IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2131 2132 2133 2134 2135 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Jul 31 2008, 06:57 PM
Post #21321

Musafir

Imi vine sa plang si sa zgarii ceva pereti, nu mai suport. Nu stiu daca stiti basurile alea de masina care iti fac geamurile sa vibreze, nu auzi muzica ci numai un barait puternic de parca tureaza cineva masina. Se aude in continuu de cel putin o ora, ma dor urechile, imi stape creier si nu reusesc nicicum sa fac sa nu il mai aud sau sa nu ma mai afecteze asa. Habar n-am de unde vine. Si asa e aproape in fiecare seara. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Insa astazi ma prins ca niciodata ca is obosita si n-am chef si rabdare de nimic, vroiam numai sa stau linistita si sa ma uit la tv. E ingrozitor de frustrant si obositor. Is cu nervii la pamant.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 31 2008, 07:34 PM
Post #21322

Musafir

Girls I need your help!!

Pe scurt am avut o zi groaznica...m-am certat iar cu angajatorii mei...o sa va povestesc cu alta ocazie ca deja am povestit de 10 ori azi si nu mai pot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Acum imi updatez CV-urile...sa fie tzais si ma pun pe trimis ca deja mi-o ajuns pana peste cap.
Problema e urmatoarea:
M-am blocat putin la intrebarea din CV-urile de pe ejobs "What is the most important professional mistake/setback you have made?"

Stiu ca o sa para greu de crezut dar din punctul meu de vedere chiar nu am facut niciodata nici o greseala, nu mi s-a atras nici macar finut atentia pentru vreo chichita (of corz...in afara de nebuna aia care ma certa ca ii trimit prea multe mailuri dar nu pot sa scriu asta in CV (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Deci pls heeeelp! Ceva tre sa inventez ca nu e deloc credibil sa zic ca nu am gresit nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dati-mi o idee ca apoi stiu io cum sa o formulez in vrajeala perfecta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La ultimul review (si singurul de altfel) ce l-am avut...la puncte minus mi s-a scris doar "Needs to gain more experience" :|
Deci chiar nu imi caca neuronu acu nimic...sunt in pana...nu am deloc o dispozitie creativa :|

+Quote Post
Fanny
post Jul 31 2008, 07:41 PM
Post #21323

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu am un fan bassuri in casa. Daca nu-i "bum bum" nu-i muzica. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Dar garantez ca acum nu de la mine se aude! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Angelu? Tu chiar raspunzi la intrebarile alea? Crezi ca le citeste careva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu ma bazez mereu pe scrisoare de intentie si CV. Cele doua pot sa reprezinte pe oricine suficient de bine astfel incat sa convinga un angajator daca vor sa cunoasca o persoana cu respectivele calificari si prezentare.

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2008, 07:47 PM
Post #21324

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

"Being that perfect.. is so frustrating for the others! And conflicts, based on envy and underestimation, may arouse. Throughout the time, I learned to manage those conflicts with diplomacy, that became of my best assets."
glumesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Habar nu am nici eu ce sa scriu la chestii din astea, partea fundamentala e ca trebuie sa reiasa din asta tot o calitate! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Fanny, eu cred ca conteaza intr-o anumita masura, pentru ca e unul dintre lucrurile ce te poate diferentia de ceilalti candidati si atrage atentia asupra ta!
Eu stiu care e problema mea principala, punctualitatea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) , dar daca as scrie asta intr-un CV sau spune la un interviu, cu toate calitatile imposibile si posibile pe care le-as avea si de care as face dovada, nu m-ar mai angaja nimeni!

This post has been edited by sweet_girl: Jul 31 2008, 07:52 PM

+Quote Post
angeldust
post Jul 31 2008, 07:51 PM
Post #21325

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet

Nici eu nu cred ca nu le citeste nimeni....dar asa sunt eu, daca ma apuc de facut ceva tre sa fac tot pana la capat (chiar si partile care nu imi plac sau mi se par inutile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Deci v-am convis cu fraza de mai sus? Ma angajati careva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2008, 07:55 PM
Post #21326

V.I.P.

Mda..foarte tare! eu te-as lua in consideratie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca ma gandesc bine, as putea spune si eu chestia asta la eventualele interviuri! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pe mine ma mai enerveaza intrebarea: de ce ai plecat de la fostul loc de munca? Ce spui? Mai ales daca e ceva personal, de care ar fi mai bine sa nu spui? Care ar fi cele mai indicate raspunsuri? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Bine in top 5, fara indoiala este intrebarea aia "ce te vezi facand peste 5 ani?!"

This post has been edited by sweet_girl: Jul 31 2008, 07:59 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 31 2008, 08:09 PM
Post #21327

Musafir

Cum zice sweet, angelu. Am un prieten care la interviu, la intrebarea "ce defect credeti ca aveti" a raspuns " sunt foarte exigent" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era la interviu la un post de conducere.

Sau poate o greseala pe care ulterior ai transformat-o intr-un succes total. Cum ai visat tu mereu sa te faci aviator si brusc s-a intamplat ceva si te-ai facut ... ce te-ai facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 31 2008, 08:10 PM
Post #21328

Musafir

Mda...deci iote ce mi-a tunat. Vreau pareri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

"I got lost in the details and missed a deadline because I insisted on doing things thoroughly. From that I learned that although I was working in Quality Assurance I would have to loose the perfectionism in some situations in order to meet deadlines. "

Sweet sunt intrebari stupide stiu, dar dupa 5 minute cu un angajator iti cam dai seama care din cele doua variante tre sa i-o servesti : Aia clasica cu "Am plecat deoarece consider ca nu era suficient the challenging pentru aspiratiile mele" (si tusesti in maneca Bullshit! Bullshit!) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau i-o servesti pe aia sincera si dreapta cu motivul clar pt care ai plecat.

Sunt anumite domenii de exemplu cum ar fi transporturile unde daca te duci sa te angajezi la concurenta e un punct in plus sa zici ca nu te-ai inteles cu conducerea pt ca asta pt ei inseamna ca esti suficient de suparat incat sa furi clientii de la fostul loc de munca si sa ii aduci la ei, sa oferi alte informatii confidentiale legate de preturi samd (stiu un caz concret cu situatia asta). Mie mi se parea un pic stupid cand am auzit: adica aia nu se gandesc ca la fel o sa faci si cand pleci de la ei? Dar se pare ca e un risc pe care oricum si-l asuma si in fieldul asta ar fi ceva normal.

+Quote Post
Cleo
post Jul 31 2008, 08:25 PM
Post #21329

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

angel fetele au dreptate. tot ce spui trebuie sa fie in favoarea ta.
faza cu prietenul lui scorpi e buna pt exemplificare.

uite un site de unde te poti inspira f bine
vezi la "how to" cu multe exemple: CV-uri, interviuri etc
http://www.workopolis.com/work.aspx?action...iew&lang=EN

aici de ex "how to ace in interview" in dreapta ecranului sint multe alte trucuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bafta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 31 2008, 08:28 PM
Post #21330

V.I.P.

hmm mai bine spui "almost missed a deadline"..si poti sa spui si ca ai invatat sa planifici mai bine/ acorzi o mai mare atentie planificarii riguroase, sa organizezi intr-o ierarhie in functie de prioritati etc..ce zici? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) adica in acelasi timp sa ramai perfectionista, nu neaparat to "lose it"..

Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ceva asemanator am spus si eu la unul..ca sunt prea exigenta si critica cu mine insami, si pe baza asteia am aberat o groaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si mai demult, pe un post de marketing, am spus ca "sunt prea insistenta, ceea ce poate ce poate fi destul de deranjant pentru multe persoane" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Angel, pai adevaratul motiv as prefera sa nu il spun. Si la fel m-am gandit si eu, ca nu era destul de challenging samd, dar cum ai spus si tu mi-e teama sa nu gandeasca "mda, uite-o si pe fatuca asta, viseaza cai pe pereti si la fel o sa spuna si despre jobul asta".

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2131 2132 2133 2134 2135 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 08:03 AM