IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 2133 2134 2135 2136 2137 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Aug 1 2008, 09:32 AM
Post #21341

Musafir

'na dimineata.eu tre sa ma apuc iar de curatenie.ieri am dat gata bucataria(mai am de spalat frigiderul),azi fac restul casei,mai putin balconul.si tre sa spal si rufe (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
sooo much fun .................
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Aug 1 2008, 09:41 AM
Post #21342

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ange, mi-ai adus aminte de perioada cand faceam si recrutare pentru o firma de consultanta. era cea mai mare distractie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cum veneau fetele ca nisto flori, ca niste vampe, ca niste speriate de bombe, unele adevarate pisi, toate cu sperante si cand incepeau sa deschida gura nu stiam ce sa mai fac sa nu cad pe jos de ras. chiar am nimerit o data o tipa care venise toata galben pui de aveam impresia ca sunt intr-un desen cu holdele patriei pe vremea lui ceasca :| si avea un obicei de a inlocui "de" cu "dah" si "pe" cu "pah". saraca se chinuia sa para ceea ce nu era asa de rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
iar cand le mai puneai in fata si testul multe din ele nu stiau probabil cum sa fuga mai repede de acolo. mi-a zis una o data ca isi cere scuze dar nu poate termina testul pt ca trebuie sa ajunga urgent acasa ca vin zugravii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
iar de cv-uri numai de bine: poze facut pe canapeaua din sufragerie, nici nu stiai daca e un barbat sau o femeie in poza. cea mai tare poza a fost a unui nene care avea pe fundal o perdea de Pascani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu am obiceiul cand ma duc la interviuri sa ii intreb cam toate balariile, inclusiv de ce s-a eliberat postul respectiv, fluxul de personal si tot ce imi mai vine pe chelie in momentul respectiv.
varianta aia cu aviatorul mi se pare foarte tare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 1 2008, 10:09 AM
Post #21343

Musafir

Da, nici eu nu te-as sfatui sa zici ca erau sa piarda deadline-ul tau pentru ca te-ai pierdut in detalii. Se poate deduce de aici ca esti inceata si nu stii sa-ti organizezi munca astfel incat sa nu te pierzi in detalii. Si in nici intr-un caz n-as spune ca ai invatat ca ar trebui sa mai lasi din perfectionism ca sa ajugi la final (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca vrea cineva sa inteleaga ca daca nu fusaresti treburile nu reusesti sa te tii de deadline sa stii ca poate . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Propunerea mea cum am mai spus e sa zici ca cel mai mare esec profesional a fost atunci de muuuuult tare cand credeai ca ai vrea sa te faci doctorita, dar ca ulterior ai deschis ochii si ai descoperit ca menirea vietii tale era sa te faci .... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sau pur si simplu spune ca nu iti amintesti nici o greseala deosebita. In general esti o persoana foarte perfectionista si orice mica abatere ai rezolvat-o ulterior cu succes. bla bla.

+Quote Post
Roxana_
post Aug 1 2008, 10:14 AM
Post #21344

Musafir

Ziua buna gagici!
Kary, am uitat sa spun de ieri ca ma bucur mult si ca nu te-ai impiedicat de un amarat de herpes pentru a te simti bine.
Mititik, imi pare rau, condoleante!
Happy si poti lucra cu al tau sot? Eu nu mi-as dori sa lucram impreuna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Poate daca am avea o afacere a noastra, ar fi altceva.
Cred ca-i destul de fun sa lucrezi in recrutare Chinte. Mai vezi si tu lumea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
happyCat
post Aug 1 2008, 10:42 AM
Post #21345

Musafir

Hello, Aici iara ploua.

Roxi, pai e afacerea lui, adica a fost a tatalui socru, acum e a lui, si muncim cu totii like a happy family. Mie imi place ca am program 'flexibil', mai e si munca de teren in cizme de cauciuc si costum de protectie ( asta e natura afacerii...anti-poluare), e a lot of fun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 1 2008, 10:47 AM
Post #21346

Musafir

Multam fetelor pt raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aveti dreptate, eu mereu gresesc plecand de la premiza ca toti gandesc la fel ca mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pt mine cineva care n-a bushit macar o data ceva important...pur si simplu nu are destula experienta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt convinsa ca in urmatorii ani o sa mi se intample si mie sa fac vreo boacana majora, dar asta nu e musai ceva rau, it's part of the process (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pana la urma am zis asa la intrebarea aia : "I cannot recall any major mistake, but of course I had a lot of minor setbacks that helped me learn to prioritize and work smarter not harder in the future."

Cred ca o las asa....ca pana la urma chiar ma pierd in detalii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 1 2008, 10:53 AM
Post #21347

Musafir

Dis saunds gud!

+Quote Post
Roxana_
post Aug 1 2008, 11:04 AM
Post #21348

Musafir

Happy, daca-i afacere de familie, e chiar ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si program flexibil suna f bine pentru mine, spre exemplu.
Si io zic ca acusica-i bine Angelu'.

+Quote Post
Lexie
post Aug 1 2008, 12:01 PM
Post #21349

Musafir

Mna Ziua!

Nu v-a fost dor de mine ieri, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am fost iar la buni la curte, am copt 10 kg de vinete, am jucat un pic de tenis, am mancat gratar, am demontat bicicleta ca duminca plec la deal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fost o zi relaxanta si faina. Am recuperat astazi tot ce s-a intamplat pe aici.
Azi trebuie sa fac bagaje, sa mai rezolv niste chestii pe afara si apoi gata, vacanta! Nu o sa va mai citesc o saptamana, pentru ca nu-i net unde mergem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angel, si mie mi se pare ultima varianta cea mai buna.
Szi, felicitari pentru marirea de salariu.
Kary, pari foarte fericita, speram sa te tina... hmmm.. o viata intreaga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Di, ce-ti mai fac picioarele? Ai mai avut probleme?
Roxi, bebelul tau ce zice? Nu ti-a soptit de-i fetita sau baiat?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) S-aveti o zi faina!

+Quote Post
albinuza
post Aug 1 2008, 02:05 PM
Post #21350

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu ma plictiseeeesssccc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 2133 2134 2135 2136 2137 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 12:38 AM