![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
drum bun Maat! dar asta nu picioarul, nu poate fi influentata si de vreme? nu stiu cum e vremea acolo, dar zic si eu...
crezi ca or sa se inteleaga cele 2 zgaibute? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trebuie sa se inteleaga. Ara e inca mica si are chef de joaca , iar Boni e foarte prietenoasa si ea. Nu o sa fie probleme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Picioarele, in special stingul, ma dor si sint umflate de la artrita, Albi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
sa speram ca or sa se inteleaga. eu spun ca Boni va fi geloasa!
stiu ca Rona era geloasa si pe o pasarica pe care de altfel ea a salvat.o si a adus-o in casa... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) da Maat, am inteles ca de la artrita, dar nu poate fi influnetat si de vreme nu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) intreb si io... ai mei maine pleaca inspre Romania. fericiti tre sa fie... io mai am o sapt. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Boni e canichelul meu...
Scorpi, uite-o pe Boni. O sa ii fac poze multe de tot saptamina viitoare cind o aduc la mine. (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/bonita23.jpg) Nu cred sa fie geloasa, Bonita are voie in pat, e un catel super-curat, Ara nu , ca e magarita. Azi mi-a stricat o pereche de cercei."Doistractie" ei m-a costat citeva milioane, ca a trebuit sa schimb cerceii si sa imi iau altii.. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imediat dupa nunta, bunicu i-a facut cadou bunicii un caniche mititel, alb, cret si scump. Care i-a ros bunicii toti condurii (toti cumparati la Viena, acolo se faceau cumparaturile principale). (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drum bun Di! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Kari, Bonita nu a stricat nimic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Saru mina, Anjel Radios! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drum bun si sanatate multa, Maat!
Eu nu am facut nici un bagaj, degeaba m-am laudat pe aici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am pregatit cateva chestii pe care sigur le-as fi uitat maine, in graba. Il fac maine dimineata, ca lenea-i maaare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Valeu, acum am vazut ca pleci in vacanta! Drum bun si distractie placuta!
Nici eu nu mi-am facut bagajul, insa nu iau mare lucru cu mine pentru o zi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 05:35 PM |
|