevoitor e seful tau!
Iti tinem pumnii sa se termine totul bine.

This post has been edited by sweet_girl: Jul 31 2008, 06:34 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 31 2008, 06:35 PM
Post #21320

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce faina era vremea cand primeam si eu pachete avea mama o prietena in Germania si ne trimitea dulciuri si maruntisuri, dar dulciurile erau coooool de cooooooooool. Germania mi s-a parut paradisul dulciurilor, nemtoaica zicea ca e chimie destula in ele da' erau atata de bune.
Cu joaba inca nus ce o sa fac si eu sper sa-mi gasesc una potrivita inca nu s-a aratat.
Good for u Kary sa iti fie tot asa, se leaga acolo ceva big love.
Roxanica ti-au trecut greturile? Incearca sa mananci cat mai variat si chestii care nu-ti plac chiar asa tare ca sa nu ai un copil mofturos la mancare, dupa aia sa vezi chinuiala cu mancarea altfel. Eu n-am mancat o serie de chestii care mi s-au adunat din perioada greturilor si nici fiica-mii nu-i plac. Cateodata stau si ma gandesc ce sa mai fac de mancare in afara de cu pui si cu cartofi, fac si altele si incercam da' cateva linguri si gata nu mai vrea.
Ohoooooooooooho si eu tre' sa spal aragazul ca e supejegos cu folia lui peste cu tot da' n-am nici o tragere, ultima data acum vre-o 2 luni cred (i know la faza asta sunt puturoasa, da' nu-mi place deloc sa-l spal) am spalat vre-o o ora si ceva la el.
Szi multa bafta. Suna bine team bilding in Delta.
Cleo uitasi sa zic cu cuibul de viespe yumy yumy n-am mai facut de mult, da' urmeaza dobosul cand am un pic mai mult timp liber, da nu era rau sa visez da' nu prea visez prajituri probabil ca mananc prea multe n-am nici o frustrare in legatura cu asta.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 31 2008, 06:39 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2130 2131 2132 2133 2134 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 09:03 AM