![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie, distractie placuta in vacanta! Pai mai ai rabdare o luna si vom afla (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu zic ca-i baietel, dar poate ma insel.
N-am timp de plictiseala, ca-i sfarsit de luna. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fost pe afara, n-am reusit sa rezolv mare lucru din ce vroiam, dar asta e. Nici bagajele nu le-am facut, mi-e asa o leneee! Trebuie sa ma si epilez. Cah! Ok, ma urnesc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Multumesc, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io ma duc cu fetele la un restaurant in Herastrau. N-am de gand sa stau prea mult.
Maine am in plan sa merg dupa covoare si apoi sa fac curat prin casa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Distractie faina Lexie.
Distractie faina si tie Roxi. Daca ti-au trecut din greturi e superbine, dupa ce misca copilasul iti trec definitiv. Eu n-am realizat in timpul sarcinii dar apoi m-am gandit ca poate imi apasa pe ficat sau pe bila ca si daca nu mancam nimic tot dadeam la rate o chestie verde. Dupa ce a miscat n-am mai avut greturi deloc. Mananca fructe si legume cat poti si crude si fierte cum iti cade tie mai bine. Eu stiu ca in perioada aia de la fructe nu mai dadeam afara daca le mancam fara coaja. Si limonada cu ghimbir e buna. Ai grija de tine si menajeaza-te ca ceilalti din jur daca vad ca poti duce, nu te slabesc la cei de la munca ma refer. Incearca pe cat posibil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna seara! mai fetelor! eu ploi ca aici nu am vazut in viata mea. mai, tuna de zici ca au pus unii dinamita langa blocul meu ca sa faca o implozie. io astept sa cada blocul. si cum fulgera... nu va mai zic... se lumineaza tot cerul nu o parte. da cu o luminca rosiatica asa, nu din aia alba normala. si toarna cu galeata. deocamdata fara piatra, dar daca ii da cu piatra sigur are 3 cm in diametru- e ciudat tare. bine ca nu mi.e frica. nu doresc o ploaie din astea celor carora le este frica de tunete. ar muri instant...
am aberat un pic. ma duc sa-mi aduc scrumiera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a inceput piatra. am scos laptopul din priza. ca a facut feste lumina. vroiam sa ma epilez, da' io nu bag nimic in priza acum si sa ma ting de el. poate ma electrocuteaza... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by albinuza: Aug 1 2008, 06:42 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana nu va ia apa de pe trotuare ca in Chisinau, Albinuta, mai merge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Las' ca trece. Eh.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
au scurgeri bune astia aici. sigura mea problema e ca nu pot sa ma epilez. nu vreau sa mor electrocutata. sau poate devin vreun geniu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ma duc sa fac un dush ca acolo nu am parte de curent. revin... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Miine dimineata decolez la ai mei. Ne vedem luni seara . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc sa o aduc pe zgaibuta de Boni. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drum bun Maat, nici nu cred ca-mi pot imagina cat esti de fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Week end cat mai placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt is bucuroasa pe de o parte si trista pe de alta, ca ma doare piciorul inca.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 12:39 AM |
|